نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 612 از 805 نخستنخست ... 112512562602603604605606607608609610611612613614615616617618619620621622662712 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 6,111 تا 6,120 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

ApplyAbroad Hero emeliano آواتار ها

پیش فرض پاسخ : فرم DS-160

نقل قول نوشته اصلی توسط Mermaidia نمایش پست ها
    سلام دوستان عزیز
    من یه راهنمایی فوری نیاز دارم برای پر کردن فرم DS
    من لیسانس برق دارم و گپ تحصیلی دارم و الان ادمیشن گرفتم برای مستر طراحی روشنایی در FINE ART ....
    یه قسمت PRIMARY OCCUPATION ---- صادقانه نوشتم ---NOT EMPLOYED
    توضیحاتشم نوشتم
    I STUDY ENGLISH SPECIALLY FOR TOEFL AND ATTENDING TO ART CLASSES. AS I APPLIED FOR MASTER LIGHTING DESIGN, I SHOULD STUDY LIGHTING DESIGN 'S
    BOOKS OF BACHELOR TOO. SO I HAVE NOT ENOUGH TIME TO WORK.

به نظرتون کار درستی ؟ یا یه شغلی بزنم مثل ARTIST OR TUTOR ??
    ممنون میشم راهنماییم کنید
    همون NOT EMPLOYED کافیه و اون توضیحات اضافه ست به نظر من. اون توضیحات رو به خود آفیسر بگو اونجا جای این توضیحات نیست!

ApplyAbroad Hero emeliano آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط amjadi1 نمایش پست ها
    سلام دوستان، ممنونم از وقتی که برای پاسخ دادن صرف میکنید. بنظرتون TA بودن سابقه کار محسوب میشه؟ یعنی تو DS در پاسخ "were you previously employed" بنویسم؟ در جواب به "Have you belonged to, contributed to, or worked for any professional, social or charitable organization" چطور؟
    خیر TA بودن سابقه کار به حساب نمیاد. حالا اگه میخای یه چیزی فقط نوشته باشی اونجارو پر کرده باشی اون یه حرف دیگه ست.

ApplyAbroad Veteran

نقل قول نوشته اصلی توسط Mermaidia نمایش پست ها
    سلام دوستان عزیز
    من یه راهنمایی فوری نیاز دارم برای پر کردن فرم DS
    من لیسانس برق دارم و گپ تحصیلی دارم و الان ادمیشن گرفتم برای مستر طراحی روشنایی در FINE ART ....
    یه قسمت PRIMARY OCCUPATION ---- صادقانه نوشتم ---NOT EMPLOYED
    توضیحاتشم نوشتم
    I STUDY ENGLISH SPECIALLY FOR TOEFL AND ATTENDING TO ART CLASSES. AS I APPLIED FOR MASTER LIGHTING DESIGN, I SHOULD STUDY LIGHTING DESIGN 'S
    BOOKS OF BACHELOR TOO. SO I HAVE NOT ENOUGH TIME TO WORK.

به نظرتون کار درستی ؟ یا یه شغلی بزنم مثل ARTIST OR TUTOR ??
    ممنون میشم راهنماییم کنید
    وقتی not employed رو میزنید یه باکسی باز میشه که ازتون توضیحات میخواد. پس به نظر من توضیحات رو بدید. چون این دقیقا همون قسمتی بود که آفیسر در مورد من روش تاکید زیادی کرد. من هم نوشته بودم و هم به آفیسر گفتم. ولی اگه برمیگشتم عقب توضیحات این قسمت رو خیلی کامل تر مینوشتم. من فقط نوشته بودم واسه تافل و gre خوندم، اپلای کردم و یه مقدار مقاله و کتاب خوندم که برای آفیسر قانع کننده نبود گویا چون دو بار با فاصله ازم پرسید بعد فارغ التحصیلی چی کار کردی؟ سرکار رفتی؟ با تجربه الآنم کامل مینوشتم که تمام وقت تا ماه دسامبر gre و تافل خوندم. تا آخر ژانویه در حال اپلای بودم. بعد از اون برای برای مصاحبه های دانشگاهی آماده میشدم و الآن یکی دو ماهی هست که مشغول مطالعه فلان کتاب طبق توصیه فلان استاد هستم.
    ویرایش توسط haley : May 4th, 2015 در ساعت 03:58 PM

سلام دوستان، ممنونم از وقتی که برای پاسخ دادن صرف میکنید. بنظرتون TA بودن سابقه کار محسوب میشه؟ یعنی تو DS در پاسخ "were you previously employed" بنویسم؟ در جواب به "Have you belonged to, contributed to, or worked for any professional, social or charitable organization" چطور؟
    TA سابقه کار حساب نمیشه. سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن!

