صفحه 264 از 382 نخستنخست ... 164214254255256257258259260261262263264265266267268269270271272273274314364 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,631 تا 2,640 , از مجموع 3813

موضوع: مهاجرت به کانادا از روش خوداشتغالی

Junior Member

پیش فرض پاسخ : مهاجرت به کانادا از روش خوداشتغالی

سلام
    من حدود 9 سال است که کارم طراحی پارچه است و همیشه برای خودم کار میکردم و دفتر طراحی دارم
    میخواستم ببینم شانسی داریم برای خوداشتغالی ؟
    لطفا راهنمایی بفرمائید

نقل قول نوشته اصلی توسط moji6jib نمایش پست ها
    سلام
    من حدود 9 سال است که کارم طراحی پارچه است و همیشه برای خودم کار میکردم و دفتر طراحی دارم
    میخواستم ببینم شانسی داریم برای خوداشتغالی ؟
    لطفا راهنمایی بفرمائید
    بله شانس دارید
    اینجا رو بخونید

https://www.canada.ca/en/immigration...igibility.html

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط vahid_vp نمایش پست ها
    متاسفانه اعلام اینکه شما کارمند دولت هستید و خود اشتغال در تظاد هستند و کلا پروند شما رو زیر سوال میبره ، اقدام نکنین بهتره چون جواب از پیش مشخصه
    می‌فرمایید اصلا به این طریق اقدام هم نکنم؟ یا اقدام کنم ولی اعلام نکنم، دوست دیگمون نظر متفاوتی داشتن. چه کنم؟

نقل قول نوشته اصلی توسط soheyl_83 نمایش پست ها
    می‌فرمایید اصلا به این طریق اقدام هم نکنم؟ یا اقدام کنم ولی اعلام نکنم، دوست دیگمون نظر متفاوتی داشتن. چه کنم؟
    شما باید با سابقه مرتبط با درخواستتون اقدام کنید ، لزومی نداره سوابقی رو مطرح کنید که برای روش مورد نظر شما امتیازی ندارند، مخصوصا در مورد خود اشتغالی که شما باید ثابت کنید سابقه این اشتغال منبع اصلی درآمد شما هست

دوستان من دقیق متوجه نشدم
    الان منظورشون از biometrics چی هست؟ باید برا نگشت نگاری قبل فرستادن پرونده بریم ترکیه؟ یه توضیح کلی می تونین بدین؟ گیج شدم

سلام دوستان. همسر یکی از دوستان من تصمیم دارن از طریق خوداشتغالی برای مهاجرت به کانادا اقدام کنن. شررایط ایشون مطابق موارد زیر هستش:
    - خودشون 38 سال دارن
    - همسر شون 43 سال
    - دو تا دختر 18 و 2 ساله
    - آموزشگاه خصوصی طراحی و تولید لباس، برنامه های اموزشی تلویزیونی که از سیما ایران پخش شده، لیسانس فرهنگی و دوره های مختلف بین المللی در خصوص مسایل فرهنگی دارن.
    شانسی هست که از طریق خوداشتغالی و گروه فرهنگی اقدام کنن؟
    بدون مدرک IELTS امتیازشون خیلی بالاتر از 35 هستش، زبان آیا لازمه؟
    کسی تو گروه هستش که کیس مشابهی داشته باشه؟
    خیلی ممنون و سپاسگزار میشم اگه راهنماییمون کنین. مرسی
    VO: Warsaw, PER: 21.Jun.2013, AOR: 10.Sep.2013, Medical: 24.Jul.2014, PPR: Waiting

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط rokhsar_mn نمایش پست ها
    دقيقا دوستمون درست فرمودن سالي 700 تا فقط ميخوان. نه تنها حسابرسي دوسال اتون بايد انجام بدين بلكه بايد ميزان دارايي هاتون يازده هزار دلار كانادا باشه براي هر نفر و اگه ملكي دارين بايد توسط كارشناس رسمي قوه قضاييه ارزش گزاري بشه، فاكتورها به تنهايي كفايت نميكنه بايد دوره هاي ضمني كه رفتين(كه نشون بده شما علاقه مند به رشته اتون بودين) شركت در نمايشگاه يا جشنواره ها در سطح ملي و بين المللي هم ضميمه كنيد چون همونطور كه دوست امون فرمودن تعداد 700 تا(استارت آپ ها + هنرمندان+ورزشكاران) ميخوان به عبارتي ميشه 230 تا سهميه هنرمندان از كل دنيا و شما با هنرمنداني از سراسر دنيا مقايسه ميشين https://www.canada.ca/en/immigration...vels-2018.html
    عدد دارایی حداقل برای استقرار در کانادا، دوازده هزار دلار برای یک نفر و نزدیک به شانزده هزار دلار برای دو نفر هست.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط payeshpouyesh نمایش پست ها
    خب این حسابرس و از کجا بیارم؟ توی فرم ها نوشته فعلا برای اثبات اوضاع مالی هیچ مدرکی نفرستید و به موقع از شما میخواهیم بفرستید.
    در مورد اثبات خوداشتغالی نامه ها و قراردادهای مشتریان و استطاعت و گردش مالی کفایت نمیکنه؟
    اونچه که در فرم ها نوشته شده ملاک هست. در فرمِ بیزینس، که به تازگی هم آپدیت شده، نوشتن که مدارکِ پشتیبانِ دارایی هاتون رو فعلا نفرستید. اونچه من خوندم اینه که پس از گرفتن فایل نامبر و تایید اولیه کیس، از طرف ویزا آفیس بررسی کننده پرونده به شما مهلت داده میشه که مدارکِ پشتیبان رو ارسال کنید. بعیده که در فرمها یک چیزی بنویسن و در عمل کارِ دیگری بخوان. اگر چنین بود، حتما در آخرین آپدیت فرم ها تغییر داده می شد.
    ویرایش توسط aditya : August 3rd, 2018 در ساعت 10:01 PM

Junior Member

با سلام
    من رشته تحصیلم معماری هست 32 سال سن دارم همسرم 30 و اون هم رشته معماری هست و من از سال 89 شرکتی با موضوع طراحی و اجرا دکوراسیون داخلی تاسیس کردم که خودم رئیس هیئت مدیره وبیشترین سهامدار اون هستم و از سال92 هم مدیر عامل یک شرکت طراحی معماری و دکوراسیون داخلی هستم ضمن اینکه دارای پروانه اشتغال پایه2 نظام مهندسی ساختمان هم هستم و پروژه های زیادی در زمینه بازسای و طراحی داخلی دارم با توجه به این شرایط چقدر شانس دارم از طریق خود اشتغالی فدرال اقدام کنم.

Junior Member

سلام، برنامه خوداشتغالی تقریبا برای هنر واضح هست اما برای کشاورزی کسی می دونه شرایطش رو و این که چطور باید ثابت کرد که کشاورز قابلی هست؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)