صفحه 50 از 66 نخستنخست ... 404142434445464748495051525354555657585960 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 491 تا 500 , از مجموع 657

موضوع: University of North Carolina Charlotte

ApplyAbroad Superstar pimi810 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : University of North Carolina Charlotte

نقل قول نوشته اصلی توسط Hajirkhan نمایش پست ها
    بچه ها این قضیه GPA چیه؟ جزو بخش های اجباری واسه پر کردن؟ چه جوری حساب کنیم آخه؟ من بلد نیستم از دوستام پرسیدم گفتن هر دانشگاهی یه جور خواصی حساب می کنه.
    مگه خودشون نباید حساب کنن.

راستی برای رشته مهندسی حداقل GPA رو چرا تو سایتش نزده؟
    تقریب بزن. مهم نیست. هیچ فرمول جهان شمولی برای تبدیل معدل ایران به آمریکا وجود نداره واگه خود دانشکاه مستقیما فرمول نداده شما تقریبی بنویس با همون وبسایتی که دوستمون داد.
    شما چه رشته ای می خواید اپلای کنید؟
    !One hundred sixty-three thousand sq mi of awesomeness

Junior Member

سلام

من میخوام برای دکترای برق اینجا اپلای کنم ولی با هیچ استادی ارتباط نداشتم. از دوستانی که اینجا پذیرش داشتن ممنون میشم راهنمایی کنن که ارتباط با استاد اینجا چه قدر مهمه؟

معدل کارشناسی ام 16.7، برق علم و صنعت هستم و مقاله هم ندارم. تافلم 102 و جی آر ای ( Q:165, V: 152. W:3.5) به نظرتون برای فاند کامل شانس خوبی دارم؟
    ( ببخشید اینجا پرسیدم، تو تاپیک شانس پذیرش که سوال کردم دوستان اطلاع دقیق نداشتن راجع به این دانشگاه)

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط pimi810 نمایش پست ها
    تقریب بزن. مهم نیست. هیچ فرمول جهان شمولی برای تبدیل معدل ایران به آمریکا وجود نداره واگه خود دانشکاه مستقیما فرمول نداده شما تقریبی بنویس با همون وبسایتی که دوستمون داد.
    شما چه رشته ای می خواید اپلای کنید؟
    خوب اگه اشتباه تقریب بزنم که خیلی ضایع هست . چرا خودشون مثل بقیه حساب نمی کنن. راستی این دانشگاه چرا کف GPA نزده.

Junior Member

بچه ها برای من الان یه ایمیل اومده که:
    Your application is currently INCOMPLETE

و گفته برو به سایت. من هم رفتم واسم پیغام زیر رو گذاشته و گفته اپلیکیشنت ناقصه!!! من هم عمرم بفهمم چی می گه!!!

Status of Required Application Materials
    Thank you for submitting your online application. Below is a list of outstanding required application items (if any), and a view of all recommender information. Your overall application status displays prominently at the top of this page.

• Clearinghouse Review: The Graduate Admissions Office is completing a required, comprehensive, evaluation of the educational history you supplied in your admissions application. Your educational history will be compared with data retrieved from the National Student Clearinghouse to ensure that all post-secondary institutions from where you attempted coursework have been reported in your admissions application. If you forgot to include an institution in your application, please request an official transcript be mailed directly to GRADUATE ADMISSIONS, UNC Charlotte at 9201 University City Blvd, Charlotte, NC 28223. This review takes 3-5 business days, and if any additional information is needed, we will notify you via email.

ApplyAbroad Superstar pimi810 آواتار ها

بچه ها برای من الان یه ایمیل اومده که:
    Your application is currently INCOMPLETE

و گفته برو به سایت. من هم رفتم واسم پیغام زیر رو گذاشته و گفته اپلیکیشنت ناقصه!!! من هم عمرم بفهمم چی می گه!!!

Status of Required Application Materials
    Thank you for submitting your online application. Below is a list of outstanding required application items (if any), and a view of all recommender information. Your overall application status displays prominently at the top of this page.

