صفحه 71 از 85 نخستنخست ... 21616263646566676869707172737475767778798081 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 701 تا 710 , از مجموع 841

موضوع: رشته های تحصیلی و پیدا کردن دانشگاه مناسب با توجه به رشته ی شما

Moderator

پیش فرض پاسخ : رشته های تحصیلی و پیدا کردن دانشگاه مناسب با توجه

نقل قول نوشته اصلی توسط Rana20868 نمایش پست ها
    تشکر از پاسختان
    مهمترین فاکتور این دانشگاهها برای پذیرش چی هست و کدوم بهتره؟
    چرا ایتالیا که در معماری قویه خیلی دانشگاه انگلیسی زبان در این زمینه نداره؟
    در نهایت فلورانس که ترم دوم پذیرش نمیده؟
    معدل و پرتفولیو. اول میلان بعد فلورانس.
    چون هنوز به اندازه کافی ایتالیا اینترنشنالیزه نشده.
    اگه اینترنشنال دسک قبول کنه میشه ترم دوم هم رفت.
    همونطور که تاپیک بورس هم گفتم ترم دوم رفتن به ایتالیا کار اشتباهی هست.
    Change your life today. Don't gamble on the future, act now, without delay.g
    تنها به پیام هایی که امکان گفته شدن در فروم نیست جواب داده خواهد شد و به جای پست ها و پیام های تشکر از اضافه کردن به امتیاز کاربر استفاده نمایید.

سلام
    من یه سوالی دارم که جایی ندیدم کسی در این مورد پرسیده باشه.
    من ترم دوم فوق به انگلیسی تو ایتالیا هستم.
    میخوام رشته و دانشگاهمو عوض کنم یعنی دوباره اپلای کنم که قبول میشم.
    فقط میخوام بدونم باید دوباره برم سفارت مثه سال اول یا با همین پرمسو که دارم میتونم بعد قبولی برم دانشگاه جدید ثبت نام کنم؟
    دانشگاه مدارک تحصیلی با تائید سفارتو بم داده ولی هنوز دانشجو هستم. منظور من ترنسفر کردن نیست و کلا میخوان فوق رو از سال اول تو یه رشته ی دیگه بخونم.

سلام ووقت بخیر. دوستان من کارشناسی اتاق عمل تموم کردم و میخوام برای ارشد در رشته نرس پرکتیشنر اقدام کنم.میتونید منو راهنمایی کنید که چطور
    اقدام کنم و ببینم رشته من ایا الان اونجا ارشد هست یا نه.چون کانادا رشته من فوق لیسانس حساب میشه منتها بدون پایه پرستاری اینحا گذاشتن.من اطلاعاتم ناقصه.ممنون میشم ا\ر راهنماییم کنید.

Senior Member majjiid آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Maryamshahi نمایش پست ها
    سلام ووقت بخیر. دوستان من کارشناسی اتاق عمل تموم کردم و میخوام برای ارشد در رشته نرس پرکتیشنر اقدام کنم.میتونید منو راهنمایی کنید که چطور
    اقدام کنم و ببینم رشته من ایا الان اونجا ارشد هست یا نه.چون کانادا رشته من فوق لیسانس حساب میشه منتها بدون پایه پرستاری اینحا گذاشتن.من اطلاعاتم ناقصه.ممنون میشم ا\ر راهنماییم کنید.
    قربان شما.
    این رشته رو برا مستر چندتا دانشگاهی تو ایتالیا ارائه میدن مثل بولونیا یا rome tor vergata یا چندتا دانشگاه دیگه که الان اسمشون خاطرم نیست. ولی مشکل این هست که همشون به ایتالیایی این کورس رو ارائه میدن. یعنی مشکل اصلی شما الان بحث زبان ایتالیایی هست(البته اگه بلد نباشید). اگه این موضوع نباشه، اونوقت میتونیم تحقیق کنیم که آیا شما با مدرک فعلیتون میتونید برا nurse practitioner اقدام کنید یا نه.

