صفحه 262 از 382 نخستنخست ... 162212252253254255256257258259260261262263264265266267268269270271272312362 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,611 تا 2,620 , از مجموع 3813

موضوع: مهاجرت به کانادا از روش خوداشتغالی

Junior Member

پیش فرض پاسخ : مهاجرت به کانادا از روش خوداشتغالی

[QUOTE=fery95;2552660]سلام،يه توضيحي راجب خودم بدم
    ٢٢سالمه،مدرك معادل كارداني ميكروبيولوژي دارم،(احتمالا تو رشته هاي مرتبط به بازيگري يا سينما كارشناسيمو ميگيرم)
    سال ٩٦ آموزشگاه بازيگري سمندريان ثبت نام كردم و ده ماه دوره ديدم،
    تا الان،صداپيشگي روي يك فيلم كوتاه،بازي در يك فيلم كوتاه،بازي در يك نمايش در آموزشگاه سمندريان، سه اجراي تئاتر كه دوتاش در سالن هاي معتبر خانه هنرمندان بوده.(از اكثر كارهام عكس و فيلم براي ارائه دارم ولي بخاطر تازه كار بودن هيچ پولي دريافت نكردم)
    زبانم و لهجم قويه، ولي دنبال مدرك زبان نرفتم،
    ميدونم خيلي بلندپروازانس ولي قصد مهاجرت و ادامه بازيگري در خارج رو دارم،
    اين روش مهاجرت خيلي ايده آل به نظر ميرسه،آيا با دو سال سابقه بازيگري ميتونم اقدام كنم؟
    آيا اين دو سال سابقه بازيگري حتما بايد به همراه درآمد باشه(چون تازه كارم خيلي جاها مبلغي نميدن)
    و اينكه چقد اين روش براي مهاجرت موثره،چون خيلي راحت به نظر مياد و اين آدمو به شك ميندازه![/QUOTE
    ببخشيد كي بهتون گفته اين روش راحته اين روش از سخت ترين روشهاست! همين يك ماه پيش كلي پرونده خوب از ورشو رد كردن مساله بعدي اينه كه شما وقتي دستمزدي دريافت نكردين چطور مسائل مالي اتون ميخواين اثبات كنيد حسابهاي شما توسط حسابرس رسمي دادگستري براي دو سال بايد بررسي بشه از اون گذشته تو قراردادهاي شما بايد مبالغ قرارداد اتون و تاريخ دريافت اون ذكر بشه ،پرينت هاي حساب اتون هم بايد ضميمه بشه تو همين فورام چندين بار دوستان نوشتن با اين روش كلا 700 نفر از سراسر دنيا در سه شاخه هنرمندان ورزشكاران و استارت آپ ها ميگيرن به عبارتي سهم هنرمندان(گرافيست،نقاش،موز سين،صنايع دستي، طراح پارچه و لباس، طراحي داخلي و ....) 230 نفر از كل دنياست اينم در نظر بگيريد كه هر كدوم از رشته هايي كه گفتم خودش كلي گرايش داره ديگه خودتون حساب كنيد كه پرونده اتون چقدر قوي هست و شانس موفقيت داريد يا نه

ApplyAbroad Superstar vahid_vp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Hydrology

نقل قول نوشته اصلی توسط bitamoayedi نمایش پست ها
    سلام
    آیا کسی با مدرک interior design و سابقه کار زیاد در این زمینه میتونه از طریق خود اشتغالی برای مهاجرت اقدام کنه؟
    منتظر پاسختون هستم
    ممنون
    بله میشه ولی شرایط بسیاری داره این روش فقط شغل تنها نیست
    too much love will kill you

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Handicraft

سلام
    این دوسایت چ فرقی باهم دارند؟https://www.canada.ca/en/immigration...-nominees.html
    Services3.cic.gc.c

