قربان شما.
لینک زیر را یه نگاهی بندازید همشون دکترای علوم اجتماعی هستن که به انگلیسی ارائه میشن. ارتباطات هم که علاقه دارید بینشون پیدا میکنید
http://www.phdportal.com/search/#q=c...rder=relevance
موفق باشید.
قربان شما.
لینک زیر را یه نگاهی بندازید همشون دکترای علوم اجتماعی هستن که به انگلیسی ارائه میشن. ارتباطات هم که علاقه دارید بینشون پیدا میکنید
http://www.phdportal.com/search/#q=c...rder=relevance
موفق باشید.
مرده گان اين سال عاشقترين زنده گان بودهاند.
.Q:
#پ129: شروع پروسه پذیرش (Apply) دانشگاه برگامو در مقطع کارشناسی ارشد سال تحصیلی 2017/18 به زبان انگلیسی
‼️ددلاین :
- 15 مارچ 2017 (کال اول)
- 1 می 2017 (کال دوم)
⬅️ لینک ثبت نام:
- https://goo.gl/OzCrxx
⁉️ مدراک مورد نیاز:
- Copy of your passport
- Pre-evaluation form
- Course Description or syllabus
- English language certificates (B2)
- Career academic qualification
- Official Academic transcript of the last three/four years
- Letters of reference (recommended)
- GMAT or GRE or SAT (recommended)
������������ Q
✳️ رشته های ارائه شده:
- Accounting, accountability and governance
- Clinical Psychology for Individuals, Families and Organizations
- Economics and Global Markets
- International Management, Enterpreneurship and finance
- Management Engineering
- Planning and Management of Tourism Systems
⁉️همزمان می توانید برای 2 رشته درخواست پذیرش دهید.
سلام خانم من هم مثل شما فوق لیسانس ارتباطات داشتم مقاله نداشتم سابقه کار رسانه ای هم نداشتم برای دکترا اول باید با اساتید مکاتبه کنید اگر مقاله و کتاب و تالیف و سابقه کار ندارید شانستون برای دکترا ارتباطات صفره ...برای مستر مجدد اقدام کنید...تازه در صورت داشتن مقاله و کتاب باز هم کارتون سخته چون هر استادی از سهمیه ای که بهش بابت فاند میدن برای گلچین بهترین دانشجوها استفاده میکنه و دانشجوهای مستر خودش در اولویت براش هستند....سهمیه پذیرش دانشجوی بین الملل برای دکترا برای هر استاد کمتر از انگشتان دست من و شماست...این راهو من قبلاً رفتم و به این نتیجه رسیدم مستر مجدد اقدام کنم ضمنأ رشته ما در انگلیس خیلی بهتر ارائه میشه و دپارتمان هایش ارتباطات و دسترسی به اساتید ارتباطات خیلی راحت تره ولی باز هم به شدت رقابتیه ...پیروز باشید
دنیا چنان پر است از فراوانی که چارهای نداریم بجز شادمانی🙆🙆🙆😊😊😊😊
ممنون از پاسخ تون
من رشته ی کارشناسیم ارتباطات نبوده
برای مستر، فاند میدن؟
شما چه دانشگاه هایی اپلای کردید که نتیجه نگرفتید؟
من حدود ده سال سابقه کار رسانه ای دارم. البته نمی دونم این سابقه کار رو چطور باید با اساتید در میون بگذارم، آیا مدرک خاصی لازمه؟
در حال حاضر سعی دارم چند تا مقاله بنویسم. اما خیلی دوست داشتم میدونستم چه موضوعاتی بیشتر مورد علاقه ی اساتیده.
پیش به سوی دکترای ۹۷ در هلند
جهت راهنمایی دادن، به من پیام بدهید.
دوست عزیز برای اپلای اول از همه باید مقصدتون رو انتخاب کنید اروپا یا امریکا یا کانادا
حالا از بین این سه تا باید به جیب و تمکن مالیتون نگاه کنید و به هدفتون هم بستگی داره آیا می خواهید برگردید یا بمانید و اقامت و باقی صحبتا
برای رشته ما بهترین آینده کاری رو در آمریکا میتونید انتظار داشته باشید استرالیا هم برای کار خوبه...امریکا شرایط ویزاشو برای ایرانی ها سخت کرده ...بعد از تزامپ...انگلیس هم بگردید میتونید تو رشته ارتباطات کار پیدا کنید....آمریکا سابقه کاری تو رشته ما شرط اپلای برای مستر و دکترای ارتباطات است...که شما دارید و میتونید ازش به عنوان برگ برنده استفاده کنید
و اما اینکه چجوری این سابقه کاری رو باید زنده کنید....
