صفحه 259 از 382 نخستنخست ... 159209249250251252253254255256257258259260261262263264265266267268269309359 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,581 تا 2,590 , از مجموع 3813

موضوع: مهاجرت به کانادا از روش خوداشتغالی

پیش فرض پاسخ : مهاجرت به کانادا از روش خوداشتغالی

نقل قول نوشته اصلی توسط sarasadafi نمایش پست ها
    آها متوجه شدم.خوب منم نامه ای ک دارم مال کمتر از 5سال قبل هست.
    فقط یک سوال دیگه.جز نامه باشگاهم ک تایید کنه چه مدارک دیگه ای لازم هست و پرونده من رو قوی تر میکنه؟و اگر در زمان حاظر من مدرک داوری درجه بالاتری بگیرم روی این موضوع تاثیر مثبتی داره؟
    هر مدرکی که به کارتون مربوط میشه مثل بیمه ، مجوز کسب، قرادادها...
    امتیازات بر اساس سابقه کار تحصیلات مدرک زبان و سن و اعضای فامیل اگر داشته باشید در کانادا به شما تعلق میگیره
    مدارک مربی گری به تنهایی امتیازی نداره ولی به عنوان اثبات کننده نوع فعالیت وسوابق شما خیلی مهمه

Junior Member

سلام دوستان
    کسانی که جدیدا اقدام کردند، پروندشون آنکارا فرستاده میشه یا ورشو؟
    چون یکی از دوستانه بنده بهمن ماه 1396 ثبت نام کرده بود و جدیدا پروندش به آنکارا فرستاده شده، درحالی که اکثر دوستان در این فروم میگن که جدیدا همه رو میفرستن ورشو.( که اکثرا هم ریجکت میشن)
    و اینکه الان اقدام کنم آیا ورشو فرستاده میشه یا کاملا شانسی هست؟

Junior Member

سلامو ببخشید میتونم بپرسم دوستتون از کجا متوجه شدن که پرونده شون به آنکارا فرستاده شده؟ ما اوایل شهریور 96 مدارکمون رو فرستادبم و 2 ماه و سه هفته بعد فایا نامبرمون اومد یعنی حدودن اواخر آبان.. و تا الان که حدود 8 ماه گذشته هنوز هیچ خبری از آپدیت یا خبر دیگه ای نه تو اکانت نه ایمیل نیست.. یعنی آپدیت دوستتون اومده؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط asdesz1 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    چون یکی از دوستانه بنده بهمن ماه 1396 ثبت نام کرده بود و جدیدا پروندش به آنکارا فرستاده شده، درحالی که اکثر دوستان در این فروم میگن که جدیدا همه رو میفرستن ورشو.( که اکثرا هم ریجکت میشن)

Junior Member

دوستان ببخشید کسی می دونه میشه جوری خودمون پیگیری کنیم پرونده مون تو چه مرحله ایه؟ وقتی خبری نیست؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mihansa نمایش پست ها
    دوستان ببخشید کسی می دونه میشه جوری خودمون پیگیری کنیم پرونده مون تو چه مرحله ایه؟ وقتی خبری نیست؟
    يه پيغام خصوصي براتون گذاشتم لطفا چك كنيد

Junior Member

سلام دوستان
    سلام ،كليه پرونده هاي ايراني ها تو آفيس آنكارا بررسي ميشه مگر اينكه تعداد پرونده هاي ارسالي به قدري زياد باشه كه بخش يا تعدادي از پرونده ها رو به آفيس هاي ديگه منتقل كنن ظاهرا حجم ارسالي پرونده هاي خود اشتغالي به قدري بالا بوده كه به آفيسهاي ديگه فرستادن جهت بررسي قبلا همين اتفاق براي اسكيل ووركر ها هم افتاده بود كه پرونده ها رو به اسلام آباد و پاريس فرستاده بودن روال كلي كار به اين صورته كه اول مدارك به دفتر اداره مهاجرت کانادا در شهر سیدنی نوا اسکوشیا فرستاده ميشه پس از بررسي اوليه و اينكه امتيازهاي لازم كسب كرده باشين (نه بررسي نهايي دريافت فايل نامبر به منزله رد يا قبولي پرونده نيست) قايل نامبر دريافت ميكنيد و سپس مدارك به آنكارا جهت بررسي نهايي ارسال ميشه از اونجا به بعد ممكنه آنكارا پرونده شما رو به جاهاي ديگه بفرسته (اگر سرشون شلوغ باشه)