Junior Member

سلام دوستان

من کارشناسی صنایع میخوندم ایران، که نیمه راه رها کردم و الان میخوام برای رشته مهندسی کامپیوتر یا رشته های مربوط به برنامه نویسی کامپیوتر باشه (حتی رشته هایی مثل برنامه نویسی اندروید و ای او اس) رو برم ایتالیا بخونم. هزینه دوره کارشناسی و.. رو هم خودم میتونم بدم.

فقط میخواستم بدونم برای یکی مثل من شانس اینکه پذیرش بگیرم از دانشگاه های ایتالیا هست؟ کدوم دانشگاه رو پیشنهاد میکنید برای رشته مورد نظر من؟ هزینه هاش حدودا چقدر میشه سالیانه؟

ممنون از وقتی که میزارین راهنمایی میکنید دیگران رو.
    مرسی.

نقل قول نوشته اصلی توسط Linorth نمایش پست ها
    سلام دوستان

من کارشناسی صنایع میخوندم ایران، که نیمه راه رها کردم و الان میخوام برای رشته مهندسی کامپیوتر یا رشته های مربوط به برنامه نویسی کامپیوتر باشه (حتی رشته هایی مثل برنامه نویسی اندروید و ای او اس) رو برم ایتالیا بخونم. هزینه دوره کارشناسی و.. رو هم خودم میتونم بدم.

فقط میخواستم بدونم برای یکی مثل من شانس اینکه پذیرش بگیرم از دانشگاه های ایتالیا هست؟ کدوم دانشگاه رو پیشنهاد میکنید برای رشته مورد نظر من؟ هزینه هاش حدودا چقدر میشه سالیانه؟

ممنون از وقتی که میزارین راهنمایی میکنید دیگران رو.
    مرسی.
    قربان شما.
    جواب تمام سوالاتون اینجا هست:
    http://www.applyabroad.org/forum/sho...=1#post2391134
    در مورد امتحان ورودی تورین که تو لینک بالا گفته شده، بهتره این لینک رو مطالعه کنید:
    http://orienta.polito.it/en/enrolment
    و همینطور این لینک:
    http://orienta.polito.it/en/foreign_...ma_2017_18_eng
    البته اگه gre یا gmat رو داشته باشید از امتحان ورودی معاف خواهید بود.
    موفق باشید.

اقا مجید من دو سوال دارم
    در نظر بگیرید من ارشد رو در ایتالیا تمام کردم
    الان من ایلتس ۶ دارم
    آیا برای دکترا باید دوباره ایلتس بدم؟
    و سوال دوم
    در نظر بگیرید من با اساتید برای دکترا مکاتبه کردم و اساتید اصلا جواب منو نداند حالا نوبت کال ها رسیده و ددلاین دانشگاه باز برای ثبت نام بازه آیا من چون نتونستم استادی بیابم نباید برای دکترا از طریق سایت اپلای کنم چون استادان گرانمایه جوابمو ندادن؟
    ارادتمندم
    دنیا چنان پر است از فراوانی که چاره‌ای نداریم بجز شادمانی🙆🙆🙆😊😊😊😊

Moderator

نقل قول نوشته اصلی توسط bicycleran نمایش پست ها
    اقا مجید من دو سوال دارم
    الان من ایلتس ۶ دارم
    و سوال دوم
    در نظر بگیرید من با اساتید برای دکترا مکاتبه کردم و اساتید اصلا جواب منو نداند حالا نوبت کال ها رسیده و ددلاین دانشگاه باز برای ثبت نام بازه آیا من چون نتونستم استادی بیابم نباید برای دکترا از طریق سایت اپلای کنم چون استادان گرانمایه جوابمو ندادن؟
    ارادتمندم
    درود
    بستگی به دانشگاه مقصد داره ولی اکثر دانشگاه ها مدرک زبان را میخوان مخصوصا اگه اون دانشگاه تو کشور نیتیو انگلیسی زبان باشه چون ایتالیا زبان اصلیش انگلیسی نیست ولی برای اروپا فرق میکنه.(بازم نظر اصلی و آخر را استاد راجب دانشجوی دکترا میگه شاید کارتان اون قدری خوب بود که استاد با اینکه مدرک زبان ندارید اوکی داد)