یک ریکامندیشن کاری بشینید برای خودتون اول به فارسی از زبون صاحب کارتون یا زئیستون بنویسید و به صورت موجز تا نهایتا دو صفحه به مهارتون اشاره کنید و چربش کنید حسابی و بعد ببرید برای ترجمه ...که خودتون هم میتونید ترجمه کنید بعد میدین رئیستون امضای لاتین و تارخ بزنه و سربرگ هم حتما داشته باشه سربرگ همون نهادی که توش کار کردین...مهر هم اگه داشت بزنه برای محکم کاری و ایمیل و فاکسش بهتون بده فرمت های ریکام کاری رو تو نت به وفور میتونید پیدا کنید. یک سی وی یا رزومه برای خودتون درست کنید و تو سی وی حتما حتما به تمام فعالیت هایی که این ده سال داشتید اشاره کنید، اگه گزارشی نوشتید یا خبر تهیه کردین از افراد مشهور مصاحبه کردین همه رو لینک کنید....مقاله هاتون رو هم حتما تهیه کنید تافل بالا و gre برای امریکا خیلی مهمه برای بورسیه...بعد با اساتید مکاتبه کنید....بدون نمره زبان مکاتبه با اساتید رو شروع نکنید...برای انگلیس و آلمان و کلا اروپا برای دکترا اتباطات باید بشینید یک پروپوزال قوی بنویسید که تزتون رو راجع به چی می خواین بنویسید این پروپوزال برای اپلای دکترا ارتباطات اروپا کاملا اجباریه از مشاوره اساتیدی که مقاله خارجی دارند برای نوشتن این پروپوزال کمک بگیرید...
دنیا چنان پر است از فراوانی که چارهای نداریم بجز شادمانی🙆🙆🙆😊😊😊😊
در مورد سابقه کار، اگه بخواید به طورجدی ارائه ش بدید، احتیاج به ترجمه رسمی دارید. باید گواهی سابقه کارتون را به همراه روزنامه رسمی شرکت به دارالترجمه ارائه بدید. اونا میتونن براتون مهر و تمبرای دادگستری را رو ترجمه سابقه کارتون بگیرن. اگه هم در ادامه احتیاج به مهر وزارت خارجه داشته باشید، باید سابقه بیمه داشته باشید و باید اونم به دارالترجمه تون ارائه بدید.
سلام
کاش همه دانشجویان ارتباطاتی که قصد اپلای داریم در یک جا دور هم جمع میشدیم و به هم کمک میکردیم.
راستش من چون قصد موندن ندارم برام مهم نیست که چه کشوری تحصیل کنم.
(هدف اصلیم دیدن دنیا و ماجراجوییه و مطالعه ی فرهنگ های مختلف و به دنیا اوردن بچه های بین المللیه)
البته یک سری مسایل در هر کشوری برام مهمه ولی در اولویت نیست مثل آب و هوا- نژاد پرست نبودن و بیمه ی خوب و گرون نبودن و ...
ولی در اولویت همین راحت ویزا دادن به خودم و همراهانمه و فول فاند.
برای همین دنبال دانشگاه رنک پایینم که راحت تر بتونم پذیرش با فول فاند بگیرم
خیلی برام سخته از مدیرم این نامه رو بگیرم ..... چون کلا دوست ندارم وقتی کاری میکنم جار بزنم....
شما خودتون پروپوزال نوشتید؟
پایان نامه نوشتید ؟
مقاله دارید ؟
نمره زبان و ایناتون چطوره ؟
مگه میشه. هر شرکت یا موسسه ایی که شماره ثبت و شناسه ملی داشته باشه روزنامه رسمی هم داره.
نه براچی! شما یه گواهی سابقه کار رو به دارالترجمه تون ارائه میدید و اونا هر تعداد نسخه ترجمه شده همراه با تاییدات رو که شما بخواید در اختیارتون قرار میدن.
تازه هر 20تا دانشگاه که از شما موقع اپلای، نسخه کاغذی مدارک رو نمیخوان که براشون پست کنید. درواقع خیلی از دانشگاه ها اپلایشون فقط به صورت آنلاین هست که شما فقط باید اسکن مدارکتون را براشون آپلود کنید.
سلام به نظرتون کسی که برق کنترل هست میتونه بره انرژی بخونه ؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)