صفحه 22 از 231 نخستنخست ... 12131415161718192021222324252627282930313272122 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 211 تا 220 , از مجموع 2307

موضوع: برنامه منتخب استانی: ساسکاچوان (فقط برای Express Entry و OID)

پیش فرض پاسخ : اسپانسر ایالتی: ساسکاچوان (فقط برای express entry)

دوستان،لطفا کمک کنید من میخواستم مدارکم تکمیل کنم ولی اشتباهی زدم submit شد.الان چه کار کنم!!!!؟میتونم مدارکم جایی ایمیل کنم؟
    ویرایش توسط Hamed__1983 : January 4th, 2016 در ساعت 06:09 PM

Member bamrey_reybam2 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    رياضى كاربردى.خواجه نصير

نقل قول نوشته اصلی توسط Hamed__1983 نمایش پست ها
    دوستان،لطفا کمک کنید من میخواستم مدارکم تکمیل کنم ولی اشتباهی زدم submit شد.الان چه کار کنم!!!!؟میتونم مدارکم جایی ایمیل کنم؟
    All requested documents should be sent via email to:immigration.documents@gov.sk.ca.

سلام
    1-گواهی استشهاد مترجم تو کدوم قسمت باید آپلود بشه؟
    2-اگه فایلی رو فراموش کنیم آپلود کنیم بازم زمان میدن که دوباره آپدیت کنیم یا ریجکت میشیم؟
    3-فرمهای فدرال رو کجا باید آپلود کنیم؟
    4-تاییدیه WES هم باید آپلود بشه؟
    5-فقط مدرک لیسانس لازمه که فرستاده بشه یا پیش دانشگاهی هم لازمه؟
    6-settelment fund , settelment plan تو کدوم قسمت باید آپلود بشن؟
    من توی قسمت pre-application جایی برای فرمهای بالا ندیدم
    ممنون
    ویرایش توسط CanadaFreak : January 5th, 2016 در ساعت 02:33 AM

Member
    رشته و دانشگاه
    Chemical Eng.- Shiraz University

نقل قول نوشته اصلی توسط CanadaFreak نمایش پست ها
    سلام
    1-گواهی استشهاد مترجم تو کدوم قسمت باید آپلود بشه؟
    2-اگه فایلی رو فراموش کنیم آپلود کنیم بازم زمان میدن که دوباره آپدیت کنیم یا ریجکت میشیم؟
    3-فرمهای فدرال رو کجا باید آپلود کنیم؟
    4-تاییدیه WES هم باید آپلود بشه؟
    5-فقط مدرک لیسانس لازمه که فرستاده بشه یا پیش دانشگاهی هم لازمه؟
    6-settelment fund , settelment plan تو کدوم قسمت باید آپلود بشن؟
    من توی قسمت pre-application جایی برای فرمهای بالا ندیدم
    ممنون
    سلام دوست من
    1- اگر ترجمه مهر دادگستری داره نیازی به اون گواهی نیست
    2- بچه هایی که اقدام کردن میگن که توی اپدیت می خوان ولی شما به همون آدرسی که توی پست قبلی اشاره شده بفرست
    3- خودش به صورت اتوماتیک توی قسمت اپلیکیشن ازتون می خواد و شما اپلود می کنین
    4- من اپلود کردم توی قسمت education
    5- فقط لیسانس
    6- خب یه جایی داره به نام create settlement fund همونجا هم نامه بانکی و هم نامه sett...plan رو اپلود کنید
    بعضی از فرما مانند تحصیلات باید توی پری اپلیکیشن اپلود بشه ولی خیلی هاشم توی قسمت اپلیکیشن. فرم های فدرال و استانی توی قسمت اپلیکیشن

نقل قول نوشته اصلی توسط p3443 نمایش پست ها
    سلام دوست من
    1- اگر ترجمه مهر دادگستری داره نیازی به اون گواهی نیست
    2- بچه هایی که اقدام کردن میگن که توی اپدیت می خوان ولی شما به همون آدرسی که توی پست قبلی اشاره شده بفرست
    3- خودش به صورت اتوماتیک توی قسمت اپلیکیشن ازتون می خواد و شما اپلود می کنین
    4- من اپلود کردم توی قسمت education
    5- فقط لیسانس
    6- خب یه جایی داره به نام create settlement fund همونجا هم نامه بانکی و هم نامه sett...plan رو اپلود کنید
    بعضی از فرما مانند تحصیلات باید توی پری اپلیکیشن اپلود بشه ولی خیلی هاشم توی قسمت اپلیکیشن. فرم های فدرال و استانی توی قسمت اپلیکیشن
    اگه بعضی از ترجمه ها مهردادگستری داشته باشن و بعضی ها نداشته باشن باید برای اونایی که ندارن فرم استشهاد مترجمو پر کرد؟اگه ترجمه ها ماله حدود 19 ماه پیش هم باشه مشکی بوجود میاد؟فرم مترجمو فقط خود مترجم باید مهر بزنه یا جای دیگه ای هم لازمه برده بشه؟

