سلام به دوستان
من از این دانشگاه از یه استاد آفر دارم برای ترم اسپرینگ، امروز هم اپلیکیشنمو سابمیت کردم. ولی بعد از سابمیت هیچ ایمیلی نیومد مبنی بر تایید سابمیشن.
برا همه اینجوریه؟
سلام به دوستان
من از این دانشگاه از یه استاد آفر دارم برای ترم اسپرینگ، امروز هم اپلیکیشنمو سابمیت کردم. ولی بعد از سابمیت هیچ ایمیلی نیومد مبنی بر تایید سابمیشن.
برا همه اینجوریه؟
با سلام
من برا اسپرینگ پذیرش گرفتم و ژانویه میرم اونجا
آیا کس دیگه ای هم از اینجا پذیرش گرفته؟
بچه ها کسی میدونه صحبت با استادای این دانشگاه حسن محسوب میشه یانه؟ اصلا فاند دارن (دانشکده صنایع)
ممنون
کسی از سیستم اپلای این دانشگاه اطلاعی داره؟
من فرمشون و پر کردم و app fee هم پرداخت کردم. ولی اصلا ریز نمرات و نمرات زبان و SOP و ایمیل رفرنس ها و ... ازم نخواست.
دو مرحله ایه سیستمشون؟ 2 3 روز گذشته هنوزم ایمیلی ازشون دریافت نکردم.
اگه فهمیدین چجوریه بگین
چون منم اپلای کردم اما از سیستمشون سر در نمیارم
دوست عزیز اگر برای فوق و یا دکترا اقدام کردید باید بگم متاسفانه دچار اشتباه محاسباتی بزرگی شدید!
نرخ قبولی ای که برای داشنگاه از توی اینرتنت به دست اوردید ممربوط به لیسانس هست! نه فقط این داشنگاه بلکه برای همه داشنگاه های دیگه هم صدق میکنه! وقتی شما نرخ قبولی رو سرچ میکنید نرخ قبولی کارشناسی رو داشنگاه ها انتشار میدن و اماری اصولا از داشنگاه برای مقاطع بالاتر منتشر نمیشه! من الان داشنگاه ممتاز میتونم اسم ببرم که درصد قبولیش 100 درصد هست!!! ولی این امار برای کارشناسی هست و نه ارشد و یا دکترا! نرخ قبولی برای مقاطع بالاتر به شدت پایین از این عدد هست! چون تعداد افرادی که میگیرن به شدت کاهش پیدا میکنه! دقیقا مثل داشنگاه های داخل کشور که در دوره لیسانس برای یه دوره مثلا 100 نفر میگیرن ولی برای ارشدش برای همون دوره کمتر از 10 نفر میگیرن!!
اگر دانشگاهی برای مقاطع بالاتر نرخ قبولی 90 درصد ارائه کنه در واقع داره ابروی خودش رو میبره!! چون یعنی هرکی اقدام کنه قبول میشه و این نازل ترین کیفیت تحصیل!
پولتون رو الکی بابت مهر دادگستری و امور خارجه حروم نکنید!!
99% دانشگاه ها نیازی به این مهر ها ندارند! ترجمه رسمی داخل سربرگ قوه قضاییه برای اپلای شما کفایت میکنه!
از USnews این درصد و گفتم که overall acceptance rate هست که برا مستر و دکتراست. نسبت به دانشگاه های هم رنک و با معیار قرار دادن آمار USnews به طور نسبی این دانشگاه اکسپت ریت خیلی بالایی داره. بازم همه اینها دلیل بر بی کیفیت بودن این دانشگاه نمیشه. اساتید خیلی خوبی هم تو مکانیک داره و هوا و فضای این دانشگاه هم عالیه.
[IMG][/IMG]
علاقه مندی ها (Bookmarks)