سلام
من حدود 9 سال است که کارم طراحی پارچه است و همیشه برای خودم کار میکردم و دفتر طراحی دارم
میخواستم ببینم شانسی داریم برای خوداشتغالی ؟
لطفا راهنمایی بفرمائید
سلام
من حدود 9 سال است که کارم طراحی پارچه است و همیشه برای خودم کار میکردم و دفتر طراحی دارم
میخواستم ببینم شانسی داریم برای خوداشتغالی ؟
لطفا راهنمایی بفرمائید
بله شانس دارید
اینجا رو بخونید
https://www.canada.ca/en/immigration...igibility.html
دوستان من دقیق متوجه نشدم
الان منظورشون از biometrics چی هست؟ باید برا نگشت نگاری قبل فرستادن پرونده بریم ترکیه؟ یه توضیح کلی می تونین بدین؟ گیج شدم
سلام دوستان. همسر یکی از دوستان من تصمیم دارن از طریق خوداشتغالی برای مهاجرت به کانادا اقدام کنن. شررایط ایشون مطابق موارد زیر هستش:
- خودشون 38 سال دارن
- همسر شون 43 سال
- دو تا دختر 18 و 2 ساله
- آموزشگاه خصوصی طراحی و تولید لباس، برنامه های اموزشی تلویزیونی که از سیما ایران پخش شده، لیسانس فرهنگی و دوره های مختلف بین المللی در خصوص مسایل فرهنگی دارن.
شانسی هست که از طریق خوداشتغالی و گروه فرهنگی اقدام کنن؟
بدون مدرک IELTS امتیازشون خیلی بالاتر از 35 هستش، زبان آیا لازمه؟
کسی تو گروه هستش که کیس مشابهی داشته باشه؟
خیلی ممنون و سپاسگزار میشم اگه راهنماییمون کنین. مرسی
VO: Warsaw, PER: 21.Jun.2013, AOR: 10.Sep.2013, Medical: 24.Jul.2014, PPR: Waiting
اونچه که در فرم ها نوشته شده ملاک هست. در فرمِ بیزینس، که به تازگی هم آپدیت شده، نوشتن که مدارکِ پشتیبانِ دارایی هاتون رو فعلا نفرستید. اونچه من خوندم اینه که پس از گرفتن فایل نامبر و تایید اولیه کیس، از طرف ویزا آفیس بررسی کننده پرونده به شما مهلت داده میشه که مدارکِ پشتیبان رو ارسال کنید. بعیده که در فرمها یک چیزی بنویسن و در عمل کارِ دیگری بخوان. اگر چنین بود، حتما در آخرین آپدیت فرم ها تغییر داده می شد.
ویرایش توسط aditya : August 3rd, 2018 در ساعت 10:01 PM
با سلام
من رشته تحصیلم معماری هست 32 سال سن دارم همسرم 30 و اون هم رشته معماری هست و من از سال 89 شرکتی با موضوع طراحی و اجرا دکوراسیون داخلی تاسیس کردم که خودم رئیس هیئت مدیره وبیشترین سهامدار اون هستم و از سال92 هم مدیر عامل یک شرکت طراحی معماری و دکوراسیون داخلی هستم ضمن اینکه دارای پروانه اشتغال پایه2 نظام مهندسی ساختمان هم هستم و پروژه های زیادی در زمینه بازسای و طراحی داخلی دارم با توجه به این شرایط چقدر شانس دارم از طریق خود اشتغالی فدرال اقدام کنم.
سلام، برنامه خوداشتغالی تقریبا برای هنر واضح هست اما برای کشاورزی کسی می دونه شرایطش رو و این که چطور باید ثابت کرد که کشاورز قابلی هست؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)