صفحه 32 از 307 نخستنخست ... 22232425262728293031323334353637383940414282132 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 311 تا 320 , از مجموع 3061

موضوع: شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ 2016 (حتماً ارسال اول را بخوانید)

ApplyAbroad Senior Veteran
    Mechatronic آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    EE-ME

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ 2016 (حتماً ارسال اول را بخوانید

نقل قول نوشته اصلی توسط Ghmohammadi نمایش پست ها
    سلام مجدد اینکه سابقه تدریس داشته باشیم رو گرفتن TA تاثیر نداره؟
    این که یک دپارتمان بر چه اساسی به شما TA میده، به عوامل مختلفی میتونه بستگی داشته باشه:

1- معدل کل دورۀ شما؛
    2- نمرۀ شما در درس مورد نظر؛
    3- نمرۀ اسپیکینگ شما؛
    4- میزان نیاز دپارتمان به TA در درس مذکور و وضعیت رقبای شما؛
    5- میزان نیاز کلی دپارتمان به دانشجویی مثل شما و الزام موجود برای ساپورت مالی شما؛
    6- سوابق تدریس قبلی شما؛
    7- ...

نکته ای که قطعاً میشه به اون استناد کرد، اینه که اگر نمرۀ زبان و GRE شما بالاتر باشه، همزمان میتونید کاندیدای سایر منابع فاند باشید.
    آینده‌ای خواهم ساخت که گذشته‌ام جلویش زانو بزند!

به دلیل محدودیت زمانی، از پاسخگویی به پیام های خصوصیِ قابل طرح در فورِم معذورم.

Junior Member

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ 2016 (حتماً ارسال اول را بخوانید

1- علم و صنعت – برق الکترونیک – 4/12
    2- تربیت مدرس – برق الکترونیک – 2/14
    3- نمره زبان (آیلتس و یا تافل) : امتخان ندادم. در حد 95 (listening,speaking,redingدر حد 25 و writing در حد20)
    4-نمره : GRE هنوز امتحان ندادم ولی در حد متوسط
    -5 تعداد مقالات داخلی و خارجی (کنفرانس/مجله). 5 تا مقاله ISI در مجلات impct factor: 0/7 – 2
    -6 سابقه کار 7 سال(مدرک فوقم رو 10 سال پیش گرفتم)

- موارد دیگر: 3 تا ثبت اختراع داخلی
    - بهترین رنک هایی که می تونم اپلای کنم برای امریکا چیه؟
    -فول فاند

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط kambiz_af نمایش پست ها
    1- علم و صنعت – برق الکترونیک – 4/12
    2- تربیت مدرس – برق الکترونیک – 2/14
    3- نمره زبان (آیلتس و یا تافل) : امتخان ندادم. در حد 95 (listening,speaking,redingدر حد 25 و writing در حد20)
    4-نمره : GRE هنوز امتحان ندادم ولی در حد متوسط
    -5 تعداد مقالات داخلی و خارجی (کنفرانس/مجله). 5 تا مقاله ISI در مجلات impct factor: 0/7 – 2
    -6 سابقه کار 7 سال(مدرک فوقم رو 10 سال پیش گرفتم)

- موارد دیگر: 3 تا ثبت اختراع داخلی
    - بهترین رنک هایی که می تونم اپلای کنم برای امریکا چیه؟
    -فول فاند
    سعی کنید تافل 90 به بالا و GRE خیلی خوبی ( با توجه به معدلهاتون) بیارید. حدود 320 و حتی بالاتر. مقاله هات تو مکاتبه با اساتید میتونه کمک کننده باشه. موفق باشی

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط eva2015 نمایش پست ها
    سلام(سوال را تکرار کردم- )
    لطفا شانس گرفتن فاند را برای دانشگاه های تاپ امریکا

1. دانشگاه آزاد بجنورد-برق و الکترونیک -معدل 14.80

2-دانشگاه ازاد تهران غرب- برق و قدرت(الکترونیک قدرت)-معدل 17- نمره پروژه 19
    3- ایلتس 6.5- رایتینگ 7- اسپیکینگ 6.5- ریدینگ 6- لیسنینگ 6
    4-جی ار ای امتحان ندادم و اصلا نمی دونم چیه
    5- دو ژورنال ای اس ای- دو ژورنال ای اس سی4 کنفرانس (3 تا بین المللی و یکی ملی)- 3 ثبت اختراع
    6- 4 سال سابقه کار مرتبط(با نا مه رضایت مندی عالی)
    7- بهترین رنک هایی که می تونم اپلای کنم برای امریکا و کانادا چیه؟
    8-فول فاند باید باشه
    9- استاد پروژه ارشدم فارق و تحصیل دانشگاه تگزاس هست .
    سلام. اگه سعی کنید GRE بالایی بیارید از دید من نباید مشکلی باشه تو پذیرش با فاندتون.. البته رنکهای مختلف اپلای کنید نه فقط مثلا تاپ سی.
    واسه بهترین رنکها سعی کنید آیلتس ت را بهتر کنی و خب چیزی که از الان دست خودته ( یعنی GRE ) اونا بهتر و بهتر شی.