شما اگه استاد پیدا نکنید نمیتونید هم پذیرش بگیرید مگر استاد محور نباشه که اونم خیلی نادره. شما باید اول استاد پیدا کنید و بعد اپلای کنید.
    Change your life today. Don't gamble on the future, act now, without delay.g
    تنها به پیام هایی که امکان گفته شدن در فروم نیست جواب داده خواهد شد و به جای پست ها و پیام های تشکر از اضافه کردن به امتیاز کاربر استفاده نمایید.

نقل قول نوشته اصلی توسط bicycleran نمایش پست ها
    اقا مجید من دو سوال دارم
    الان من ایلتس ۶ دارم
    و سوال دوم
    ارادتمندم
    قربان شما.
    آقا بهنام عزیز به درستی و به طور کامل پاسخ شمارو دادن.
    راجع به مدرک زبان حداقل تا زمانی که دایره بحث مربوط به ایتالیا باشه، من اکثر دانشگاههایی که admission requirement هاشون رو برا مقاطع مختلف بررسی کردم، باید بگم شما وقتی مقطع تحصیلی قبلی رو به زبان انگلیسی گذرونده باشید دیگه برا مقطع بعدی ازتون مدرک زبان نمیخوان. اکثر دانشگاهها به همین ترتیب هست.
    البته برا بعضی کشورا و دانشگاههای دیگه هم این مسئله صدق میکنه، به عنوان مثال دانشگاه ALBERTA کانادا:
    http://www.admissions.ualberta.ca/en...uirements.aspx
    تیبل 1 English language proficiency requirements در لینک بالا رو باز کنید، در قسمت previous education in English به این موضوع اشاره کرده.
    همون طور که مدیر عزیز گفتن، میشه گفت بسیاری از دانشگاهها برا دکترا بر اساس یک سری research topic هست که دانشجو جذب میکنن. در نتیجه استادا منتظر همین ایمیل ها هستن تا دانشجو دلخواهشون رو پیدا کنن. حتی اگه کمیته محور هم باشه باز دانشجویی رو انتخاب میکنن که دایره فعالیتش به موضوع ریسرچهای مقطع phd اون رشته تو اون دانشگاه خاص نزدیک باشه.
    موفق باشید.
    ویرایش توسط majjiid : April 16th, 2017 در ساعت 11:11 PM

Junior Member dsptop10 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    ارشد برق - صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران)

سلام دوستان، اگر لطف کنید نظر بدید ممنون میشم
    تحصیلات :
    لیسانس برق دانشگاه دولتی شهرستان 16.5
    ارشد برق قدرت دانشگاه امیرکبیر 17.2
    زمینه کاری:
    Electrical Machines and Drives
    زمینه تخصصی (بیشترین مقالات):
    Condition Monitoring and Fault diagnosis of Electric Machines
    مقالات چاپ شده:
    2 مقاله ژورنال IEEE Transaction on Industrial Electronics (impact factor 6.5)
    3 مقاله کنفرانس IEEE
    3 مقاله ترانسکشن دیگه دارم که شانس بالایی برای پذیرش تا پایان 2017 دارند
    10 سال سابقه کار در صنعت نفت
    10 سال سابقه تدریس در دانشگاه های دولتی و آزاد شهرستان
    شروع کردم برای خوندن تافل (تافل بالای 105)
    متاهل هستم و دارای یک فرزند
    میخاستم بدونم شانسی برای ادامه تحصیل در مقطع دکترا به صورت فول فاند دارم به طوری که از جیب هزینه نکنم؟
    پوزیشن و دانشگاه خاصی سراغ دارین که معرفی کنید؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)