نقل قول نوشته اصلی توسط r_1159 نمایش پست ها
"من ادمیشن و اسکالرشیپ گرفتم آیا این مقدار پول برای هزینه زندگی من در استرالیا کافیه ؟ " این سوالیه که دوستان این روزها به وفور میکنن و من بعنوان کسی که در استرالیا زندگی میکنیم دوست دارم به این عزیزان کمک کنم :
حدمت دوستان غزیز عرض کنم که این اطلاعاتی که میگم مخصوص شهرهایی مثل آدلاید و بریزبین هست البته برای باقی شهرها هم اطلاعات ولید هست بغیر از هزینه سکونت :
مخارجی که برای یک ماه زندگی در استرالیا دارید از قرار زیره
1- اجازه خونه : یک یونیت یک خوایه و یا دو خوابه که کاملا مستقل هست و هیچ فرقی با آپارتمانهای ایران نداره ( از لحاظ پرایوسی ) 220 تا 300 دلاردر هفته و یا 1000 تا 1200 دلار در ماه
2- هزینه خورد و خوراک : اگر رستوران بیرون نرید و همه چیز رو با کیفیت خوب از کلز و وولورث و یا الدی و فود لند بخرید ماهی 300 تا 400 دلار درماه برای ذو نفر
3- هزینه ترانسپورت : ماهی 40 تا 60 دلار در ماه برای یک نفر ( با فرض اینکه همسر شخص دانشجو خانه دار است )
4- هزینه اینترنت و تلفن ثابت : 60 دلار در ماه برای اینترنت نامحدود
5- هزینه موبایل : 30 دلار در ماه
6- هزینه بیل برق : 60 دلار در ماه ( مصرف متوسط بدون بخاری و یا کولر )
7- مصرف گاز : 50 دلار در ماه با فرض پخت و پز خانگی ناهار و شام و آبگرمکن
8- هزینه رجیستری ماشین : 60 دلار در ماه
9- هزینه بنزین : 50 دلار در ماه
10 - هزینه لباس و پوشاک : 30 دلار در ماه

جمع حداکثر هزینه ها = 2000
جمع حداقل هزینه ها = 1670
مبلغ پرداختی نوسظ دانشگاه = 2080 دلار در ماه
پس عملا با هزینه اسکالر شیپ میشه با مدیریت صحیح مخارج در استرالیا زندگی عادی و غیر تجملاتی و آبرومندانه داشت. الیته تحربه دوستان دیگه میتونه متفاوت باشه ولی تا اونجا که من میبینم خود من و دوستانی که در استرالیا زندکی میکنن با اسکالرشیپ زندگیشون رو میچرخونن و نسبتا راضی هستن.
موفق باشید

با سلام و خسته نباشید
اول اینکه باید بگم به به واقع کخ فرم خوبی است و برای اولین بار است گه در یک فروم از صفحه ی اول تا اخر رو میخونم و به جواب خیلی از سوال هایم به همین صورت رسیدم.

من از فول اسکلارشیپ از دانشگاه QUT دریافت کردم و انشالله بعد از گرفتن ویزا سال 2019 میام استرالیا
با مطالعه مطالب دریافتم که میشه یه زندگی خوب را با همین میزان پول ترتیب داد. (سالی 27596$ بعلاویه هزینه بیمه) و جای نگرانی نیست.

اول از این میخواستم سوال کنم آیا شخصی اینجا الان در بریزبین است یا اینکه دوستی داشته باشه که در این شهر زندگی کنه. (برای احتمال همخانه شدن عرض میکنم) من خودم الان ساکن مالزی هستم و 10 سالی میشه اینجا زندگی کار و درس میخونم و بای زندگی در خارج از کشور کاملا آشنا هستم.

یه چند تا سوال داشتم.
1- آیا گواهی نامه ی مالزی را در استرالیا قبول دارند یا نه؟
2-آیا با ویزای دانشجویی ماشین را به صورت قسطی میشه خرید یا نه؟
3-
رجیستری
که برای ماشین در این پست اعلام شده (60 دلار در ماه) آیا هنوز همین 60 دلار است یا اینکه افزایش پیدا کرده؟ و اینکه آیا باید به صورت ماهانه پرداخت بشه یا اینکه سالانه و یکجا. آیا این همان Road Tax است؟ در مالزی معمولا هزینه ی Road Tax بسته به حجم موتور وسیله نقلیه داره.
4- کسی در مورد بیمه برای ماشین اطلاعی داره؟

با سپاس