نکته ای که باید بهش توجه کرد اینه که این گروه فیلمبرداری با این بودجه ی هنگفت که راه بیفتن تو اروپا و کشورای مختلف مستند بسازن از کجا میاد؟!
مطمئنن اون کسایی که پول اینو میدن، سفارش هم دادن که چه کاری میخوان تحویل بگیرن و هدفشون چی بوده...
بعد راجع به مصاحبه شوندگان: این کارگردان همین طوری راه نیفتاده تو خیابون به اولین ایرانی ای که بر خورد کرد باهاش مصاحبه کنه...شاید بالغ بر هزار نفر رو از ماه ها قبل صحبت کرده تا اینکه این چهار نفر انتخاب شده باشن...بنابراین اینا هم چیزایی که میگن که باید بگن و اصلا برای همینه که رفته طرفشون....چه بسا با خیلیا مصاحبه کرده و اصلا پخش نکرده
راجع به اون استاد فلسفه تو برلین که میگه اینجا بچه هام امنیت ندارن و مثل ایران نمیتونم دست هر کسی بدم: خوب دوست عزیز برگرد ایران که هم راحت زندگیتو بکنی هم خیالت از بابت بچه هات راحت باشهیا اون که البرتا بود و در آخر میگه ما اینجا اصلا زندگی نداریم و همش کار و ... و اصلا همکارا من تو ایران کیفیت زندگیشون بالاتره... من نمیدونم کی دست و پای اینا رو بسته اونجا که برنمیگردن...
**از همه فاجعه تر به نظر من اون آقا با ریش بلند بود که استاد دانشگاه بود (پاریس و تورنتو): خیلی جالبه، میگه ایرانیای اینجا اسلامشون میشه فقط در حد فردیت و شخصی و کاری دیگه به اطرافیانشون ندارن. یکی نیست آخه بگه ابله! دین یک مسئله شخصیه....گویا از نظر ایشون و همفکرانشون مسلمون باید مثل بلا نسبت سگ پاچه بقیه دور و بریا هم بگیره و حقانیت خودشو بکنه تو حلقوم همه.