صفحه 5 از 8 نخستنخست 12345678 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 73

موضوع: Wichita State University

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Industrial eng. Wichita State University

پیش فرض پاسخ : Wichita State University

سلام به دوستان
    من از این دانشگاه از یه استاد آفر دارم برای ترم اسپرینگ، امروز هم اپلیکیشنمو سابمیت کردم. ولی بعد از سابمیت هیچ ایمیلی نیومد مبنی بر تایید سابمیشن.
    برا همه اینجوریه؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Industrial eng. Wichita State University

با سلام
    من برا اسپرینگ پذیرش گرفتم و ژانویه میرم اونجا
    آیا کس دیگه ای هم از اینجا پذیرش گرفته؟

بچه ها کسی میدونه صحبت با استادای این دانشگاه حسن محسوب میشه یانه؟ اصلا فاند دارن (دانشکده صنایع)

ممنون

کسی از سیستم اپلای این دانشگاه اطلاعی داره؟
    من فرمشون و پر کردم و app fee هم پرداخت کردم. ولی اصلا ریز نمرات و نمرات زبان و SOP و ایمیل رفرنس ها و ... ازم نخواست.
    دو مرحله ایه سیستمشون؟ 2 3 روز گذشته هنوزم ایمیلی ازشون دریافت نکردم.

اگه فهمیدین چجوریه بگین
    چون منم اپلای کردم اما از سیستمشون سر در نمیارم

نقل قول نوشته اصلی توسط mahboubeh66 نمایش پست ها
    اگه فهمیدین چجوریه بگین
    چون منم اپلای کردم اما از سیستمشون سر در نمیارم
    من ایمیل زدم و پرسیدم گفت خواستی می تونی بفرستی برامون ولی لازم نیست
    با توجه به accept rate .نود درصدی که این دانشگاه داره احتمالا نیازی به ریکام و اینا نیست و از روی transcript که براشون پست کردیم ارزیابی می کنن.
    بازم اگه اطلاعاتی تونستید بدست بیارید به ما هم بگید.

Member blueearth آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    زیست

دوست عزیز اگر برای فوق و یا دکترا اقدام کردید باید بگم متاسفانه دچار اشتباه محاسباتی بزرگی شدید!
    نرخ قبولی ای که برای داشنگاه از توی اینرتنت به دست اوردید ممربوط به لیسانس هست! نه فقط این داشنگاه بلکه برای همه داشنگاه های دیگه هم صدق میکنه! وقتی شما نرخ قبولی رو سرچ میکنید نرخ قبولی کارشناسی رو داشنگاه ها انتشار میدن و اماری اصولا از داشنگاه برای مقاطع بالاتر منتشر نمیشه! من الان داشنگاه ممتاز میتونم اسم ببرم که درصد قبولیش 100 درصد هست!!! ولی این امار برای کارشناسی هست و نه ارشد و یا دکترا! نرخ قبولی برای مقاطع بالاتر به شدت پایین از این عدد هست! چون تعداد افرادی که میگیرن به شدت کاهش پیدا میکنه! دقیقا مثل داشنگاه های داخل کشور که در دوره لیسانس برای یه دوره مثلا 100 نفر میگیرن ولی برای ارشدش برای همون دوره کمتر از 10 نفر میگیرن!!
    اگر دانشگاهی برای مقاطع بالاتر نرخ قبولی 90 درصد ارائه کنه در واقع داره ابروی خودش رو میبره!! چون یعنی هرکی اقدام کنه قبول میشه و این نازل ترین کیفیت تحصیل!

نقل قول نوشته اصلی توسط Shahin92 نمایش پست ها
    من ایمیل زدم و پرسیدم گفت خواستی می تونی بفرستی برامون ولی لازم نیست
    با توجه به accept rate .نود درصدی که این دانشگاه داره احتمالا نیازی به ریکام و اینا نیست و از روی transcript که براشون پست کردیم ارزیابی می کنن.
    بازم اگه اطلاعاتی تونستید بدست بیارید به ما هم بگید.
    پولتون رو الکی بابت مهر دادگستری و امور خارجه حروم نکنید!!
    99% دانشگاه ها نیازی به این مهر ها ندارند! ترجمه رسمی داخل سربرگ قوه قضاییه برای اپلای شما کفایت میکنه!