حسابرس قسم خورده دیگه چیه؟ منظورتون حسابدار رسمیه؟ آخه چه حسابرسی ای؟ تو فرم ها نوشته چقدر پول دارید من مینویسم مثلا 100 میلیون بعد نامه تمکن مالی رو هم میذارم روش که بانک صادر کرده. آیا این کفایت نمیکنه؟ دیگه چه چیزی باید توش بذارم؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Handicraft

حسابرس قسم خورده دیگه چیه؟ منظورتون حسابدار رسمیه؟ آخه چه حسابرسی ای؟ تو فرم ها نوشته چقدر پول دارید من مینویسم مثلا 100 میلیون بعد نامه تمکن مالی رو هم میذارم روش که بانک صادر کرده. آیا این کفایت نمیکنه؟ دیگه چه چیزی باید توش بذارم
    سلام میایید توی اینباکستونوبازکنید منم مث شمام

رشته و دانشگاه
    Hydrology

نقل قول نوشته اصلی توسط payeshpouyesh نمایش پست ها
    حسابرس قسم خورده دیگه چیه؟ منظورتون حسابدار رسمیه؟ آخه چه حسابرسی ای؟ تو فرم ها نوشته چقدر پول دارید من مینویسم مثلا 100 میلیون بعد نامه تمکن مالی رو هم میذارم روش که بانک صادر کرده. آیا این کفایت نمیکنه؟ دیگه چه چیزی باید توش بذارم؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط mcm2050 نمایش پست ها
    حسابرس قسم خورده دیگه چیه؟ منظورتون حسابدار رسمیه؟ آخه چه حسابرسی ای؟ تو فرم ها نوشته چقدر پول دارید من مینویسم مثلا 100 میلیون بعد نامه تمکن مالی رو هم میذارم روش که بانک صادر کرده. آیا این کفایت نمیکنه؟ دیگه چه چیزی باید توش بذارم
    افیسر پرونده شما بابت اینکه شما خود اشتغال هستید و از این راه درامد دارین و غیره به گزارش کارشناس حسابرس تکیه میکنه و وضع مالیتون و در امدتون رو تو یک دوره ۵ یا ۳ ساله بررسی میکنه . اگه گزارش حسابرسی نداشته باشین پرونده رد میشه

خب این حسابرس و از کجا بیارم؟ توی فرم ها نوشته فعلا برای اثبات اوضاع مالی هیچ مدرکی نفرستید و به موقع از شما میخواهیم بفرستید.
    در مورد اثبات خوداشتغالی نامه ها و قراردادهای مشتریان و استطاعت و گردش مالی کفایت نمیکنه؟

رشته و دانشگاه
    Hydrology

نقل قول نوشته اصلی توسط payeshpouyesh نمایش پست ها
    خب این حسابرس و از کجا بیارم؟ توی فرم ها نوشته فعلا برای اثبات اوضاع مالی هیچ مدرکی نفرستید و به موقع از شما میخواهیم بفرستید.
    در مورد اثبات خوداشتغالی نامه ها و قراردادهای مشتریان و استطاعت و گردش مالی کفایت نمیکنه؟
    خیلی از دوستان فکر کردند مثل روش قدیم بعدا در آپدیت ازشون مدارک تکمیلی می گیرند و متاسفانه پرونده کامل نفرستادند و پروندشون رد شد . در ضمن ظرفیت صندوق پیامهاتون پر شده نتونستم جواب پیام خصوصی شما رو بدم

امروز تو سایت نوشته از 31 جولای باید اثر انگشتتون و هم بفرستید. باید بریم ترکیه. هر روز سخت تر از دیروز

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Textile Design

نقل قول نوشته اصلی توسط mcm2050 نمایش پست ها
    البته بودن مواردی که بدون حسابرسی هم ویزاشون رو گرفتن،تو همین فروم هم بودن و به من گفتن حسابرسی رسمی نداشتن
    ما خودمون که نگذاشتیم،ولی شما اگه میتونید حسابرسی انجام بدین...کار از محکم کاری عیب نمیکنه

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)