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mihansa نمایش پست ها
    سلامو ببخشید میتونم بپرسم دوستتون از کجا متوجه شدن که پرونده شون به آنکارا فرستاده شده؟ ما اوایل شهریور 96 مدارکمون رو فرستادبم و 2 ماه و سه هفته بعد فایا نامبرمون اومد یعنی حدودن اواخر آبان.. و تا الان که حدود 8 ماه گذشته هنوز هیچ خبری از آپدیت یا خبر دیگه ای نه تو اکانت نه ایمیل نیست.. یعنی آپدیت دوستتون اومده؟
    دوست عزیز دقیق اطلاع ندارم
    حتما بهشون ایمیل زدند

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط rokhsar_mn نمایش پست ها
    سلام ،كليه پرونده هاي ايراني ها تو آفيس آنكارا بررسي ميشه مگر اينكه تعداد پرونده هاي ارسالي به قدري زياد باشه كه بخش يا تعدادي از پرونده ها رو به آفيس هاي ديگه منتقل كنن ظاهرا حجم ارسالي پرونده هاي خود اشتغالي به قدري بالا بوده كه به آفيسهاي ديگه فرستادن جهت بررسي قبلا همين اتفاق براي اسكيل ووركر ها هم افتاده بود كه پرونده ها رو به اسلام آباد و پاريس فرستاده بودن روال كلي كار به اين صورته كه اول مدارك به دفتر اداره مهاجرت کانادا در شهر سیدنی نوا اسکوشیا فرستاده ميشه پس از بررسي اوليه و اينكه امتيازهاي لازم كسب كرده باشين (نه بررسي نهايي دريافت فايل نامبر به منزله رد يا قبولي پرونده نيست) قايل نامبر دريافت ميكنيد و سپس مدارك به آنكارا جهت بررسي نهايي ارسال ميشه از اونجا به بعد ممكنه آنكارا پرونده شما رو به جاهاي ديگه بفرسته (اگر سرشون شلوغ باشه)
    پس میشه گفت یکجورایی شانسی هست. اینکه چه موقع پرونده رو بفرستی که سرشون خلوت باشه
    سوال بعدیم اینه که هنوز هم پرونده هایی که ورشو میفرستنو رد میکنند؟
    و اینکه فقط پرونده هایی که از خاور میانه به کانادا ارسال می‌شود را به آنکارا یا ورشو میفرستند؟ یا بقیه کشور ها در جاهای دیگر بررسی می‌شود؟

ApplyAbroad Superstar vahid_vp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Hydrology

پس میشه گفت یکجورایی شانسی هست. اینکه چه موقع پرونده رو بفرستی که سرشون خلوت باشه
    سوال بعدیم اینه که هنوز هم پرونده هایی که ورشو میفرستنو رد میکنند؟
    و اینکه فقط پرونده هایی که از خاور میانه به کانادا ارسال می‌شود را به آنکارا یا ورشو میفرستند؟ یا بقیه کشور ها در جاهای دیگر بررسی می‌شود؟
    به ویزا آفیس مربوط نیست شانس ، به قوی بودن مدارک و مستندات شماست حالا ویزا فیس هر جا باشه ، متاسفانه با تبلیغ زیاد مشاورین محترم تحت عنوان گرفتن اقامت راحت کانادا با این روش و مدرک سازی پرونده ایرانی ها زیاد شده و مسلما آفیسر کانادایی به راحتی تشخیص میده که واقعیت داستان چه هست و درصد رفیوز کردن زیاد میشه . لازم به توضیح هست که این روش در کل دنیا فقط سالی ۷۰۰ نفر ظرفیت داره پس عجیب نیست که دستچین کنند .
    too much love will kill you

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط vahid_vp نمایش پست ها
    به ویزا آفیس مربوط نیست شانس ، به قوی بودن مدارک و مستندات شماست حالا ویزا فیس هر جا باشه ، متاسفانه با تبلیغ زیاد مشاورین محترم تحت عنوان گرفتن اقامت راحت کانادا با این روش و مدرک سازی پرونده ایرانی ها زیاد شده و مسلما آفیسر کانادایی به راحتی تشخیص میده که واقعیت داستان چه هست و درصد رفیوز کردن زیاد میشه . لازم به توضیح هست که این روش در کل دنیا فقط سالی ۷۰۰ نفر ظرفیت داره پس عجیب نیست که دستچین کنند .
    فقط ۷۰۰ تا؟!!!
    این خیلی کمه. همیشه این تعداد قبول میکردن یا جدیدا به این صورت شده؟
    به نظرتون چه چیزهایی تو پرونده مهمه؟
    من با یک وکیل صحبت کردم. چیزی در مورد حسابرسی که زیاد در موردش صحبت کردید به من نگفت
    من گرافیست هستم.
    فقط به من گفت قراردادها با فاکتور ها رو باید داشته باشی. اینکه حتما پرینت واریزی ها به حسابم رو بگیرم، چیزی راجعش به کن نگفت
    به نظرتون اطلاع نداره؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)