سلام
دوستان لطف کردن و یک فایل پاورپوینت درست کردن. اینجا.
لطفاً ابتدا قبل از ارسال پست
سوالات متدوال (FAQ) درباره فرم DS-160
را مطالعه بفرمایید
سلام
دوستان لطف کردن و یک فایل پاورپوینت درست کردن. اینجا.
FAQ آزادسازی مدرک از طریق عدم کاریابی
When I was a little boy, I used to pray every night for a new bicycle. Then I realized, the Lord, in his wisdom, doesn’t work that way. So I just stole one and asked Him to forgive me! -Emo Philips
درود به همه دوستان ببخشید من فرم ds160 رو سابمیت کردم ولی توی قسمت مربوط به هزینه سفر self رو انتخاب کردم چون پارشیال فاند هستم و برای کارای اولیه از بانک به نام خودم statement گرفتم. ایا مشکلی پیش میاد؟ دوباره یه فرم پر کنم قبل از پرداخت seveis؟
سلام دوستان
تورو خدا جواب بدین. من پنج سال تو یه شرکت تحریمی کار کردم. تو رزومه دانشگاه اسمشو نوشتم اما تو فرم DS اصلا ننوشتم و نوشتم تدریس میکردم. آیا ممکنه متوجه بشن؟ مثلا از دانشگاه مقصد استعلام کنن؟بیچاره میشم!!
عرض ادب
دوستان کسی بوده که DS-160 رو برای یک کشور پر کرده باشه ولی در نهایت با همون DS-160 به کشور دیگه ای رفته باشه و مشکلی هم از این بابت واسش پیش نیومده باشه؟ خودشون که توی FAQ شون صراحتا میگن که اشکالی نداره، اما جناب هایزنبرگ میگه این کارو نکنید(که البته ایشون درست میگه، چون تا حد ممکن باید بهونه رو از سفارت گرفت!) اما من به دلیلی شاید مجبور بشم DS-160 ای رو که مثلا برای دبی می خوام پر کنم واسه سفارت یک کشور دیگه ای استفاده اش کنم. می خواستم ببینم از دوستان کسی تجربه ای در این مورد داره؟
سپاس فراوان![]()
When I was a little boy, I used to pray every night for a new bicycle. Then I realized, the Lord, in his wisdom, doesn’t work that way. So I just stole one and asked Him to forgive me! -Emo Philips
سلام دوستان، امیدوارم خوب باشین.
من فارغ التحصیل کارشناسی ارشد دانشگاه تهران هستم. تیر ماه سال 93 فارغ التحصیل شدم و بعد از فارغ التحصیلی دنبال خوندن زبان و آمادگی برای تافل و جی.آر.ای بودم. در ضمن تو این مدت روی دو تا مقاله هم که مربوط به پایان نامم بود کار میکردم. بعد از این که پذیرشم برای دکترا اومد و I-20 رو گرفتم، تو اردیبهشت امسال وقت سفارت گرفتم و رفتم دبی و برگه زرد بهم دادن. الان یه چیزی نگرانم کرده. من تو فرم DS-160 شغل (primary occupation) رو student زدم و present employer or school name رو هم دانشگاه تهران زدم. حالا نگران شدم که نکنه یه وقت به اشتباه فکر کنن من الان دانشجوی دکترا هستم. به نظرتون مشکلی پیش میاد؟
مرسی
از پاسخگویی به سوالاتی که قابلیت مطرح شدن در فروم را دارند، معذورم!
آدمها وقتی نا امید می شوند به خیلی کمتر از آنچه لیاقتش را دارند راضی می شوند! این دلیلی ست برای وجود افراد نالایق در زندگیمان...! پروفسور مجید سمیعی
عرض ادب و احترام
این پست رو ببینید.
من پیشنهاد میکنم زمانی که دارین فرم رو پر میکنید، قبل از مرحله انتخاب سفارت saveش کنید. بعد دو تا فرم رو برای دو کشور موردنظرتون سابمیت کنید. اینجوری خیالتون هم راحت تره. فقط دقت کنید که بارکد نامبرهاشون با هم متفاوته.
یکی از دوستان بود که فرم رو برای سه کشور سابمیت کرده بود که هرجا وقت گیرش اومد با همون وقت بگیره.
ویرایش توسط haley : May 25th, 2015 در ساعت 08:22 AM
سلام.
من نامه فاندم رو دانشگاه بعد از اینکه I-20 رو پست کرد بهم میل کرد و هیچ چیزی از فاند تو I-20 نوشته نشده. حالا تو DS بزنم شخصی یا Parental که تو I-20 نوشته؟
ممنون
از پاسخگویی به سوالاتی که قابلیت مطرح شدن در فروم را دارند، معذورم!
آدمها وقتی نا امید می شوند به خیلی کمتر از آنچه لیاقتش را دارند راضی می شوند! این دلیلی ست برای وجود افراد نالایق در زندگیمان...! پروفسور مجید سمیعی
سلام دوستان
ببخشید من یه سوالی در مورد قسمت Primary Occupation فرم برام پیش اومده:
من سابقه کار ندارم طبعا باید Not Employed رو در جواب این سوال انتخاب کنم. اما زیرش یک باکس داره که نوشته Explain. اما نمیدونم باید چی توش بنویسم! مگه not employed بودن هم توضیح داره آخه! بعدش من یک گپ دو ساله هم از زمان فارغ التحصیلیم تا الان داشتم.
ممنونم میشم اگر از دوستان کسی لطف کنه و راهنمایی کنه که توی این باکس چی بهتره نوشته بشه.
سپاس فراوان![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)