Member
    رشته و دانشگاه

اگه بعضی از ترجمه ها مهردادگستری داشته باشن و بعضی ها نداشته باشن باید برای اونایی که ندارن فرم استشهاد مترجمو پر کرد؟اگه ترجمه ها ماله حدود 19 ماه پیش هم باشه مشکی بوجود میاد؟فرم مترجمو فقط خود مترجم باید مهر بزنه یا جای دیگه ای هم لازمه برده بشه؟
    دیکه اگر نداشته باشه به نظرم دوباره ترجمه کنید و مهر دادگستری بخوره بهتره، چون خیلی از دوستان در مورد اون فرم گفتند که اون فرم استشهاد رو ترجمه خانه مهر نمیکنه و فقط باید مترجم مهر و امضا کنه که شاید آنچنان رسمی نباشه....ولی هرجور خودتون صلاح می دونید. اگر من بودم دوباره ترجمه می کردم.
    در مورد ترجمه های گذشته هم اگر تغییری در موقعیت بوجود نیومده باشه به نظرم مهم نیست. من خودم بعضی ترجمه هام مال 4 سال پیش بود ولی چون تغییری نداشته همونا رو فرستادم. مثلا سند ازدواج رو به نظرم به روز ترجمه کنید ولی بقیه مهم نیست. در مورد شناسنامه اگر ازدواج کردین یا صاحب فرزند شدین حتما به روز ترجمه کنید. البته اگر ترجمه قبلیتون مال دوران مجردی بوده.

دیکه اگر نداشته باشه به نظرم دوباره ترجمه کنید و مهر دادگستری بخوره بهتره، چون خیلی از دوستان در مورد اون فرم گفتند که اون فرم استشهاد رو ترجمه خانه مهر نمیکنه و فقط باید مترجم مهر و امضا کنه که شاید آنچنان رسمی نباشه....ولی هرجور خودتون صلاح می دونید. اگر من بودم دوباره ترجمه می کردم.
    در مورد ترجمه های گذشته هم اگر تغییری در موقعیت بوجود نیومده باشه به نظرم مهم نیست. من خودم بعضی ترجمه هام مال 4 سال پیش بود ولی چون تغییری نداشته همونا رو فرستادم. مثلا سند ازدواج رو به نظرم به روز ترجمه کنید ولی بقیه مهم نیست. در مورد شناسنامه اگر ازدواج کردین یا صاحب فرزند شدین حتما به روز ترجمه کنید. البته اگر ترجمه قبلیتون مال دوران مجردی بوده.
    ممنون
    آیا فرمهای فدرالی که قابلیت تایپ داره داخلشون هم باید پرینت و اسکن بشن یا همون PDF رو بفرستیم اوکیه؟

Member
    رشته و دانشگاه

ممنون
    آیا فرمهای فدرالی که قابلیت تایپ داره داخلشون هم باید پرینت و اسکن بشن یا همون PDF رو بفرستیم اوکیه؟
    اونایی که بایستی امضا بشه رو حتما پرینت امضا اسکن کنید. البته به نظرم همشو اسکن کنید تا کسی نتونه ادیتش کنه. اگر pdf بفرستین ممکنه بشه ادیتش کرد ولی پرینت اسکن pdf رو نمیشه ادیت کرد.

اونایی که بایستی امضا بشه رو حتما پرینت امضا اسکن کنید. البته به نظرم همشو اسکن کنید تا کسی نتونه ادیتش کنه. اگر pdf بفرستین ممکنه بشه ادیتش کرد ولی پرینت اسکن pdf رو نمیشه ادیت کرد.
    گواهی های سابقه کار هم باید مهر دادگستری بخوره؟خیلی شرایط سختی داره مهر دادگستری برای گواهی های کار.مدارکی مثل قراردادها و ... لازمه تا گواهی های کارو دادگستری مهر بزنه.

Junior Member

این برنامه تا کی وقت داره ؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)