صفحه 14 از 15 نخستنخست ... 456789101112131415 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 131 تا 140 , از مجموع 145

موضوع: Oklahoma State University

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Industrial and Systems Engineering‏

پیش فرض پاسخ : Oklahoma State University

سلام دوستان
    من پذیرش برای فرصت مطالعاتی شش ماهه از این دانشگاه دارم کسی اطلاع داره هزینه ماهانه زندگی ( خوراک ، مسکن و بیمه) برای سه نفر (خودم همسرم و پسرم) در این ایالت تقریبن چقدر در میاد؟
    سپاس

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Electrical Engineering- Oklahoma State University

سلام
    اگر تصمیم دارید On Campus زندگی کنید آپارتمان های Family Housing بین 650 تا 850 دلار در ماه هستند. Off Campus با توجه به محل آپارتمان، امکانات و فاصله از دانشگاه رقم ها متفاوت هستند از 500 تا 1000 دلار. نمی دونم کدوم شهر خواهید بود؟ اگر قراره تو Campus اصلی یعنی تو شهر Stillwater مشغول به کار بشید، هزینه اسکان و خوراک زیاد نمیشن. در مجموع ایالت اکلاهما جزو ایالت های ارزون برای زندگی محسوب میشه. کمی سخته که بشه رقمی برای خوراک در نظر گرفت. به نوع سبک زندگی هر فرد و ذائقه اش و علاقه به صرف غذا در منزل یا بیرون خونه و ... بستگی داره!
    اگر مي‌خواهيد شاد باشيد، هدفي براي خود برگزينيد كه به انديشه‌هاي شما دستور بدهد، انرژي‌تان را آزاد كند و الهام‌بخش اميد و آرزوهاي شما باشد.
    اندرو كارنگي

سلام دوستان

من از Ok State پذیرش گرفتم برای ارشد. آیا به دانشجو های ارشد بورس می داد معمولا یا نه؟
    با چند تا از اساتید که صحبت کردم، نظرشون مثبت بود و می گفتن که ما روی پروژه های متعددی داریم کار می کنیم و امکان بورس دادن هستش. بعد پیشنهاد دادن که اپلایی کنم. حالا که قبول شدم و بهشون راجع به بورس ایمیل می زنم، می گن بزار خیلی واضح بگم ما اصلا به دانشجو های ارشد بورس نمی دیم. یکی دیگه شون هم که می گفتش من برای ارشد ها بورس زیادی دارم، دیگه اصلا جواب نمی ده.
    این آخر بدقولی و نامردی هستش. خب از اول قبل از اپلایی می گفتن ما اصلا بورس نمی دیم. این چه کاریه مردم رو می زارن سرکار.

می خواستم بدونم شما هم با همچین شرایطی روبرو شدید یا تازه شروع به این بازی ها کردن؟

دقیقا خیلی از استادها بعد از اپلای از این رفتارها انجام میدهند... اول تشویق شدید بعدا مخفی شدن !!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط ehsangerman نمایش پست ها
    دقیقا خیلی از استادها بعد از اپلای از این رفتارها انجام میدهند... اول تشویق شدید بعدا مخفی شدن !!!!
    این خیلی برام عجیبه!!!!
    من پارسال 15 جا تو آمریکا، بعد 5 جا هم تو کانادا اقدام کردم.
    با تک تک اساتیدی هم که با من interest های مشترکی داشتند ایمیل زدم. هیچ کدوم وعده و وعید دروغ نگفتند. از قبل از اپلایی می گفتند که به ارشد بورس نمی دیم وسلام نامه تمام. بعضی ها هم گفتن نمی دن ولی در آخر با دیدن رزومه ی من بهم بورس دادن. اما این جا دو سه تا از اساتید جوری جواب می دادن که انگار 80-90% بورس می دن و گفتن که ما پول داریم، اگر واقعا می خوای، باید اقدام کنی و ما رزومه ی شما رو فایل کردیم و ... .
    حالا که جواب پذیرش اومده یکی شون که می گه اصلا فکرش رو نکن که بهت بورس بدیم. اون یکی هم که اصلا جواب نمی ده.
    والا این جوری شو ندیده بودم که الان دیدم. اساتید Ok State هم خوب بلدن دانشجو رو بازی بدن. خب از اول می گفتن که من به جاش یه جای دیگه اقدام می کردم.

