صفحه 19 از 29 نخستنخست ... 910111213141516171819202122232425262728 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 181 تا 190 , از مجموع 286

موضوع: bedingte Zulassung پذیرش مشروط به شرکت در کلاس زبان و دادن امتحان DSH در دانشگاه

Member
    رشته و دانشگاه
    Leibniz Universität

پیش فرض پاسخ : bedingte Zulassung پذیرش مشروط به شرکت در کلاس زبان و دادن امتحان DSH در دانشگ

نقل قول نوشته اصلی توسط adrian نمایش پست ها
    دوست عزیز، این قیمت ها درسته...
    ولی...
    اگه فردی متقاضی تحصیل در کارلسروهه هستش، ابتدا باید پذیرش بگیره و بعد از اون دعوت میشه به امتحان ورودی کلاس زبان یا Aufnahmetest !
    اینجوری نیست که به همه پذیرش مشروط بدن و همه هم بتونن از امکانات این کلاس های آموزشی استفاده کنند.
    ظرفیت محدوده... هر کی Aufnahmetest رو قبول بشه، با توجه به نمره ای که میاره، میره سر کلاس مورد نظر میشینه ! حالا اینکه باید چه نمره ی بیاره ،سر چه کلاسی بشینه و با چه شرایطی میتونه درسش رو شروع کنه مورد بحث ما نیست.
    اما... اگر قبول نشه، باید از کلاسهای خارج دانشگاه استفاده کنه که همچین ارزون هم نیست !
    توی این لینکی هم که شما قراردادین، یه پیش نیاز برای شرکت کنندگان در کلاسها نوشته شده :
    Voraussetzung für die Teilnahme: begonnenes Studium (Immatrikulation) am KIT oder einer anderen Karlsruher Hochschule
    مرسی که توضیح دادید،تازه الان قیمت کورس های آلمانی دانشگاه اشتوتگارت رو هم نگاه کردم،تازه با همون محدودیت اگه قبول شیم،قیمتش خیلی بالاس 951€ پول کلاس(اگه B2 داشته باشیم.) و 175€ پول امتحانش.کلاً خیلی بهتره که تو ایران هرچه بیشتر زبان رو خوند.لینک اینم میزارم.
    http://www.ia.uni-stuttgart.de/iu/te...ufe/index.html

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی مکانیک- Montan Universität Leoben

پیش فرض پاسخ : bedingte Zulassung پذیرش مشروط به شرکت در کلاس زبان و دادن امتحان DSH در دانشگ

آقا کسی در مورد پذیرش موقت اطلاع داره؟ vorläufige Zulassung
    به این نوع پذیرش ویزا میدن؟

Junior Member

سلام کسی از دوستان دانشگاه یا هوخ شوله ای رو تو هامبورگ می شناسه که با ب1 پذیرش مشروط بده ؟؟؟؟؟؟؟

سلام دوستان
    من ميخوام واسه رشته به زبان الماني اپلاي كنم ولي مدرك زبانم تا زمان ددلاين اماده نميشه دانشگاه از من مدرك c2 ميخواد ايا امكان داره كه من با مدرك B2 اپلاي كنم و پذيرش مشروط بگيرم؟
    اگر جواب بله هست مدرك C2 رو چه زماني بايد ارائه كنم؟
    ممنون ميشم كمكم كنيد واقعا گيج شدم

ApplyAbroad Veteran

رشته و دانشگاه
    Information Systems, FAU Universität Erlangen-Nürnberg

نقل قول نوشته اصلی توسط nooshin420 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من ميخوام واسه رشته به زبان الماني اپلاي كنم ولي مدرك زبانم تا زمان ددلاين اماده نميشه دانشگاه از من مدرك c2 ميخواد ايا امكان داره كه من با مدرك B2 اپلاي كنم و پذيرش مشروط بگيرم؟
    اگر جواب بله هست مدرك C2 رو چه زماني بايد ارائه كنم؟
    ممنون ميشم كمكم كنيد واقعا گيج شدم
    کاملا بستگی به دانشگاه داره، همین سوالو از خود دانشگاه بپرسید.
    ممکنه دانشگاه اصن پذیرش مشروط نده. یا مثلا اصن کلاس زبان نداشته باشه. مدرک C2 هم که گرفتنش کار هرکسی نیست. احتمالا منظورتون 4*4 TestDaf باید باشه.

نقل قول نوشته اصلی توسط sepidehreg نمایش پست ها
    ممکنه دانشگاه اصن پذیرش مشروط نده. یا مثلا اصن کلاس زبان نداشته باشه. مدرک C2 هم که گرفتنش کار هرکسی نیست. احتمالا منظورتون 4*4 TestDaf باید باشه.
    با تشكر از شما دوست عزيز
    تو سايت دانشگاه نوشته يا مدرك C2 يا مدرك test daf 4*4 و اين طور كه فكر ميكنم گرفتن مدرك سي دو از تست داف بايد اسون تر باشه نظر شما چيه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط sepidehreg نمایش پست ها
    نقل قول نوشته اصلی توسط nooshin420 نمایش پست ها
    با تشكر از شما دوست عزيز
    تو سايت دانشگاه نوشته يا مدرك C2 يا مدرك test daf 4*4 و اين طور كه فكر ميكنم گرفتن مدرك سي دو از تست داف بايد اسون تر باشه نظر شما چيه؟
    من فکر کنم سایت هر دانشگاهی که چک کردم تست داف 4,dsh2 رو با مدرک C2 گوته یکی در نظر گرفتند یعنی گفتند یکی از این ها.(البته گزینه های دیگه هم هست که ندیدم کسی باهاش سرکار داشته باشه)
    اما به نظرم گوته اسونتر باشه که C2 میخوان و الا تست داف 4 میشه بین B2/2-C1/1 و تست داف 5 دیگه فوقش C1/2 هست و به C2 نمیرسه و شاید 99% دانشگاه ها هم همون نمره4*4 براشون کافیه.البته حدس خودمه چون تا حالا کسی ندیدم که تجربیات گوته C2 داشته باشه.

سلام دوستان
    میدونین چند بار میشه امتحان DSH رو داد؟ و اینکه چند بار برگزار میشه ؟

Junior Member

سلام دوستان
    نمیدونم این فروم مناسب سوال من هست یانه ـجای بهتری پیدا نکردم ـ همسرم پذیرش مشروط از دانشگاه بوخوم برای ترم آینده داره ولی هنوز مدرک زبانش b1 رو نتونسته بگیره ـمیخوایم پذیرش رو منتقل کنیم به ترم زمستان ـ یه شرکت اعزام دانشجو پذیرش گرفت و الان میگه بای انتقال به ترم دیگه دانشگاه از ما پول میخواد ـآیا این روال عادیه که دانشگاه پول بگیره واسه انتقال به ترم بعد؟

Member
    رشته و دانشگاه
    Civil Engineering-Iran U of Science & Tech

دوستان کلا دانشگاه یا دانشگاههایی رو می شناسید که با Teilnahmebestätigung مثلا گوته ترم B2، پذیرش مشروط بدن؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)