پاسخ : دریافت گذرنامه در حین گذراندن دورهی سربازی
سلام دوستان. من در حاضر مشغول گذراندن خدمت سربازی به صورت امریه در ارگان دولتی هستم و 8 ماه از خدمتم باقی مونده. برای کارهای سفارت که در حین خدمت سربازیم هست نیاز به پاسپورت دارم. توضیح اینکه یگان آموزش دهنده ی من نیروی زمینی ارتش (نزاجا) بوده. توی دفترچه راهنمای امریه که ستاد نزاجا به من داده در خصوص اعزام به سفرهای مذهبی نوشته "طبق آخرین دستورالعمل های موجود مجوز سفر به خارج از کشور فقط برای عتبات عالیات صادر گردیده و امکان سفر به سایر نقاط دنیا برای کارکنان وظیفه مقدور نمی باشد. قابل ذکر است به منظور اعزام به سفرهای مذهبی بایستی یک ماه قبل از شروع ایام محرم با در دست داشتن نامه ی رسمی با ذکر زمان شروع و خاتمه ی سفر به مدیریت عملیات (دایره وظیفه) ارائه تا پس از اخذ مجوز، اقدامات لازم در این زمینه صورت پذیرد."
حال چند تا سوال داشتم:
1. مبلغ وثیقه برای این سفر چند میلیون هست؟ جایی خونده بودم 15 میلیون و جای دیگه ای 3 میلیون.
2. "نامه ی رسمی با ذکر زمان شروع و خاتمه ی سفر" که در متن بالا توسط ستاد نزاجا گفته شده رو از کجا باید تهیه کرد؟
3. پس از دریافت پاسپورت از این طریق و لغو سفر زیارتی (عدم خروج از کشور) میشه مبلغ وثیقه رو آزاد کرد؟ آیا پس از آزاد کردن وثیقه باید پاسپورت رو به اداره گذرنامه/نزاجا تحویل داد؟؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)