دوستان،لطفا کمک کنید من میخواستم مدارکم تکمیل کنم ولی اشتباهی زدم submit شد.الان چه کار کنم!!!!؟میتونم مدارکم جایی ایمیل کنم؟
دوستان،لطفا کمک کنید من میخواستم مدارکم تکمیل کنم ولی اشتباهی زدم submit شد.الان چه کار کنم!!!!؟میتونم مدارکم جایی ایمیل کنم؟
ویرایش توسط Hamed__1983 : January 4th, 2016 در ساعت 06:09 PM
سلام
1-گواهی استشهاد مترجم تو کدوم قسمت باید آپلود بشه؟
2-اگه فایلی رو فراموش کنیم آپلود کنیم بازم زمان میدن که دوباره آپدیت کنیم یا ریجکت میشیم؟
3-فرمهای فدرال رو کجا باید آپلود کنیم؟
4-تاییدیه WES هم باید آپلود بشه؟
5-فقط مدرک لیسانس لازمه که فرستاده بشه یا پیش دانشگاهی هم لازمه؟
6-settelment fund , settelment plan تو کدوم قسمت باید آپلود بشن؟
من توی قسمت pre-application جایی برای فرمهای بالا ندیدم
ممنون
ویرایش توسط CanadaFreak : January 5th, 2016 در ساعت 02:33 AM
سلام دوست من
1- اگر ترجمه مهر دادگستری داره نیازی به اون گواهی نیست
2- بچه هایی که اقدام کردن میگن که توی اپدیت می خوان ولی شما به همون آدرسی که توی پست قبلی اشاره شده بفرست
3- خودش به صورت اتوماتیک توی قسمت اپلیکیشن ازتون می خواد و شما اپلود می کنین
4- من اپلود کردم توی قسمت education
5- فقط لیسانس
6- خب یه جایی داره به نام create settlement fund همونجا هم نامه بانکی و هم نامه sett...plan رو اپلود کنید
بعضی از فرما مانند تحصیلات باید توی پری اپلیکیشن اپلود بشه ولی خیلی هاشم توی قسمت اپلیکیشن. فرم های فدرال و استانی توی قسمت اپلیکیشن
دیکه اگر نداشته باشه به نظرم دوباره ترجمه کنید و مهر دادگستری بخوره بهتره، چون خیلی از دوستان در مورد اون فرم گفتند که اون فرم استشهاد رو ترجمه خانه مهر نمیکنه و فقط باید مترجم مهر و امضا کنه که شاید آنچنان رسمی نباشه....ولی هرجور خودتون صلاح می دونید. اگر من بودم دوباره ترجمه می کردم.
در مورد ترجمه های گذشته هم اگر تغییری در موقعیت بوجود نیومده باشه به نظرم مهم نیست. من خودم بعضی ترجمه هام مال 4 سال پیش بود ولی چون تغییری نداشته همونا رو فرستادم. مثلا سند ازدواج رو به نظرم به روز ترجمه کنید ولی بقیه مهم نیست. در مورد شناسنامه اگر ازدواج کردین یا صاحب فرزند شدین حتما به روز ترجمه کنید. البته اگر ترجمه قبلیتون مال دوران مجردی بوده.
این برنامه تا کی وقت داره ؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)