Junior Member amjadi1 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط ILU نمایش پست ها
    TA سابقه کار حساب نمیشه. سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن!
    خیلی ممنون از پاسختون. یعنی اگه TA بودن رو تو رزومه ام بیارم و تو DS نیارم، مشکلی نداره؟

ApplyAbroad Veteran

نقل قول نوشته اصلی توسط anahita_mk11 نمایش پست ها
    سلام دوستان ممنون میشم سوالمو جواب بدین
    من فرم DS160 و پر کردم و سفارتو آنکارا زدم، الان اگه بخوام تغییرش بدم و از دبی وقت بگیرم چیکار باید بکنم؟
    این یک مورد که شانس شما اخیرا هم اتفاق افتاده ولی برای دو سفارت هست در یک کشور:

نقل قول نوشته اصلی توسط poorya87 نمایش پست ها
    اونجا به من گفت که تو دی اس ت واسه خودت دبی رو انتخاب کردی واسه خانمت ابوظبی گفتم امکان نداره بعد اون برگه دی اس رو نشونم داد که نوشته بود ابوظبی. نمیدونم اشتباه از من بود یا سیستم اشتباه زده بود ولی در هر صورت مشکلی نگرفت فقط گفت ده دقیقه بشین بعد داد درستش کنن. این باعث شد یکم عقب بیوفته نوبت ما. خلاصه بعد یه رب رفتیم گفت برو نوبت بگیر از همون خانم ایرانی که دم در بود که البته وقتی میری میگه نوبت نمیخاد و تو صف انگشت نگاری وایمیستی.
    بعد انگشت نگاری پاس و دی اس رو نگه میداره و میگه بشین تا صدات کنن.
    چون ی مقداری واسه اون اشتباه معطل شدیم و کلی ادم جلوتر از ما رفتن و انگشت نگاری شدن نوبت ما دیر شد و تقریبا 11 بود که اسم مارو خوندن.
    مورد بعدی رو هم پیدا نمیکنم ولی تو همین فروم خونده بودم که دو نفر DS-160 رو برای یک کشور پر کردن و مصاحبه رو کشور دیگه ای انجام دادن. بهشون گفته شده بود که دسترسی به فرم زمانبره. برای نفر اول متاسفانه فرم به موقع حاضر نشده و مجبور به ترک سفارت شده. و برای نفر دوم در آخرین لحظات دسترسی به فرم میسر میشه و میتونه مصاحبه رو انجام بده. کاش یادم بود که این پست کجاست.

در مجموع گرچه به طور کاملا موثق در سایت هم نوشته که انجام این کار مشکلی ایجاد نمیکنه، ولی وقتی میشه بدون هیچ مشکلی یه DS-160 جدید سابمیت کرد، چرا این کار رو نکنید و بی خود برای خودتون استرس ایجاد کنید؟
    ویرایش توسط haley : May 4th, 2015 در ساعت 04:43 PM

خیلی ممنون از پاسختون. یعنی اگه TA بودن رو تو رزومه ام بیارم و تو DS نیارم، مشکلی نداره؟
    TA فقط یه تجربه است سابقه کار نیست. من فقط توی رزومه آوردم مشکلی هم نبود.

ApplyAbroad Veteran

نقل قول نوشته اصلی توسط mdavari نمایش پست ها
    مرسی از جوابتون، من وقت هم گرفتم متاسفانه، فقط نمیشه که یه فرم جدید پر کنم و بارکد قدیمی رو با جدیده عوض کنم؟ مشکلی پیش میاد؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط emeliano نمایش پست ها
    وقتی وقت گرفته باشید که دیگه نمیشه بارکد رو عوض کرد!
    بیخیال شید پس و مثبت فکر کنید. خیلی حساسیت به خرج ندین و با اعتماد به نفس برید برا مصاحبه.
    در سیستم وقت دهی سفارت ها (حداقل در مورد آنکارا که کاملا مطمئنم) شما امکان تغییر بارکد DS-160 رو حتی بعد از وقت گرفتن هم دارید. حتما این پست هایزنبرگ رو بخونید:

حل مشکل تعویض DS-160 Barcode Number

Junior Member amjadi1 آواتار ها

بله، کاملا درسته که میشه عوض کرد. ولی سوالی که پیش میاد اینه که تا حالا موردی بوده که بهش گیر بدند چرا فرم DS ات رو تغییر دادی؟

Junior Member

سلام
    من عکسی که توی فرم DS160 اپلود کردم 3 در 4 هست. الان فهمیدم که باید عکس بزرگتری اپلود می کردم. ایا لازمه یه DS دیگه پر کنم؟؟

لطفا اگر در این مورد کسی برای سفارت دبی تجربه داره راهنمایی کنه
    ممنون

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)