سلام دوستان لطفا کمک کنید
وضع بنده یک خورده خیلی ! پیچیده شده

بنده و خانمم با هم اقدام کردیم.

قبل از اقدام برای ویزا:
دانشگاه A : بنده ریجکت ، خانمم قبولی با فاند خوب (بهتر از دانشگاه B) - فرم I20 برامون صادر کرد
دانشگاه B : بنده قبولی بدون فاند (اطلاع یک روز قبل از روز مصاحبه ویزا) ، خانمم قبولی با فاند - فرم I20 برامون صادر نکرد چون وضعیت پستش رو مشخص نکرده بودیم

رفتیم مصاحبه با I20 دانشگاه A، الان هم در مرحله کلیرینس هستیم (خانمم F1 بنده F2)

دیروز
دانشگاه A : مشابه وضعیت قبل
دانشگاه B : بنده tuition wavie شدم و با فاند 1000$ برای یک سال

الان دانشگاه B ما رو تحت فشار گذاشته همین یک دو روزه یا قبول کنید یا اگر دانشگاه های دیگه میخواهید برید اعلام کنید. (مخصوصا خانمم را)

حالا لطفا راهنمایی کنید در این وضعیت چیکار باید بکنیم !؟
با توجه به صفحات قبل، قضیه Transfer خانمم را یه جورایی میشه درستش کرد اگر دانشگاه B و A باهامون راه بیاد.
ولی من که با F2 برم اونجا چی میشه !؟ با I20 جدید دانشگاه B باید در خاک آمریکا اقدام کنم برای F1 ؟! خوب 4-5 ماه طول میکشه ! و در این قسمت دانشگاه B شاید دیفر نکنه و فاند نصف نیمه هم بپره
یا جایی خوندم با F2 میشه درس خوند (تاپیکش رو یادم نیست) تا فرآیند F2 به F1 درست بشه ! آیا برای ترم اول شهریه بدم !؟

ببخشید زیاد توضیح دادم ...چون یکم پیچیده است قضیه
اینو هم میدونم آخرش باید با مکاتبه با دانشگاه های A و B و سفارت و سایر ادارات مرتبط قضیه را حل کنم ولی اگر دوستان تجربه مشابه، لینک خاصی، پیشنهاد دیگه هر چی میدونن خیلی ممنون میشم در میان بذارن...با سپاس