صفحه 73 از 77 نخستنخست ... 23636465666768697071727374757677 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 721 تا 730 , از مجموع 767

موضوع: نتایج درخواست ویزای دانشجویی کانادا (سال 2016 -ویزا آفیس آنکارا)

پیش فرض پاسخ : نتایج درخواست ویزای دانشجویی کانادا (سال 2016 -ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط myousef نمایش پست ها
    من این موضوع و نمیدونستم، ممنون.
    این فروم منظورمه :
    http://www.applyabroad.org/forum/sho...8%B1)/page2007
    و مخصوصا این دوست عزیز:
    http://www.applyabroad.org/forum/mem...?18626-Pearson
    دوستان تا زمانی که ویزاتون را دریافت نکردید به هیچ وجه بلیط تهیه نکنید. چون اصلا مشخص نیست. حتی اگر پاس رکوئست هم شدید بلیط نخرید زیرا معلوم نیست پس از ارسال پاس به سفارت کی ویزا صادر میشه 3 روز تا دو هفته. به اضافه اینکه اخیرا بودن بچه هایی که سفارت تاریخ انقضای ویزا را اشتباه وارد کرده بود و بایستی دوباره پاس برگشت میخورد به سفارت. بنابراین همه این مسایل ممکن است پیش بیادبنابراین بلیط تهیه نفرماييد. موفق باشیند

نقل قول نوشته اصلی توسط WhiteDream نمایش پست ها
    من 2 ماهه منتظرم یک هفته دیگه کلاسام شروع میشه و حدود 20 روز وقت دارم برم . من الان باید چیکار کنم با این وضعیت ؟ هیچ خبری نیست نه اپدیتی هیچ چی..

کاری جز انتظار نمیشه کرد. افراد بسیاری وجود دارند که هنوز ویزا شون نیومده و حتی هیچ خبری نشده. ولی بودن افرادی که بدون اپدیت پاس شدند. طبق تجربه های دوستان در گذشته دو هفته اول ژانویه تعداد پاسی ها افزایش میاد.

سابمیت: 15 جولای
    اسک: 17 جولای
    پاسخ اسک: 20 جولای
    بایو:1آگوست
    آپدیت : 10 سپتامبر
    پاس:15 سپتامبر

ببخشید دیر نتیجه ام رو گذاشتم .گفتم شاید به درد ایندگان بخوره امیدوارم نتایج همه تون به زودی بیاد.
    ویرایش توسط saraahmadi_ut : December 30th, 2017 در ساعت 04:10 AM

من با پذیرش کاندیشنال اقدام کردم حدود دو ماه هست منتظزم حالا پذیرش ان کاندیشنالم امده به نظرتون اگر ایمیل کنم و بهشون خبر بدم تسریع میدن بررسی پرونده رو؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی کشاورزی-زراعت دانشگاه ورامین

سلام
    من و همسرم ۲۱ اکتبر فرم های سفارتمون رو سابمیت کردیم و ۲۵ اکتبر در استانبل انگشت نگاری انجام دادیم.
    زمانی هم که رفتیم سفارت مدت زمان بررسی ۹ هفته بود.
    ۹ هفته تموم شده ولی هنوز هیچ خبری نشده. هیچ آپدیتی هم نداشتیم
    من به عنوان دانشجو و همسرم هم همراه.
    امیدوارم که ویزای همه زودتر بیاد و از این بلاتکلیفی راحتشیم

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    UCL International Law

سلام بچه ها
    من 28 دسامبر رفتم برای بایو و انگشت نگاری و امروز (3 ژانویه ایمیل دادن که پاس رو بفرستم و ویزام ok شده. هنوز خودم تو شوک هستم چون یک روزه انجام شده به دلیل اینکه من پنجشنبه رفتم و شنبه و یکشنبه و دوشنبه و سه شنبه تعطیل بوده و امروز (چهارشنبه) ایمیل گرفتم.
    امیدارم کار همتون زود انجام بشه

نقل قول نوشته اصلی توسط asgharpour نمایش پست ها
    سلام بچه ها
    من 28 دسامبر رفتم برای بایو و انگشت نگاری و امروز (3 ژانویه ایمیل دادن که پاس رو بفرستم و ویزام ok شده. هنوز خودم تو شوک هستم چون یک روزه انجام شده به دلیل اینکه من پنجشنبه رفتم و شنبه و یکشنبه و دوشنبه و سه شنبه تعطیل بوده و امروز (چهارشنبه) ایمیل گرفتم.
    امیدارم کار همتون زود انجام بشه
    تبریک میگم. شما کی سابمیت داشتین و برای چه مقطع و رشته ای اقدام کردین؟
    یه چیزی که هست آفیسر همون دو سه روز اول تشخیص میده شما اجازه رفتن دارین یا نه. و بعد از اون میفرسته برای بک گراند چک. خوشبختانه شامل حال شما نشده.

از اکتبر کسی پاس شده؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Environmental engineering-ITU

من و همسرم هم 12 اکتبر سابمیت کردیم و الان 93 روز شده. دو بار آپدیت اومده که اونم برا بایوهامون بود. موقعی که ما اقدام کردیم ماکزیموم 7 هفته بود و الان 13 هفته ی ما کامل شده ولی خبری نیست.
    اشکهایی که برای شکست میریزی، همان عرق هایی است که برای پیروزی نریختی

Junior Member

با سلام. بچه ها من شنیدم برای گرفتن ویزا و برای اینکه افیسر رو متقاعد کنید که بر میگردید باید سند ملکی ارایه بدید. ایا درسته؟ یا فقط یجور کمک به پروندست؟ توی مصاحبه چی می پرسن ازتون؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)