نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 630 از 805 نخستنخست ... 130530580620621622623624625626627628629630631632633634635636637638639640680730 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 6,291 تا 6,300 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

پیش فرض پاسخ : فرم DS-160

نقل قول نوشته اصلی توسط pegah_hh نمایش پست ها
    با سلام
    من فرمds160 رو برای قبولی ارشدی که داشتم پر کردم بااین فرم و I 20 ارشدم وقت سفارت گرفتم. اما الان همون دانشگاهی که براش قبولی ارشد دارم این امکانو دارم که دکترا مستقیم برم ولی خب باید یک I 20 دیگه برام صادر بشه. الان من چی کار باید بکنم؟ چون میخوام همون وقت قبلی رو برای دکترا برم سفارت و اگر این وقتو با گرفتن یه وقت مجزای دیگه کلا کنسل کنم خیلی دیر میشه و دانشگاهم late arrival نمیده! ایا میشه شماره sevis برای I 20جدیدم و Ds160 جدید سابمیت کنم؟ ممنون میشم اگر کلا راهنماییم کنید. هم چنین یه سوالم راجع به عکس ds160دارم میشه عکس رو وقتی که سفارت رفتیم عوض کنیم؟ (چون شنیدم بعضی دوستان اصلا عکس سفید اپلود میکنن که ارور بده)
    ممنون
    خوب چه کاریه یه عکس خوب آپلود کنید که پیش نیازها رو هم داشته باشه، کی خوشش میاد اونجا بهش گیر بدن! من رفتم عکاسی گفتم عکس 5*5 میخوام خود طرف گفت برای ویزای امریکا گفتم بله خودش میدونست چطوری باشه چون مثل اینکه برای ثبت نام لاتاری زیاد میرن عکس بگیرن. البته باز عکس رو با نرم افزار خود سفارت کراپ کردم. اصل عکس رو با خودم برده بودم ولی ازم نخواستن. اطلاعات بیشتر:
    http://travel.state.gov/content/visa...al/photos.html

Junior Member

از راهنمایی های دوستان ممنونم. یه سوالم راجع به other relatives داشتم ایا دختر عمو و پسرعموی مادرم!! رو باید جز relatives حساب میکردم؟ از این جهت میپرسم که فامیلی شون با مادرم یکی هست. این موضوع که other relatives رو no بزنم برام مشکل ساز میشه؟

Junior Member

من فرم ds160 رو پر کردم اما هنوز سابمیت نکردم، یه جاییش خیلی شک دارم چی کار کنم، از طرفی هم خیلی عجله دارم، من فقط ۲ ماه آموزشی نیرویه هوایی بودم بعدش بلا فاصله پذیرشم اومد ، الان معافیت تحصیلی دارم با نامه وثیقه ی بانک، بهتره کلا انکار کنم و بگم اصلا خدمت سربازی انجام ندادم و این دو تا برگه رو ارایه بدم؟؟؟؟ اگه آفیسر بپرسه که تو که بیشتر از یک سال و نیم از فراغت از تحصیلت از ارشد گذشته چرا خدمت اعزام نشدی.... اون وقت چه جوابی بهش بدم؟؟؟ تو رو خدا دوستان باتجربه من رو راهنمایی کنن......... در ضمن من درجه هم نگرفته بودم که ترخیص شدم ،،،،، واقعا موندم الان قسمت میلیتاری سرویس فرم DS-160 رو صادقانه جواب بدم یا نه......شدیدا منتظر راهنماییتون هستم، ممنون

Junior Member

من به عنوان f2 دارم فرم ds160 رو پر میکنم اونجا که میپرسه:
    Are there other persons traveling with you?
    باید بزنم yes?

سوال بعدی هم که هست:
    Are you traveling as part of a group or organization?
    باید بزنم No?

و وقتی میپرسه چه کسی همراه شما خواهد بود باید مشخصات همسرم رو بزنم و رابطه ای که با من داره چی میشه؟ wife اونجا نیست و spous هست. من باید چکار کنم؟

ApplyAbroad Hero emeliano آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط amingol نمایش پست ها
    من به عنوان f2 دارم فرم ds160 رو پر میکنم اونجا که میپرسه:
    باید بزنم yes?

سوال بعدی هم که هست:
    Are you traveling as part of a group or organization?
    باید بزنم No?

و وقتی میپرسه چه کسی همراه شما خواهد بود باید مشخصات همسرم رو بزنم و رابطه ای که با من داره چی میشه؟ wife اونجا نیست و spous هست. من باید چکار کنم؟

سوال: من به عنوان f2 دارم فرم ds160 رو پر میکنم اونجا که میپرسه:
    باید بزنم yes?

جواب: بله باید بزنید yes

سوال: Are you traveling as part of a group or organization?
    باید بزنم No?

جواب: بله باید بزنید No

سوال: و وقتی میپرسه چه کسی همراه شما خواهد بود باید مشخصات همسرم رو بزنم و رابطه ای که با من داره چی میشه؟ wife اونجا نیست و spous هست. من باید چکار کنم؟
    جواب: بله اطلاعات همسرتون که میشه spouse رو باید بدین. spouse یعنی همسر دیگه! spouse هم معنی husband میده هم معنی wife. هم شما spouse خانمتون هستید هم خانمتون spouse شما!