نقل قول نوشته اصلی توسط blueearth نمایش پست ها
    دوست عزیز اگر برای فوق و یا دکترا اقدام کردید باید بگم متاسفانه دچار اشتباه محاسباتی بزرگی شدید!
    نرخ قبولی ای که برای داشنگاه از توی اینرتنت به دست اوردید ممربوط به لیسانس هست! نه فقط این داشنگاه بلکه برای همه داشنگاه های دیگه هم صدق میکنه! وقتی شما نرخ قبولی رو سرچ میکنید نرخ قبولی کارشناسی رو داشنگاه ها انتشار میدن و اماری اصولا از داشنگاه برای مقاطع بالاتر منتشر نمیشه! من الان داشنگاه ممتاز میتونم اسم ببرم که درصد قبولیش 100 درصد هست!!! ولی این امار برای کارشناسی هست و نه ارشد و یا دکترا! نرخ قبولی برای مقاطع بالاتر به شدت پایین از این عدد هست! چون تعداد افرادی که میگیرن به شدت کاهش پیدا میکنه! دقیقا مثل داشنگاه های داخل کشور که در دوره لیسانس برای یه دوره مثلا 100 نفر میگیرن ولی برای ارشدش برای همون دوره کمتر از 10 نفر میگیرن!!
    اگر دانشگاهی برای مقاطع بالاتر نرخ قبولی 90 درصد ارائه کنه در واقع داره ابروی خودش رو میبره!! چون یعنی هرکی اقدام کنه قبول میشه و این نازل ترین کیفیت تحصیل!
    از USnews این درصد و گفتم که overall acceptance rate هست که برا مستر و دکتراست. نسبت به دانشگاه های هم رنک و با معیار قرار دادن آمار USnews به طور نسبی این دانشگاه اکسپت ریت خیلی بالایی داره. بازم همه اینها دلیل بر بی کیفیت بودن این دانشگاه نمیشه. اساتید خیلی خوبی هم تو مکانیک داره و هوا و فضای این دانشگاه هم عالیه.
    [IMG][/IMG]

Member blueearth آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    زیست

اوکی من فکر کردم شما از لیستی که توی سایت دادم استفاده کردید خب پس حق با شماست!

نقل قول نوشته اصلی توسط Shahin92 نمایش پست ها
    از USnews این درصد و گفتم که overall acceptance rate هست که برا مستر و دکتراست. نسبت به دانشگاه های هم رنک و با معیار قرار دادن آمار USnews به طور نسبی این دانشگاه اکسپت ریت خیلی بالایی داره. بازم همه اینها دلیل بر بی کیفیت بودن این دانشگاه نمیشه. اساتید خیلی خوبی هم تو مکانیک داره و هوا و فضای این دانشگاه هم عالیه.
    پولتون رو الکی بابت مهر دادگستری و امور خارجه حروم نکنید!!
    99% دانشگاه ها نیازی به این مهر ها ندارند! ترجمه رسمی داخل سربرگ قوه قضاییه برای اپلای شما کفایت میکنه!

نقل قول نوشته اصلی توسط blueearth نمایش پست ها
    دوست عزیز usnews درصد قبولی لیسانس رو ذکر میکنه!!!
    در هیچ جای اون سایت ذکر نشده این درصد قبولی مقاطع ارشد و دکتراست! من نمیدونم شما این حرف رو از کجا در اوردید اما میدونم منبعت درصدیتون این سایت هست
    http://colleges.usnews.rankingsandre...cceptance-rate
    دوست عزیز این ها همه و همه درصد های قبولی دوره کارشناسی هست و بس! تعداد داشنگاه هایی که درصد قبولی مقاطع بالاتر رو منتشر میکنن از انگشت های دست هم کمتره!
    عکس اضافه کردم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)