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط student167 نمایش پست ها
    این خیلی برام عجیبه!!!!
    من پارسال 15 جا تو آمریکا، بعد 5 جا هم تو کانادا اقدام کردم.
    با تک تک اساتیدی هم که با من interest های مشترکی داشتند ایمیل زدم. هیچ کدوم وعده و وعید دروغ نگفتند. از قبل از اپلایی می گفتند که به ارشد بورس نمی دیم وسلام نامه تمام. بعضی ها هم گفتن نمی دن ولی در آخر با دیدن رزومه ی من بهم بورس دادن. اما این جا دو سه تا از اساتید جوری جواب می دادن که انگار 80-90% بورس می دن و گفتن که ما پول داریم، اگر واقعا می خوای، باید اقدام کنی و ما رزومه ی شما رو فایل کردیم و ... .
    حالا که جواب پذیرش اومده یکی شون که می گه اصلا فکرش رو نکن که بهت بورس بدیم. اون یکی هم که اصلا جواب نمی ده.
    والا این جوری شو ندیده بودم که الان دیدم. اساتید Ok State هم خوب بلدن دانشجو رو بازی بدن. خب از اول می گفتن که من به جاش یه جای دیگه اقدام می کردم.
    استاد دنبال منافع خودشه . قانون اینه کلا . با شرایط ویزا الان هم استادا احتیاط مستحبی دیگه کمتر تمایل نشون میدن به دانشجو ایرانی گرفتن, فاند که تازه مرحله بعده. (گرچه به ظاهر میگن این قوانین هیچ تاثیری نمیذاره و لغو شده و اینجور و اونجور. ) موفق باشید.

نقل قول نوشته اصلی توسط javad1200 نمایش پست ها
    استاد دنبال منافع خودشه . قانون اینه کلا . با شرایط ویزا الان هم استادا احتیاط مستحبی دیگه کمتر تمایل نشون میدن به دانشجو ایرانی گرفتن, فاند که تازه مرحله بعده. (گرچه به ظاهر میگن این قوانین هیچ تاثیری نمیذاره و لغو شده و اینجور و اونجور. ) موفق باشید.
    ممنون از پاسخ تون

فاند این دانشگاه به چه صورتی هستش؟مبلغش چقدر می تونه باشه؟ آیا معاف از پرداخت شهریه هم می کنن؟
    زمان اعلام نتایج کی هستش؟ (من به شخصه پارسال اوایل فوریه از یه دانشگاه پذیرش ام اومد و پس از 5-6 ماه نامه ی بورسم توی جولایی حاضر شد. از بچه های دیگه که پرسیدم می گن معمولا نامه ی پذیرش و فاند با هم می دن و اینقدر فاصله نمی اندازن.)
    اون قبل هم که مشکل ویزا نبود، به سختی می شد ویزا گرفت چه برسه به این که نامه ی فاندت رو بزارن آخرین لحظه ها اعلام کنن.

Junior Member

سلام دوستان،
    من از این دانشگاه برای fall2017 پذیرش گرفتم و گفتن فاند اواخر فوریه یا مارچ مشخص میشه.
    دانشگاه ایمیل زده برای فرستادن I 20.از دوستانی که stillwater هستن کسی ایران نمیاد .من ازش خواهش کنم I20منو بیاره؟
    ممنون میشم

نقل قول نوشته اصلی توسط lb2012 نمایش پست ها
    سلام دوستان،
    من از این دانشگاه برای fall2017 پذیرش گرفتم و گفتن فاند اواخر فوریه یا مارچ مشخص میشه.
    دانشگاه ایمیل زده برای فرستادن I 20.از دوستانی که stillwater هستن کسی ایران نمیاد .من ازش خواهش کنم I20منو بیاره؟
    ممنون میشم
    سلام دوست عزیز،

شما برای چه مقطعی و چه رشته ای اقدام کردید؟
    من هر چی به اساتید ایمیل می زنم، ج.اب نمی دن، می خواستم بدونم اساتید جواب ایمیل های شما رو می دن یا نه؟
    فاند این دانشگاه هم به چه صورته و مقدارش چقدر هستش؟ اگه می شه یه مقدار بیشتر توضیح بدید.

با تشکر

ApplyAbroad Guardian
    Sina0077 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Structural Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط student167 نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز،

شما برای چه مقطعی و چه رشته ای اقدام کردید؟
    من هر چی به اساتید ایمیل می زنم، ج.اب نمی دن، می خواستم بدونم اساتید جواب ایمیل های شما رو می دن یا نه؟
    فاند این دانشگاه هم به چه صورته و مقدارش چقدر هستش؟ اگه می شه یه مقدار بیشتر توضیح بدید.

با تشکر
    برای رشته عمران حتما باید استاد داشته باشین و همه کاره استاده و کمیته محور نیست! واسه همین اعلام نتایجش منظم نیست.
    ماهی 1800 دلار میدن به صورت RA که شهریه هم حذف میشه. در کل 28000 تا بود فک کنم.
    شاید TA هم بدن ولی من خبر ندارم. مونده به استادش...

.When will and belief combine so ardently, then not even the heavens will deny you
    .A.H