لطفاً ابتدا قبل از ارسال پست
سوالات متدوال (FAQ) درباره فرم DS-160
را مطالعه بفرمایید
امیلیانو (emeliano) دیگر فعالیتی در اپلای ابرود ندارد (تاریخ: 6 مرداد 1394)
.I gave you a portion of my life that I will never get back
امیلیانو (emeliano) دیگر فعالیتی در اپلای ابرود ندارد (تاریخ: 6 مرداد 1394)
.I gave you a portion of my life that I will never get back
وقتی not employed رو میزنید یه باکسی باز میشه که ازتون توضیحات میخواد. پس به نظر من توضیحات رو بدید. چون این دقیقا همون قسمتی بود که آفیسر در مورد من روش تاکید زیادی کرد. من هم نوشته بودم و هم به آفیسر گفتم. ولی اگه برمیگشتم عقب توضیحات این قسمت رو خیلی کامل تر مینوشتم. من فقط نوشته بودم واسه تافل و gre خوندم، اپلای کردم و یه مقدار مقاله و کتاب خوندم که برای آفیسر قانع کننده نبود گویا چون دو بار با فاصله ازم پرسید بعد فارغ التحصیلی چی کار کردی؟ سرکار رفتی؟ با تجربه الآنم کامل مینوشتم که تمام وقت تا ماه دسامبر gre و تافل خوندم. تا آخر ژانویه در حال اپلای بودم. بعد از اون برای برای مصاحبه های دانشگاهی آماده میشدم و الآن یکی دو ماهی هست که مشغول مطالعه فلان کتاب طبق توصیه فلان استاد هستم.
ویرایش توسط haley : May 4th, 2015 در ساعت 03:58 PM
این یک مورد که شانس شما اخیرا هم اتفاق افتاده ولی برای دو سفارت هست در یک کشور:
مورد بعدی رو هم پیدا نمیکنم ولی تو همین فروم خونده بودم که دو نفر DS-160 رو برای یک کشور پر کردن و مصاحبه رو کشور دیگه ای انجام دادن. بهشون گفته شده بود که دسترسی به فرم زمانبره. برای نفر اول متاسفانه فرم به موقع حاضر نشده و مجبور به ترک سفارت شده. و برای نفر دوم در آخرین لحظات دسترسی به فرم میسر میشه و میتونه مصاحبه رو انجام بده. کاش یادم بود که این پست کجاست.
در مجموع گرچه به طور کاملا موثق در سایت هم نوشته که انجام این کار مشکلی ایجاد نمیکنه، ولی وقتی میشه بدون هیچ مشکلی یه DS-160 جدید سابمیت کرد، چرا این کار رو نکنید و بی خود برای خودتون استرس ایجاد کنید؟
ویرایش توسط haley : May 4th, 2015 در ساعت 04:43 PM
در سیستم وقت دهی سفارت ها (حداقل در مورد آنکارا که کاملا مطمئنم) شما امکان تغییر بارکد DS-160 رو حتی بعد از وقت گرفتن هم دارید. حتما این پست هایزنبرگ رو بخونید:
حل مشکل تعویض DS-160 Barcode Number
بله، کاملا درسته که میشه عوض کرد. ولی سوالی که پیش میاد اینه که تا حالا موردی بوده که بهش گیر بدند چرا فرم DS ات رو تغییر دادی؟
سلام
من عکسی که توی فرم DS160 اپلود کردم 3 در 4 هست. الان فهمیدم که باید عکس بزرگتری اپلود می کردم. ایا لازمه یه DS دیگه پر کنم؟؟
لطفا اگر در این مورد کسی برای سفارت دبی تجربه داره راهنمایی کنه
ممنون
علاقه مندی ها (Bookmarks)