سلام
من لیسانس مهندسی مواد از دانشگاه تهران دارم
برای ارشد میخوام مکانیک بخونم
پروژه ام نیز مربوط به مکانیکه
میخواستم بپرسم اگه بخوام با هزینه خودم برم دانشگاه
شانس پذیرش من چقدره؟
از طرفی اگه رزومه خوبی داشته باشم امکان فاند تو ارشد وجود داره؟
سلام
من لیسانس مهندسی مواد از دانشگاه تهران دارم
برای ارشد میخوام مکانیک بخونم
پروژه ام نیز مربوط به مکانیکه
میخواستم بپرسم اگه بخوام با هزینه خودم برم دانشگاه
شانس پذیرش من چقدره؟
از طرفی اگه رزومه خوبی داشته باشم امکان فاند تو ارشد وجود داره؟
چندتا سوال از خدمتتون داشتم اول اینکه من لاتاری برنده شدم و احتمالا گرین کارت میگیرم میخواستم بدونم که اولا شهریه ها برای یه دانشگاه توی شیکاگو برای رشته های فنی مهندسی چقدره ؟
قابل توجه علاقمندان تحصیل در ایالات متحده
http://goo.gl/tH4PRu
نمایشگاه مجازی دانشگاهها فردا ۱۱ مه، با میزبانی EducationUSA و با مشارکت CollegeWeekLive برگزار می گردد. این نمایشگاه رایگان و به زبان انگلیسی می باشد. علاقمندان می توانند از طریق این نمایشگاه درباره موسسات معتبر آموزشی در همه نقاط ایالات متحده اطلاعات کسب کنند، با مسولان پذیرش دانشگاهها بطور زنده (اینترنتی) صحبت کنند و پرسشهای خود را درباره هزینه ها، شرایط پذیرش و اخذ بورسیه تحصیلی بپرسند.
برای شرکت در این نمایشگاه بایستی از طریق پیوند زیر ثبت نام کنید.
http://goo.gl/tH4PRu
«برگرفته از کانال تلگرام سفارت مجازی ایالات متحده»
سلام
من دوست دارم دندون یا پزشکی بخونم
کسی میدونه حدودا سالی چقدر هست؟ از چه رنجی هست؟
ممنون میشم اگه کسی بهم جواب بده
همونطور که گفتم دانشگاه های ایالتی حدودا سالی 20 هزار دلار شهرشونه. که با خرج زندگی میشه سالی 40 هزار دلار. که باید پرینت حساب بانکی 40 هزار دلاری داشته باشی.
در مورد سوالتم تو تاپیک دیگه که راهنمایی در مورد دانشگاه ها خواسته بودی. چند تا دانشگاه بهت معرفی میکنم (یادت باشه که اول باید لیسانس رشته هایی مثل زیست شناسی یا nursing یا ... بگیری بعد می تونی واسه پزشکی اپلای کنی)
دانشگاه ایالتی stony brook new york :
http://stonybrook.edu/undergraduate-...ons/academics/
دانشگاه ایالتی california los angeles : در رشته health and nursing
http://www.nursing.ucla.edu/academic...or-of-science/
دانشگاه ایالتی florida miami : در رشته health and nursing
http://www.miami.edu/sonhs/
دانشگاه ایالتی chicago illinois :
http://catalog.uic.edu/ucat/degree-p...degree-minors/
90 درصد دانشکاه های ایالتی و خصوصی آمریکا رشته های مرتبط با پزشکی و دندون پزشکی رو دارن. تو گوگل یه سرچ بزنی ranking شون هم نشون میده.
با عرض سلام و خسته نباشید من امسال وارد دانشگاه میشم و قصد دارم برای تحصیل در مقطع فوق لیسانس در رشته عمران به یکی از دانشگاه های نیویورک برم لطفا به من یه راهنمایی میکنید که چه زمانی و چگونه باید برای ثبت نام اقدام کنم؟
و شاید هم به عنوان مهاجر در آنجا زندگی کنم میخوام بدونم هزینه در رشته فوق چقدر هست ؟ و بازار کار در اونجا به چه شکلیه ؟ شما این تصور رو داشته باشید که من اونجا هیچ آشنایی ندارم اگر راهنماییم کنید ممنون میشم
با سپاس
برای زمان اقدام باید به deadline دانشگاه ها نگاه کنی. معمولا deadline دانشگاه های آمریکا ( مخصوصا نیویرک ) 1 ژانویه یا 5 ژانویه یا 10 ژانویس.
