سلام.
من برای انجام تست بیماری سل با هر جا تماس می گیرم (از جمله انیستیتو پاستور و مرکز بهداشت غرب) می گن تموم شده و انجام نمی دیم. کسی می تونه راهنمایی کنه در حال حاضر کجا می شه انجامش داد؟ مرسی.
سلام.
من برای انجام تست بیماری سل با هر جا تماس می گیرم (از جمله انیستیتو پاستور و مرکز بهداشت غرب) می گن تموم شده و انجام نمی دیم. کسی می تونه راهنمایی کنه در حال حاضر کجا می شه انجامش داد؟ مرسی.

من مستقیم رفتم 16 آذر یه کارت دادن که اونو بردم پاستور. مشکلی پیش نیومد
هفته پیش من از آزمایشگاه 16 آذر پرسیدم گفتند انجام میدن.من برای انجام تست بیماری سل با هر جا تماس می گیرم (از جمله انیستیتو پاستور و مرکز بهداشت غرب) می گن تموم شده و انجام نمی دیم. کسی می تونه راهنمایی کنه در حال حاضر کجا می شه انجامش داد؟ مرسی.
من شهرستانم و اکثراون واکسن هایی رو که دانشگاه میخواد زدم حالامیتونم از مرکز بهداشت شهرمون یه گواهی بگیرم ترجمه کنم و بقیه رو هم مثلا تو پاستوربزنم؟
One of my University friend had a Tuberculosis Test positive last week but her chest X-ray is negative .we are both so worry that she can not register for the new term .
If the Turberculious is positive means that she can not register in the university ?
thanks

بگو ازمکافاتهای زیاد/ز اس اوپی ونامۀ اوستاد-بگو چندسی وی زنوساختی/همه توی سطل آشغال انداختی-یکی داستان حماسی سرا/ز اپلای وریجکت وآن ماجرا-ز ویزا بگو،زانهمه دی اچل/که رستم بمانددراو همچو گل-چه فیشها که دربانک پرداختی/برا تافل واصل مدرک که میخواستی-چه ریختی تونزدآفیسرشدی؟/بگوچندروزه کلیرشدی؟-چه ها از تو پرسیداز آنهابگو/ازآی توانی،جاب آفرهابگو-زرفتن بگوهفتۀواپسین-زتهران وراننده تاکسی وفحش/زدربندوآن چیزکثیفای ترش-خلاصه بگوجملگی ماجرا/زچوپان کلاتاکالیفرنیا

دوستان
تست سل را اغلب آمریکا خودش قبول داره. گرچه می گن اگر نتیجه تست پوستی مثبت بود یک تست دقیقتر می گیرند و فقط به تست پوستی اکتفا نمی کنند. اگر منفی بود که فبها المراد.
سوال خودم.
اخیرا پاستور دیگه کارت بین المللی صادر نمی کنه.من رفتم 16 آذر گواهی گرفتم بعد رفتم پاستور. اونها آدرس وزارت بهداشت را داد. رفتم ترجمه کردم و رفتم وزارت بهداشت . اونها هم گفتند که ما همچین کاری نمی کنیم ببرید که دارالترجمه بفرسته دادگستری که تایید کنه.
دادگستری هم بدون مهر پاستور این کار را نمی کنه. بنابراین دوباره رفتم پاستور و روی کارت کلینیک 16 آذر مهر زدند و بعد رفتم دارالترجمه که بفرسته دادگستری و امور خارجه.
این روند جدیده گفتم دوستان در جریان باشند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)