سلام دوستان
من دانشجوی سال سوم دکتری برنامه ریزی شهری در ایران هستم.و برای گرفتن فرصت مطالعاتی در کانادا اقدام کردم که متاسفانه هنوز موفق نشدم پذیرش بگیرم .از طرف دیگه نامزدم تونسته یک معرفی نامه از مک گیل برای شرکت در یک دوره یک سال و نیمه زیان بگیره و درخواست ویزای سینگل داده. هنوز تایید فدرال برای ویزاش نیومده و د رمرحله فرستادن نامه های ساپورت مالی هستن.سوال من اینه که ما فصد داشتیم عقد کنیم با این اوصاف که ایشون سینگل اقدام کردن ایا اگر در این فاصله که ویزاشون تایید میشه عقد کنیم مشکلی برای ویزای ایشون پیش نخواهد آامد؟ یا بهتره بزاریم بعد از اوکی شدن ویزا عقد کنیم
؟دوم اینکه اگه برن کانادا میتونن برگردن بعد از دوماه و عقد کنیم ؟شدنیه و مشکلش چیه؟ اگه فرصت مطالعاتی من درست بشه بهتره که تنها اقدام کنیم هرکدوم یا با هم؟به نظر دوستانی که تجربه دارن بهترین گزینه برای من د راین شرایط چیه؟؟
لطفا اگه کسی اطلاعاتی دراین زمینه داره راهنمایی کنه ممنون میشم.
دوستان يه سوالي.
من ویزای استادی پرمیتم واسه وینتر 2017 approved شده. نامزدم دانشجو هست امريكا. و ميخايم بعد از ازدواج واسه ايشون روي ويزاي استادي پرميت من، ويزاي open work permit بگيريم.
ميخاستم ببينم الان ايشون امريكا دانشجو هستن مشكلي نيس واسه ويزاي كانادا اقدام كنه كه بياد پيش من؟ مثلا نميگن چرا داري درست رو ول ميكني و اينا؟
یسری میگن حتما اول ویزیتوری اقدام کنه و بعد ورک پرمیت. ایشون ویزاهای مختلفی توی پاسپورتشون دارن که برای ویزای ویزیتوری شاید کمک کننده باشه. ولی ویزای ورک پرمیت برای ما در اولویت هست. کسی تجربه مشابهی نداشته راهنمایی کنه؟
به نظر من خیلی قابل پیش بینی نیست که چی میشه و .... من خودم با چند وکیل صحبت کردم و یه نفر که کانادا ساکن بود بهم گفتن کاری اپلای نکن اوضاع کار خوب نیست،ویزیتوری اومدم و الان دنبال اینم که ورک بگیرم. اینجا هم کسایی رو دیدم که از ابتدا ورک اقدام کردن و به عنوان همراه اومدن کانادا. اگه بجث این باشه که چرا درسشو ول کرده . همسر شما بهتره یه اکسپلنیشن لتر بنویس و آپلود کنه تو پروفایلتون یه توضیحی بده که چرا داره دانشگاه رو ترک می کنه چند دلیل عاطفی و ...ارایه بده. حتمن و حتمن بنویسید که قصد ترک کانادا رو پس از اتمام تحصیل دارید این یه بهوونه ای شده واسه رد ویزا مثلا به دلیل وابستگی به خانواده، داشتن پیشنهاد شغلی از کشورتون و ...).در هر صورت کسی که ازدواج می کنه این حقو داره که با همسرش باشه و به نظرم الان هم خوب دارن ویزا میدن. ما یه گروه سی نفره از ایران بودیم که این ترم پذیرش داشتن و بعضی ها هم همراه همسرهاشون هستن خداروشکر همه ویزا گرفتن. بعضی ها هم میگن ویزیتوری ریسک کمتری داره. حالا باز در نهایت خودتون باید تصمیم بگیرید امیدوارم موفق باشید.
در مورد کمبود کار در کانادا درست میگید. من هم شنیدم که خیلی بازار کار خوب نیس. ولی همزمان هم شنیدم که برای رشته هایی مثل کامپیوتر کار هست و کم هم نیست. من و همسرم جفتمون کامپیوتر هستیم. دغدغه ی ما بیشتر الان گرفتن ویزای ورک پرمیت برای ایشون هست و اینکه نگن شما که شرایطت خوبه تو امریکا، چرا داری میای کانادا؟ درصورتیکه جواب این سوال خیلی واضحه. برای اینکه پیش همسرش باشه.
جایی نیست که لیست دقیقی ارایه داده باشه برای ویزای ورک پرمیت همسر؟
ببینید این که بگن شما وضعیت خوبی دارید و چرا میخواین بیاین که اصلا منطقی نیست دوستان دیگه هم بودن که همسرهاشون تو آلمان بودن و باید میومدن کانادا در کنار هم باشن. منطقا کسی که متاهل همسرش باهاش میاد. من تا الان هیچ لیستی ندیدم و به گوشم نخورده در این مورد. اگه لیستی در این مورد پیدا کردم حتمن به اشتراک میزارم.
سلام، ببخشید که من وسط بحث تون وارد میشم. یادداشت هاتون رو که خوندم گفتم شاید شما بتونید به من راهنمایی بدید.
میخواستم بپرسم که شما الان با ویزای ویزیتوری کانادا هستید، اگر بخوایید به ورک تبدیلش کنید برای کارای ویزای کاری بعد از ثبت آنلاین مجدد باید رفت ویزا آفیس آنکارا؟ یا از داخل خود کانادا پروسه به شکل دیگه ای هست؟ چونکه من برای همسرم میخواستم ویزیتوری بگیرم اما بعد بتونه که تبدیلش کنه ولی روندش رو اصلا نمیدونم. ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارید راهنمایی کنید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)