هزینه تحصیلتم تو دانشگاه های ایالتی 20k-40k و تو دانشگاه های خصوصی 40k-60k هست.
ببین دوست من در مورد کار و زندگی در آمریکا یه چیزی بهت بگم. اغلب انجمن ها مثل اپلای ابراد و ... اطلاعات خیلی زیادی از زندگی و بازار کار و... از آمریکا نمیدن. حالا به دلایل مختلف مثل ف.ی.لترینگ یا ... بیشتر تمرکزشون روی ویزای آمریکا از طریق دانشجویی هست. مثلا همین انجن رو زیرو رو کنی اطلاعاتی از پ.ن.اهندگی تو آمریکا پیدا نمیکنی. و اینجور مثال رو از افرادی که آمریکا هستن باید بپرسی.
راستیتش دانشجو ها با ویزای f-1 حق کار کردن در خارج محیط دانشگاه رو ندارن. و کار اونها در خارج از محیط دانشگاه به ایام تابستون ختم میشه. بعدم مگه یه دانشگاه چقدر خدمه میخواد که واسه همه دانشجو هاش کار باشه ؟
و همین طور به دلیل بالا بودن شهریه دانشگاه های آمریکا (حداقل واسه ما ایرانی ها) خانواده های ایرانی منیتونن تمام هزینه ی بچهاشونو تقبل کنند. شما 40 هزار دلارم از طرف خانوادتون bs ببرید این 40 هزار دلار هزینه یک سالتون میشه. سال های بعد چی ؟ مگر اینکه خانواده خیلی پولداری داشته باشید که سالی 40 هزار دلار براتون بفرسته آمریکا. (مگر این که فاند شید که البته بازم هزینه های زندگی دارید تو آمریکا)
به همین دلیل و به گفته پدرم ( که خود پدرم 10 سال آمریکا تحصیل کرده و رشته برق خونده در همین نیویورک ) اغلب دانشجو های خارجی برای تامین هزینه هاشون به صورت غیر قانونی کار میکنند.
شرایط این کار غیر قانونی هم نمیتونه تو این انجمنا پیدا کنی ولی من بهت مختصر میگم.
ببین یه نفر آمریکایی اگه بخواد تو یه رستورانی ویتری یا گارسونی بکنه از صاحب کارش ساعتی 25 دلار مزد میخواد به علاوه بیمه. صاحب کار واسه این که به صرفه باشه (یا به قولی بیشتر پولا بره جیب خودش) میاد گارسونای خارجی که اجازه کار ندارن رو استخدام میکنه. به جای ساعتی 25 دلار بهشون ساعتی 15 دلار حقوق میده و بیمشونم نمیکنه. افراد خارجی هم واسه تامین هزینه زندگی شون و خرج دانشگاه مجبور به انجام اینکارا هستن که کار کاملا غیر غانونیه.
خود پدر من میگه من در هفته 3 روز میرفتم دانشگاه و 4 روزی که نمیرفتم دانشگاه تو یه رستوران 8 ساعت در روز گارسونی میکردم. تا هزینه های زندگیم در بیاد. تمام رفقای پدرمم که مثل پدرم از ایران رفتن آمریکا همین کارارو می کردن. البته از نظر من کار کاره و فرقی نمیکنه. بالاخره آدم واسه این که موفق بشه باید چند سالی از این کارا بکنه.
بازار کار تو نیویرک هم خیلی خوبه. چون شهر صنعتی و بزگی هست (اصلا بهش میگن پایتخت جهان و پایتخت اقتصادی آمریکا) مخصوصا واسه دانشجو های که توقع پست بالا ندارن و به همین کارای معمولی راضی میشن عالیه.
اگر هم بخوایید به عنوان مهاجر زندگی کنید میتونید بعد از گرفتن مدرکتون کار گذار پیدا کنید و براش 4 سال کار کنید (با ویزای کار و پرداخت مالیات به دولی) و بعد گرین کارت آمریکا رو میگیرد. یا اینکه از طریق کار های دیگه مثل پ.ن.اهندگی یا ازدواج در آمریکا بمونید.