• Clearinghouse Review: The Graduate Admissions Office is completing a required, comprehensive, evaluation of the educational history you supplied in your admissions application. Your educational history will be compared with data retrieved from the National Student Clearinghouse to ensure that all post-secondary institutions from where you attempted coursework have been reported in your admissions application. If you forgot to include an institution in your application, please request an official transcript be mailed directly to GRADUATE ADMISSIONS, UNC Charlotte at 9201 University City Blvd, Charlotte, NC 28223. This review takes 3-5 business days, and if any additional information is needed, we will notify you via email.

calm down
    this is normal
    no action is needed
    If everything is ok, it will turn into "complete" within 3-5 days
    !One hundred sixty-three thousand sq mi of awesomeness

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط pimi810 نمایش پست ها
    calm down
    this is normal
    no action is needed
    If everything is ok, it will turn into "complete" within 3-5 days
    به تقریب معدل که ربط نداره من همینجوری یه تقریبی زدم....

به تقریب معدل که ربط نداره من همینجوری یه تقریبی زدم....
    احتمالا یادتون رفته یکی از فایل ها رو upload کنید. چون برا یکی از دوستای من هم این دقیقا همین مشکل پیش اومد به ایمیل زد بهشون و اونا مشکلو گفتن و اون تو ایمیل فایلو ضمیمه کرد خودشون اضافه کردن به سیستم.
    پیشنهاد می کنم ایمیلی به Grad Admission دانشگاه بزنید.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Shahin92 نمایش پست ها
    احتمالا یادتون رفته یکی از فایل ها رو upload کنید. چون برا یکی از دوستای من هم این دقیقا همین مشکل پیش اومد به ایمیل زد بهشون و اونا مشکلو گفتن و اون تو ایمیل فایلو ضمیمه کرد خودشون اضافه کردن به سیستم.
    پیشنهاد می کنم ایمیلی به Grad Admission دانشگاه بزنید.
    همون جوری که دوستمون گفت مشکل خود به خود حل شد و همه چی به حالت اول بازگشت.

Junior Member

سلام دوستان
    نامه ی پذیرش من واسه ی PhD Mechanic برای fall 2015 دیروز اومد. چند تا سوال داشتم، اگه بتونید راهنماییم کنید خیلی ازتون ممنون میشم.
    1- در هیچ فسمت از نامه ی پذیرش ننوشته که تا کی وقت داریم که این offer رو Accept کنیم! میدونید معمولا تا کی وقت هست؟
    2- در نامه ی پذیرش ذکر شده، برای financial support بعدا از طریق ایمیل اطلاع رسانی میشه! پروسش کلا به چه شکله؟ من باید به graduate advisor یا استادم ایمیل بزنم و راجع به financial support سوال کنم یا باید صبر کنم تا اگر financial support ای شامل حالم میشه، از طریق ایمیل بهم اطلاع رسانی بشه؟

ممنون

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    INES @ UNC Charlotte

سلام،
    تبریک می گم بهتون،
    اکسپت کنید اون رو، اتفاقی نمیفته،
    معمولا بعد دو هفته خبر میدن در مورد مسائل مالی، ایمیل دانشگاه که بهت اختصاص داره رو چک کن،
    اگر با استاد خاصی در تماس هستی یه دو هفته دیگه اگه خبری نشد یه ایمیل بزن واسش،
    موفق باشی.

نقل قول نوشته اصلی توسط abc1234 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    نامه ی پذیرش من واسه ی PhD Mechanic برای fall 2015 دیروز اومد. چند تا سوال داشتم، اگه بتونید راهنماییم کنید خیلی ازتون ممنون میشم.
    1- در هیچ فسمت از نامه ی پذیرش ننوشته که تا کی وقت داریم که این offer رو Accept کنیم! میدونید معمولا تا کی وقت هست؟
    2- در نامه ی پذیرش ذکر شده، برای financial support بعدا از طریق ایمیل اطلاع رسانی میشه! پروسش کلا به چه شکله؟ من باید به graduate advisor یا استادم ایمیل بزنم و راجع به financial support سوال کنم یا باید صبر کنم تا اگر financial support ای شامل حالم میشه، از طریق ایمیل بهم اطلاع رسانی بشه؟

ممنون