نقل قول نوشته اصلی توسط elyartab نمایش پست ها
سلام
چند روز پیش تیزر این مستند رو تو نت دیدم و علی رغم اینکه از سبک و سیاق سازنده آن اطلاع داشتم و دو نسخه قبلی رو هم دیده بودم. علاقه مند شدم این نسخه رو هم ببینم.
یه چیزی که تمام مدت تماشای این مستند ذهن آدم رو درگیر میکنه، مقایسه صحبت های دوستان، آشنایان و مطالعات شخصی درباره تحصیل و مهاجرت در خارج از کشور در برابر گفته های داخل مستند (یا فیلم!) هست.

شاید برای افرادی مثل بنده که تا کنون همواره درباره موضوع مهاجرت و تحصیل در خارج از کشور ، علاقه مند و همواره پیگیر بوده ولی هنوز موفق به رفتن نشده، خیلی جالبه که نظر دوستانی رو که رفتن و چند سالی رو زندگی کردند رو بشنوه.
چون بالاخره اینجا تریبونی هست که همه به صورت آزاد و به دور از هر گونه القای محیطی نظر خودشون رو اعلام می کنند.

ممنونم

لینک تماشای مستند:
http://tamasha.com/v/O3Zjl

با اجازه مدیران محترم، مرتبط ترین جایی که تو فروم پیدا کردم به نظرم اینجا بود. در صورت مغایر بودن با قوانین، ممنون میشم به جای حذف آن، به تالار دیگه انتقال بدن.
سلام
این مجموعه سفارشی ساخته شده و در وهله اول بهتر هست این مساله مدنظر داشته باشید. به نظر من خیلی سطحی، شعاری و عوام فریبانه بود. خیلی تلاش کرده بودند نظرات خودشون در زرورق های رنگی به خورد مخاطب بدهند ولی اگر شما با افراد در حال تحصیل یا کار در خارج از کشور در ارتباط زیاد باشید و همچنین به حقه های مدیا مسلط باشید؛ به راحتی از کنار این مستند می گذرید.
نکته خاصی هم نداشت که قابل بحث کردن باشه. نظرات شما در پست 5 تا حد زیادی قبول دارم. موفق باشید