نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 5888

موضوع: راهنمایی در مورد محتوای ایمیل ارسالی به اساتید

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    Member sariii آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    کامپیوتر

پیش فرض پاسخ : راهنمایی در مورد محتوای ایمیل ارسالی به اساتید

دوستان با توجه به اینکه ممکنه جوابهای مشابه زیادی آدم بگیره ولی نتونه تشخیص بده
    میشه بگید که دقیقا چی تو جواب باشه خیلی خوبه ، چی باشه متوسطه ، تمپلت هم که داستانش معلومه

این جواب فک میکنم جواب خوبیه ولی خیلی خوب که مطمئن باشم نه. (توضیحات اضافه : دانشگاه آمریکا هست)

Dear sariii,

Thanks for your interest. I can see that there is an overlap between our research interests and I think pursuing independent research before a PhD degree will give you a good head-start in your graduate studies.

Please, go ahead and apply to the PhD program at XX and in your statement of purpose mention that you are interested in working with me as a possible adviser. I cannot single-handedly make decisions about acceptance of candidates and they need to be accepted to the program before joining my research team. I believe you will stand as an excellent candidate for the program.

Best,

واینکه در جواب اینگونه ایمیل ها فقط باید بگم : ممنون که زمان گذاشتین ایمیلم رو خوندین ، حتما مدارکم رو کامل میکنم و اپلای میکنم؟ همین؟
    این جواب رو بدم

Thank you so much from your busy schedule. I appreciate that and also would like to inform you that I will start completing the documents needed to apply to X university, Once they all get prepared I will update you of my application process.

I would like to thank you again for taking the time reading the email I sent you

چون تکمیل مدارک تا آخر دسامبر طول میکشه واسه من ، نیاز نیست هر ازگاهی براش ایمیل بفرستم که منو فراموش نکنه؟

ممنون که زمان میزارید و چواب میدید دوست عزیز
    ویرایش توسط sariii : August 27th, 2015 در ساعت 08:16 PM
    I've got a strong urge to fly, but I've got nowhere to fly to. - Pink Floyd