نوشته اصلی توسط
r_1159
"من ادمیشن و اسکالرشیپ گرفتم آیا این مقدار پول برای هزینه زندگی من در استرالیا کافیه ؟ " این سوالیه که دوستان این روزها به وفور میکنن و من بعنوان کسی که در استرالیا زندگی میکنیم دوست دارم به این عزیزان کمک کنم :
حدمت دوستان غزیز عرض کنم که این اطلاعاتی که میگم مخصوص شهرهایی مثل آدلاید و بریزبین هست البته برای باقی شهرها هم اطلاعات ولید هست بغیر از هزینه سکونت :
مخارجی که برای یک ماه زندگی در استرالیا دارید از قرار زیره
1- اجازه خونه : یک یونیت یک خوایه و یا دو خوابه که کاملا مستقل هست و هیچ فرقی با آپارتمانهای ایران نداره ( از لحاظ پرایوسی ) 220 تا 300 دلاردر هفته و یا 1000 تا 1200 دلار در ماه
2- هزینه خورد و خوراک : اگر رستوران بیرون نرید و همه چیز رو با کیفیت خوب از کلز و وولورث و یا الدی و فود لند بخرید ماهی 300 تا 400 دلار درماه برای ذو نفر
3- هزینه ترانسپورت : ماهی 40 تا 60 دلار در ماه برای یک نفر ( با فرض اینکه همسر شخص دانشجو خانه دار است )
4- هزینه اینترنت و تلفن ثابت : 60 دلار در ماه برای اینترنت نامحدود
5- هزینه موبایل : 30 دلار در ماه
6- هزینه بیل برق : 60 دلار در ماه ( مصرف متوسط بدون بخاری و یا کولر )
7- مصرف گاز : 50 دلار در ماه با فرض پخت و پز خانگی ناهار و شام و آبگرمکن
8- هزینه رجیستری ماشین : 60 دلار در ماه
9- هزینه بنزین : 50 دلار در ماه
10 - هزینه لباس و پوشاک : 30 دلار در ماه
جمع حداکثر هزینه ها = 2000
جمع حداقل هزینه ها = 1670
مبلغ پرداختی نوسظ دانشگاه = 2080 دلار در ماه
پس عملا با هزینه اسکالر شیپ میشه با مدیریت صحیح مخارج در استرالیا زندگی عادی و غیر تجملاتی و آبرومندانه داشت. الیته تحربه دوستان دیگه میتونه متفاوت باشه ولی تا اونجا که من میبینم خود من و دوستانی که در استرالیا زندکی میکنن با اسکالرشیپ زندگیشون رو میچرخونن و نسبتا راضی هستن.
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)