نقل قول نوشته اصلی توسط hamidehsan نمایش پست ها
سلام خدمت darklord عزیز و همه ی دوستان. از یه دانشگاه در امریکا پذیرش با فاند گرفتم ولی هنوز نامه ی رسمی فاند و i-20 صادر نشده برام. در حال حاضر هم دوره آموزشی رو سپری کرده ام و شنبه باید برم سر یگان خدمتی (امریه قرارگاه). از قرارگاه که پرسیدم گفتن میشه حین خدمت برا خروج فقط برا سفرهای زیارتی اقدام کرد. می خواستم بدونم راهی هستش که من بدون اینکه برم و درخواست معافیت از تحصیل بدم و از خدمت ترخیص شم، بتونم پاسپورت رو بگیرم؟( یعنی برم یگان و بگم می خوام برم سفر زیارتی، ولی برم کشوری که می خوام برم برا دریافت ویزا). آخه نگرانیم ازینه که اگه از سربازی بیام بیرون و بعد برم برا کارای پاسپورت و سفارت، اون موقع سفارت ریجکتم کنه و نتونم برم امریکا. اینطوری نه به درسم می رسم و خدمت هم رو هواس. یعنی میشه بدون اینک خودمو از خدمت ترخیص کنم، کارای سفارت رو انجام بدم و اگه سفارت اکی داد، اون موقع از خدمت ترخیص شم؟ و یه بحث دیگه م اینکه من مقداری کسری هم دارم که باعث میشه خدمتم حدودای فروردین 96 تموم شه و این دانشگاه هم رنکش حدودای 90 هستش، و دانشگاه هم فک کنم یه ترم میذاره دیفر کنیم، ولی با این حال تا اون موقع هم خدمتم تموم نمیشه. حالا به نظرتون بذارم خدمتم تموم شه و بعد برم بهتره یا اینکه نه؟ عذرخواهی می کنم اگه سوال آخر کمی از بحث تاپیک فاصله داره. ولی خیلی ممنون اگه کمکم کنین.
ممنون و سپاس
سلام دوست عزیز،

به نظر من بهتره که روند رو عادی دنبال کنی.
یه تفاوتی بین سرباز و مشمول هست. شما اگه مشمول بودی میتونستی راحت از هر خلا قانونی استفاده کنی و کارات رو پیش ببری ولی الآن که سرباز هستی بعد از بازگشتت از اون سفر مثلا زیارتی، پاسپورتت توسط یگان توقیف میشه و خب پر واضحه که پادگان قوانین خودش رو داره و کاری هم با قوانین بیرون پادگان نداره و ممکنه گیر آدم ناجوری بیفتی و اون بخواد سر همین موضوع اذیتت کنه. واسه همین توصیه میکنم که خیلی عادی، بعد از گرفتن برگه پذیرش بری ترخیص بشی و بیفتی دنبال کارهای معافیت تحصیلی.
این که اول سربازی رو تموم کنم بعدش برم یا همین الآن ول کنم و برم یه تصمیم خیلی شخصیه و باید دهها متغیر مختلف رو مدنظر قرار بدی، از میزان وابسیتگیت به ایران و برگشتنت در آینده گرفته تا امکان دریافت پذیرش مجدد در سال آینده... خلاصه اینکه فقط خودت میتونی به این سوال پاسخ بدی.

شاید این تاپیک بتونه یه کم ایده بده:
http://www.applyabroad.org/forum/sho...A7%D8%B2%D9%8A