1.دانشگاه امام خمینی قزوین+ فیزیک حالت جامد+ 14.5
2.دانشگاه تهران+ MBA-Strategy + 16.5
3. آیلتس 7 (Reading:8.5 listening:7 speaking:6.5 writing:6)
4.-
5.-
6. چندین ماه شروع به کار در آزمایشگاه فیزیک/مکانیک تضمین کیفیت کردم.
8.بیشتر به رشته های مهندسی مربوط به فیزیک علاقمندم... مثل مهندسی فیزیک، مکانیک و غیره... البته رشته هایی مثل مدیریت انرژی تجدیدپذیر هم هست که به هر دو رشته ی کارشناسی و ارشدم مربوط میشه(فیزیک و مدیریت)
10. چند المپیاد و زبان برنامه نویسی و دبیر انجمن فیزیک بودن و اینا رو در رزومه آوردم.
بنظرتون چه دانشگاههایی میتونم پذیرش بگیرم؟ و همچنین امکان فاندگرفتن هم وجود داشته باشه؟
سلام .
دوستان میخواستم بدونم آیا شخصی توی رشته کامپیوتر با معدل 16 توی کاردانی (آزاد) و 13.5 توی کارشناسی (غیرانتفائی)با یه رزومه کاری مرتبط خیلی خوب، آیا با گرفتن نمره بالای GRE برای مقطع ارشد میتونه امید داشته باشه که از یکی از دانشگاه های آمریکا که سطح خوبی داشته باشه (نه عالی) پذیرش بگیره همراه با فاند ؟ منظورم از رزومه عالی این هست که اون شخص یکی دو مرتبه توی رشته خودش مثلاً توی برنامه نویسی در منطقه و کشوری رتبه 1و2 داشته باشه و پروژه های خیلی خوبی انجام داده باشه .
در صورتی که جوابتون مثبت هست ممنون میشم اسم چند تا دانشگاهی که با این شرایط میشه براشون اقدام کرد رو نام ببرید .
تشکر.
هر چی اینجا می نویسم نظر شخصیه و قابل تعمیم نیست
سلام و ممنون از راهنمائیتون، من از چند نفر شنیدم که نمره GRE در واقع پوشش دهنده معدل پائین هست و اگه کسی نمره خوب GRE کسب کنه در واقع نشون دهنده توانائی بالای شخص هست و اینو توی فاز پذیرش توی آمریکا در نظر میگیرن .
حالا اگه این مورد درست هست دقیق نمیدونم ولی ممنون میشم در این خصوص یه توضیحی بدین، آیا GRE Subject هم تاثیری توی این موضوع نداره ؟
من راستش حداکثر تلاشم این هست که دیگه به هیچ عنوان ارشد رو توی ایران ادامه ندم ... تا همین الانشم وقت تلف کنی بوده دانشگاه ... .
رشته ی شما که سابجکت نمی خواد. جی ار ای میتونه تا حدودی پوشش بده ولی معجزه که نمی کنه. شما باید نمره ی بالای 320 بیارین. و اگر قراره 320 بیارین باز هم نمی تونید به رنک زیر 70 فکر کنید. شما وقتی حداقل معدل مورد نیاز دانشگاه رو نداشته باشن اصلا پرونده تون برای بررسی نمیره که ببینن جی ار ای شما چی بوده. من اینو توی دانشگاه رنک 200 خودم دیدم که طرف رو با معدل 2.97 و جی ار ای 320 رد کردن. حالا این نظر منه شاید دیگرون چیز دیگه ای بگن یا بدونن.
در ضمن میایید اینجا رو هم می بینید و متوجه می شید که فقط صدای دوهول بوده از دور..........
هر چی اینجا می نویسم نظر شخصیه و قابل تعمیم نیست
1 . لیسانس حسابداری پیام نور - معدل 13.55
2- فوق لیسانس مدیریت فناوری اطلاعات-سیستمهای اطلاعاتی پیشرفته دانشگاه تهران معدل 18.44
3- تافل: (Total: 100 (R24, L28, S26, W22
(GRE 317(verbal:150,Q:167
4- 2 مقاله در ژورنال داخلی
5- یکسال سابفه کار
6- --
7- گرایشها و زمینه های مورد علاقه:هوش مصنوعی-یادگیری ماشینی-دیتاماینینگ-هوش کسب و کار
ممنون میشم یه ارزیابی ازم داشته باشید. ترجیحا فول فاند
سلام،
۱-لیسانس، دانشگاه تهران، کامپیوتر( نرم افزار) ، 16.50
۲- -
۳- تافل 108 - R25 - L28 - S26 - W29
۴- هنوز ندادم. اما 310 به بالا
۵- 0
۶- -
۷- -
۸- Data Mining و ...
۹- Fall 2016
۱۰- یک کار تحقیقاتی که به مقاله ختم نشده دارم که گزارش به انگلیسی داره.
می خواستم ببینم چه رنکی من اقدام کنم بهتره و اینکه آیا برای ارشد هم می تونم امیدوار باشم؟ (با فاند)
ممنون میشم اگر دوستان راهنمایی کنند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)