صفحه 24 از 26 نخستنخست ... 14151617181920212223242526 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 231 تا 240 , از مجموع 252

موضوع: خبر جديد و مهم : روند جدید دریافت پذیرش از موسسات آموزش عالی فرانسه

Junior Member

پیش فرض پاسخ : خبر جديد و مهم : روند جدید دریافت پذیرش از موسسات آموزش عالی فرانسه

نقل قول نوشته اصلی توسط sabouri نمایش پست ها
    یه سوال از دوستانی که تا حالا اقلا یکی از دانشگاه ها بهشون جواب دادن. وقتی که یه دانشگاه جواب اکسپت یا ریجکت میده میل می زنه خود etudes en France یا حتما باید دستی چک کرد؟
    زماني كه از دانشگاهي نتيجه داشته باشيد چه اكسپت و چه ريجكت فرقي نداره
    يه ايميل مياد براتون كه از دانشگاه فلان بهتون جواب داده شده پنلتون را چك كنيد و توي ايميل نميگه مثبت هست يا منفي
    شما وارد پنلتون كه بشيد نتيجه را مي بينيد
    نكته اي كه هست اين هستش كه كساني كه مصاحبه نرفتن جوابارو نمي تونن ببينن تا زماني كه برن مصاحبه
    نكته ديگه اينه كه اگه نتيجه مثبت باشه معمولا يه ايميل جدا از كمپوس از طرف دانشگاه مياد براتون كه توش توضيح داده چيكار كنيد اما ريجكتي فقط از طرف كمپوس اعلام ميشه معمولا

Junior Member

پیش فرض پاسخ : خبر جديد و مهم : روند جدید دریافت پذیرش از موسسات آموزش عالی فرانسه

سلام
    من مصاحبه ام یه ماه پیش بود بعدش هم پرونده ام verifié شد ولی هنوز به مرحله ی ۴ که برای اعلام نتیجه ی دانشگاه هاس نرفتم! کس دیگه ای شرایط من رو داره؟ اگه نقص مدرک داشتم که اصلا نباید تایید میشدم و اگه شدم چرا نمیرم به مرحله ی بعد؟ با توجه به این که خیلی ها جواب تا الان گرفتن دیر نشده؟ من خیلی نگرانم.

Moderator

رشته و دانشگاه
    Diplôme d'Ingénieur Généraliste-ENSAM-Arts et Métiers ParisTech

نقل قول نوشته اصلی توسط emis نمایش پست ها
    سلام
    من مصاحبه ام یه ماه پیش بود بعدش هم پرونده ام verifié شد ولی هنوز به مرحله ی ۴ که برای اعلام نتیجه ی دانشگاه هاس نرفتم! کس دیگه ای شرایط من رو داره؟ اگه نقص مدرک داشتم که اصلا نباید تایید میشدم و اگه شدم چرا نمیرم به مرحله ی بعد؟ با توجه به این که خیلی ها جواب تا الان گرفتن دیر نشده؟ من خیلی نگرانم.
    خیلی از برنامه های مستر 2 اصولاً تا قبل از اواسط ژوئن پرونده ها رو دست نمی گیرن... نگران نباشید... من برای یکی از دوستان که اقدام کرده زنگ زدم برای پیگیری و مثلاً دانشکده برق دانشگاه نیس بهمون اعلام کرد کمیته بررسی پرونده ها بین 4 تا 10 جولای تشکیل میشه... برای مسترهای پر خواستار دانشگاه لیل 1 و پاریس 6 این فاز یک هفته پس از امتحانای پایان ترم مستر 1 شونه که احتمالاً میشه هفته دوم و سوم ژوئن... پس عجله نکنید... اونایی که جواب گرفتن یا مستر 2 هاشون خیلی سلکتیو نبوده و یا در Présélection رد شدن

Junior Member

سلام دوباره دوستان.

من مسوول پرونده ام آقای مجلسیه ایشون پرونده ام رو verifié میکنن ولی وارد نمیکنن که من مصاحبه ام رو گذروندم. هفته ی پیش از لیل ایمیل داشتم که «با توجه به اینکه مصاحبه ام رو نگذروندم آیا هنوز کاندیدام یا نه». من چندین بار تماس گرفتم دفعه ی آخر برای بار دوم! پرونده ام verifié شد ولی باز هم ایمیل اینکه مصاحبه ام رو انجام دادم و کار کامپوس با پرونده ام تموم شده رو نمیگیرم. کس دیگه ای این مشکل رو داشته؟ ۴۲ روز از مصاحبه ی من گذشته ولی هنوز ثبت نشده و توی اکانتم میتونم کنسل کنم مصاحبه رو.

Moderator

رشته و دانشگاه
    Diplôme d'Ingénieur Généraliste-ENSAM-Arts et Métiers ParisTech

نقل قول نوشته اصلی توسط emis نمایش پست ها
    سلام دوباره دوستان.

من مسوول پرونده ام آقای مجلسیه ایشون پرونده ام رو verifié میکنن ولی وارد نمیکنن که من مصاحبه ام رو گذروندم. هفته ی پیش از لیل ایمیل داشتم که «با توجه به اینکه مصاحبه ام رو نگذروندم آیا هنوز کاندیدام یا نه». من چندین بار تماس گرفتم دفعه ی آخر برای بار دوم! پرونده ام verifié شد ولی باز هم ایمیل اینکه مصاحبه ام رو انجام دادم و کار کامپوس با پرونده ام تموم شده رو نمیگیرم. کس دیگه ای این مشکل رو داشته؟ ۴۲ روز از مصاحبه ی من گذشته ولی هنوز ثبت نشده و توی اکانتم میتونم کنسل کنم مصاحبه رو.
    برای کدوم رشته دارید برای Lille اقدام می کنید؟

Junior Member

informatique

Junior Member amir_inter آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی عمران

سلام از دوستان کسی هست که از شبکه پلی تکنیک پذیرش گرفته باشه ؟ یا دعوت به محاصبه شده باشه ؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    industrial engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط amir_inter نمایش پست ها
    سلام از دوستان کسی هست که از شبکه پلی تکنیک پذیرش گرفته باشه ؟ یا دعوت به محاصبه شده باشه ؟
    سلام
    من دعوت به مصاحبه شدم و 2 روز دیگه با پلی تکنیک گرونوبل مصاحبه دارم

Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی مواد

دوستان من برای پاییز 2017 بخوام پذیرش بگیرم، حدودا از چه تاریخی باید شروع کنم به ثبت نام؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط omidoo نمایش پست ها
    دوستان من برای پاییز 2017 بخوام پذیرش بگیرم، حدودا از چه تاریخی باید شروع کنم به ثبت نام؟
    ثبت نام سال قبل اواسط نوامبر باز شد, و تا آخر ژانویه هم مهلت داشت.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)