پاسخ : تامین هزینه آزمون، توسط ای تی اس، بخاطر شرایط و نتایج آزمون قبلی!
سلام من ١٥ نوامبر امير بهادر امتحان داشتم سر اينتگ رايتينگ سخت مشغول تايپ كردن بودم نت ليسنينگ هم گذاشته بودم دست راست بغل كيبرد هي بهش گاه مي كردم مراقبه تا من حواسم نبود نت هاي من رو برداشت ( فكر كرد چرك نويس لازم دارم چون همه ي ورق هام زير هم بود) تو سنتر گفته بودن بايد بذاريد رو كيس براتون عوض كنن نمي دونم اين چرا اينطوري كرد. تا من متوجه شدم داشت مي رفت بيرون از سالن من در حدي كه من از جام بلند شدم گفتم اه اه اينا رو كجا مي بري !! هي سعي داشت منو اروم كنه ولي چون چند تا نت دستش بود هي من مي گفتم نه اينا مال من نيست !!! چون نمي دونستم كدوم صفحه ليسنينگ رايتينگ رو نوشتم ( دو صفحه پشت و روي بدخط!!) وقتي برگشتم حداقل ٣ دقيقه از دست داده بودم و از استرس دستام مي لرزيد اينتگو نتونستم تموم كنم واسه همين سر اينديپندنت ديگه كلا خودم رو باخته بودم!! بعد از امتحان به support4iran@ets.org ايميل زدم اما هيچ جوابي ندادن ٥٥ بار براشون فوروارد كردم!! بعد از ٢٠ روز نمرم اومد با رايتينگ١٩ شدم ٩٢ جالب اينه كه من رايتينگ جي ار اي شدم ٣ نمي گم نمره خوبيه ولي كسي كه جي ار اي مي شه ٣ ديگه تافل حداقل ٢٢ ميشه!!
ترو خدا كمك كنين به كجا ايميل بزنم كه جواب بدن؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)