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط homayoon_b نمایش پست ها
    من فرم ds160 رو پر کردم اما هنوز سابمیت نکردم، یه جاییش خیلی شک دارم چی کار کنم، از طرفی هم خیلی عجله دارم، من فقط ۲ ماه آموزشی نیرویه هوایی بودم بعدش بلا فاصله پذیرشم اومد ، الان معافیت تحصیلی دارم با نامه وثیقه ی بانک، بهتره کلا انکار کنم و بگم اصلا خدمت سربازی انجام ندادم و این دو تا برگه رو ارایه بدم؟؟؟؟ اگه آفیسر بپرسه که تو که بیشتر از یک سال و نیم از فراغت از تحصیلت از ارشد گذشته چرا خدمت اعزام نشدی.... اون وقت چه جوابی بهش بدم؟؟؟ تو رو خدا دوستان باتجربه من رو راهنمایی کنن......... در ضمن من درجه هم نگرفته بودم که ترخیص شدم ،،،،، واقعا موندم الان قسمت میلیتاری سرویس فرم DS-160 رو صادقانه جواب بدم یا نه......شدیدا منتظر راهنماییتون هستم، ممنون
    من هنوز منتظر کمک هستم.........

ApplyAbroad Veteran

من هنوز منتظر کمک هستم.........
    شاید الآن کسی جسارت و یا اطلاعاتش ر نداشته باشه که به شما جوابی بده. پست های قبلی همین اپیک رو بخونید. مورد مشابه شما زیاد بود. من الآن پیداشون نمیکنم. توصیه شده بود وقتی به هردلیلی اواسط سربازی، معافیت میگیرید حرفی از سربازی نزنید. در مورد جواب به آفیسر هم شاید چیزایی گفته باشن.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط haley نمایش پست ها
    شاید الآن کسی جسارت و یا اطلاعاتش ر نداشته باشه که به شما جوابی بده. پست های قبلی همین اپیک رو بخونید. مورد مشابه شما زیاد بود. من الآن پیداشون نمیکنم. توصیه شده بود وقتی به هردلیلی اواسط سربازی، معافیت میگیرید حرفی از سربازی نزنید. در مورد جواب به آفیسر هم شاید چیزایی گفته باشن.
    سلام، خیلی ممنون به خاطر راهنماییتون، من سی چهل صفحه خوندم اما شرایط مشابه خودم رو پیدا نکردم، متاسفانه !!!

Member Seigneur آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Construction Management - UNL

درود
    دیدم کسی جوابت رو از دیروز نداده، نظرم رو میگم. ببین این صرفا نظر من هست و هیچ تضمینی نمیکنم درست باشه.(ایشالا که مشکلی نخواهد بود)
    شما چند تا حالت بیشتر ندارین:
    1- اگه پذیرشت قبل از اتمام یک سال فراغتت اومده که هیچ. ( این حالت وقتی برای شما پیش میاد که قبل از اتمام اون یک سال فراغت بخوای بری سربازی) توی این حالت اصلا نگو سربازی رفتی.
    2- اگه پذیرشت بعد از اون یک سال اومده، اگه مثلا 1 ماه بعد از اون یک سال باشه ، بازم به نظرم هیچه، چون اگه پرسیدن میتونی بگی ، من فرم های اعزام به خدمت رو پر کردم، ولی تا اومدم که اعزام بشم پذیرشم اومد و سربازی فعلا کنسله و برای همین من توی قسمت سربازی چیزی ننوشتم.
    3- اگه پذیرشت دیگه مثلا 6 ماه بعد اون یک سال باشه، به نظرم دیگه چاره نیست، ناچاری که توی DS بزنی دیگه. اگرم پرسیدن راستش رو میگی.

الان با توجه به این تفاسیری که گفتی میشه مورد 3 برای تو. اما یه سوال. ببیند داری میگی 1 سال و نیم و از طرفی فقط 2 ماه رفتی آموزشی. یعنی 4 ماه بعد از اون اتمام 1 سال داشتی میچرخیدی برای خودت دیگه درسته. ( حالا هر چی، میتونه یه دلیلش این باشه که مراحل اداریش طی بشه که سربازا کجا بیفتن و این چیزا) . من میگم نمیشه بهونه این 4 ماه ( که واقعیت هم هست دیگه) رو به 6 ماه افزایش بدی که دیگه خودت رو خلاص کنی؟
    ببین من میگم الان اگه بتونی جواب من رو بدی که توی این 4 ماه اول بعد از اون یک سال داشتی چی کار میکردی که سربازی نرفتی، شاید بتونی همین دلایل رو برای 6 ماه بگی به آفیسر ویزا و دیگه اصلا توی DS نیاری.

Member amir_bozorgi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Electrical Engineering-Power Electronics

سلام دوستان، من با بند 214 ریجکت شدم و حالا میخوام دوباره برای ویزا اقدام کنم، به نظر شما در جواب به این سوال چی بنویسم که حساسیت کمتر باشه. به نظرتون نوشتن اینکه سوالات بد برداشت کردم خوبه یا اثر منفی داره؟
    Have you ever been refused a U.S. Visa, or been refused admission to the United States, or withdrawn your application for admission at the port of entry?
    پاسخ فعلی خودم:
    Yes
    I REFUSED BASED ON 214(B). SINCE I MISUNDERSTOOD SOME OF OFFICER'S QUESTIONS.

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)