خلاصه بگم به نظر من واسه کسانی که حداقل شرایط پدرمو داشتن باید چند سالی دست به کارای illegally بزنند تا بتونند جا بیفتن. (یعنی به نظر من نمیشه خیلی رو کارای کاملا قانونی حساب باز کرد و در مجرای قانون آمریکا رفت جلو. نمونشم این که خیلی ها با ویزای توریستی و دانشجویی میرن آمریکا و به آفیسر میگن که حتما برمیگردن کشورشون و الآن می بینیم که تو آمریکا موندگار شدن خب کار غیر قانونیه دیگه با ویزای non-immigration بری و گرین کارتتم بگیری!)
موفق باشد
دوست عزیزِ با اطلاعات گرانبها "خارج ار این فروم" لطفا دانش خودتونو برای همون خارج از فروم نگه دارید و اینجا خرج نکنید. این اطلاعات شما تقریبا تمامش غلطه و ممکنه باعث گمراهی کسی که میخونه میشه:
1- حتی حقوق خوش برو رو ترین و خوش زبان ترین گارسون دختر آمریکایی با tip های خیلی خوب در رستورانهای شیک هم بعید میدونم سر جمع میانگین ساعتی 20 دلار بشه. 25 دلار با بیمه و احتمالا وام مسکن و ماشین و ... واقعا جوک خوبی بود، مرسی.
2- حقوق افراد غیر قانونی فرسنگ ها از این کمتره (شاید 5 دلار یا کمتر مثلا در مورد کیسی که پایین لینکش هست 3 دلار و کمتر بوده!!) و در بهترین حالت فقط در حدیه که بشه "نفس" کشید و زنده موند. عمرا شما نمیتونید با این کارها حتی کسر کوچیکی از شهریه دانشجوی خارجی رو بدین یا حتی خرج زندگی معمول دانشجویی رو.
3- کسی که به طور غیر قانونی کسی رو به کار میگیره و قصد سوء استفاده داره ریسک بسیار بزرگی رو به جون خودش می خره و ممکنه زندگی خودش رو به باد بده سر این کار از جمله پرداخت جریمه 15 میلیون دلاری
4- به فرض هم که بتونین همه این کارها رو بکنین عملا درس و کلاس تعطیل باید بشه و با توجه به استاندارد معقول دانشگاها تو آمریکا (برخلاف دانشگاه آزاد و گلابی آباد و ... ایران) شما اخراج میشی در جیک ثانیه (به خصوص کسی که ادعا میکنه "کنکور تو ایران خیلی سخته" اینو برای راهنمایی خودتون میگم)
5- به فرض که همه چی خوب پیش بره (که اصلا کاملا غیرممکنه) فقط کافیه یه نفر غیر قانونی یا قانونی دیگه بخواد کار خوب و پردرآمد و راحت شما رو از شما بگیره، نمیگم هر تماسی منجر به اقدامات قانونی پلیس و ... میشه ولی احتمالش به خصوص تو جایی مثل نیویورک که شما عاشقش هستی بسیار معقوله و بعد از برخورد هم حداقل اتفاقی که میتونه بیفته اینکه شما از دانشگاه اخراج میشی و مجبور میشی به جرگه افراد مثل کیس بالا، خانه به دوش و اسمان جل بپیوندی یا برگردی به آغوش وطن
6- حتی اگه شما از این جهنم که خودت رو واردش کردی جان به در بردی و مدرک گرفتی شرایط به این صورت که 4 سال کار میکنی و گرین کارت میگیری نیست! بسیار پیچیده تر از تصور شما و ورای اطلاعات گرانبهای خارجی از فرومی شماست
7- البته پناهندگی و ازدواج هم هست که جدا از این که شرایطش اطلاعاتی ندارم، براتون از صمیم قلب درشون آرزوی موفقیت روز افزون میکنم
8- سلام منو به پدر بزرگوارتون برسونید و بگید بهشون اینها اطلاعات سال 2016 هست نه 1916.
دوست عزیز منم راه شما رو رفتم. از من این رو بشنوید، شما اگه همینطور که از الان افتادین دنبالش، دنبال رفتن باشین من به شما قول میدم تا آخر لیسانست راه رفتن و پذیرش گرفتن با فاند رو پیدا خواهی کرد (مخصوصا توی رشته های فنی و علوم). نگران هزینه ها هم نباش، اگه فاند بگیری کل هزینه هات رو پوشش میده. 90 درصد بچه هایی که دانشجویی امریکان الان دارن با همین فاند راحت زندگی می کنن و پس اندار هم می کنن.
هر چی اینجا می نویسم نظر شخصیه و قابل تعمیم نیست
علاقه مندی ها (Bookmarks)