Junior Member

1- مهندسی نفت 17
    2- تافل 95
    3- GRE 305
    4-ای اس ای 3، کنفرانس داخل 3، کنفرانس خارجی 1 ( مقالات در زمینه مهندسی شیمی و نفت)
    امریکا، کانادا
    برای direct phd شانسی دارم؟ ( در حال مطالعه مجدد برای جی ار ای)
    ممنون

دوست عزیز، به دانشگاهتون هم باید اشاره کنید. و نکته ی مهمی که یادتون باشه اینه که یه قدم جلوترتونم باید ببینید. رشته اتون واسه ویزا گرفتن مشکل داره نه پذیرش گرفتن. فکر کشورهای به جز آمریکا هم باشید، مگر اینکه مذاکرات خییییلی مثبت به سرانجام برسه

نقل قول نوشته اصلی توسط smsmmk نمایش پست ها
    1- مهندسی نفت 17
    2- تافل 95
    3- GRE 305
    4-ای اس ای 3، کنفرانس داخل 3، کنفرانس خارجی 1 ( مقالات در زمینه مهندسی شیمی و نفت)
    امریکا، کانادا
    برای direct phd شانسی دارم؟ ( در حال مطالعه مجدد برای جی ار ای)
    ممنون

لطفا جواب بدید... جاهای دیگه جوابی نگرفتم. ممنون
    1- رشتۀ لیسانس – نام دانشگاه – معدل نهایی

مدیریت سلامت/دانشگاه علوم پزشکی تبریز/ 17.17

2- رشتۀ فوق لیسانس – نام دانشگاه – معدل نهایی مدیریت سلامت/ علوم پزشکی بقیه ا.../ ترم یکم
    3- نمرۀ زبان (تافل/آیلتس/...) به تفکیک نمرات مهارت‌ها: درحال آماده شدن برا امتحان
    4- نمرۀ GRE یا GMAT به تفکیک نمرات مهارت‌ها ندارم
    5- تعداد مقالات ژورنالی (به تفکیک ISI یا غیر ISI) با ذکر نام ناشر : یه مقاله داخلی چاپ شده تو دوره کارشناسی با ترجمه. 3 تا در دست اجرا دارم فعلا.
    6- تعداد مقالات کنفرانسی (به تفکیک فارسی یا انگلیسی) با ذکر نام برگزار کننده یک مقاله کشوری به عنوان همکار
    7- رشته و مقطع مورد نظر برای اپلای "phd in "health management & policy
    8- کشورهای (و یا دانشگاه های) مورد نظر برای اپلای به ترتیب اولویت آمریکا / میشیگان
    9- نکات برجستۀ رزومه (سابقۀ TA/RA، مقام در رخدادهای مرتبط بین‌المللی، رتبۀ برتر دانشکده/دانشگاه و ...) مدرک ترجمه شده فوریت های پزشکی و نسخه خوانی
    10- سایر نکات مهم (

مقیم دائم یا شهروند کشور دیگر بودن موقع اپلای، میزان نیاز
    به فاند و ...) فول فاوند...

فقط اینکه تو ع.پ.بقیه ا... دانشجوی آزادم / خود دانشگاه ارشد میتونه تاثیر منفی داشته باشه تو پذیرش؟به دلیل نظامی بودنش؟

Junior Member

1- رشتۀ لیسانس – نام دانشگاه – معدل نهایی

مهندسی کامپیوتر نرم افزار -دانشگاه شهید چمران اهواز-معدل 14.80
    2- رشتۀ فوق لیسانس – نام دانشگاه – معدل نهایی
    مهندسی کامپیوتر نرم افزار -دانشگاه شیراز-معدل 17.973- نمرۀ زبان (تافل/آیلتس/...) به تفکیک نمرات مهارت‌ها: شهریور امتحان خواهم داد فکر کنم بین 85 تا 95
    4- نمرۀ GRE یا GMAT به تفکیک نمرات مهارت‌ها آبان امتحان خواهم داد ولی فکر کنم قسمت ریاضیش عالی از پسش بربیام
    5- تعداد مقالات ژورنالی (به تفکیک ISI یا غیر ISI) با ذکر نام ناشر :.
    یه مقاله چاپ شده در ژورنال الکترونیکی اسپرینگر
    6- تعداد مقالات کنفرانسی (به تفکیک فارسی یا انگلیسی) با ذکر نام برگزار کننده یه مقاله کنفرانسی در کشور آمریکا دانشگاه جورجیا-دو مقاله کنفرانس ملی داخلی
    7- رشته و مقطع مورد نظر برای اپلای
    phd in computer science" "
    8- کشورهای (و یا دانشگاه های) مورد نظر برای اپلای به ترتیب اولویت آمریکا / کانادا/اروپا
    9- نکات برجستۀ رزومه (سابقۀ TA/RA، مقام در رخدادهای مرتبط بین‌المللی، رتبۀ برتر دانشکده/دانشگاه و ...)
    8 سال سابقه تدریس دروس مختلف رشته کامپیوتر مقاطع کاردانی و کارشناسی در دانشگاه آزاد علمی کاربردی و غیرانتفاعی
    10- سایر نکات مهم (
    مقیم دائم یا شهروند کشور دیگر بودن موقع اپلای، میزان نیاز
    به فاند و ...)معدل دیپلمم حدود 19.54 در رشته ریاضی بوده و رتبه کنکورم زیر 1000میخوام شانس پذیرش با فاندم رو بدونم و اینکه حدودا چه دانشگاههایی اپلای کنم

Junior Member

سلام

با توجه به ارزیابی شما چه نمره ای برای gre تارگت باید باشه. مثلا برای ایلتس معمولا 7 پیشنهاد می شه.

سلام کمال سپاس رو از شما دارم به خاطر راهنماییهایی که میکنید واقعا ممنون
    فقط یه سوال دیگه داشتم با شرایطی که من دارم اگه بتونم GRE 320 بگیرم امکان پذیرش تو کدوم دانششگاهها رو بیشتر دارم؟ بهترینهایی که شانسش هست رو بگید ممنون میشم

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)