نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13

موضوع: تجربیات مصاحبه برای پذیرش در دوره های مختلف مدیریت (MBA, DBA, PHD ...)

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    Senior Member MAHAN7 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : تجربیات مصاحبه برای پذیرش در دوره های مختلف مدیریت (MBA, DBA, PHD ...)

من یادم میاد یه نفر برای mba مصاحبه شده بود باهاش، میگفت تو مصاحبه سوالای علمی و کاری خاصی مثل اینکه مثلا "اگر تویه شرکت 4 نفر کارمند داشته باشی که .... باشن چه جوری برخوزد میکنی" یا "در مورد نحوره مدیریت اعضای گروهت صحبت کن"، البته قاعدتا این جور حرفا برای mba هستش که مبتنی بر سوابق کاری هستش و احتمال زیاد ب مصاحبه مد نظر ماها فرق خواهد داشت. (ارشد و دکتری عادی مدیریت)
    Stand on the shoulders of giants
    Life is like riding a bicycle, To keep your balance, you must keep moving
    بسیار سفر باید تا پخته شود خامی
    پستهای قبلیم رو برای درک عمیق از تفاوت امریکا و اروپا بخون

پیش فرض پاسخ : تجربیات مصاحبه برای پذیرش در دوره های مختلف مدیریت (MBA, DBA, PHD ...)

نقل قول نوشته اصلی توسط MAHAN7 نمایش پست ها
    من یادم میاد یه نفر برای mba مصاحبه شده بود باهاش، میگفت تو مصاحبه سوالای علمی و کاری خاصی مثل اینکه مثلا "اگر تویه شرکت 4 نفر کارمند داشته باشی که .... باشن چه جوری برخوزد میکنی" یا "در مورد نحوره مدیریت اعضای گروهت صحبت کن"، البته قاعدتا این جور حرفا برای mba هستش که مبتنی بر سوابق کاری هستش و احتمال زیاد ب مصاحبه مد نظر ماها فرق خواهد داشت. (ارشد و دکتری عادی مدیریت)
    من عنوان این تاپیک رو کلی انتخاب کردم که شامل همه بشه، چون فکر نمی کنم تعداد تجربیات اون قدر زیاد بشه که لازم بشه بر اساس نوع دورره تفکیک کرد.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)