صفحه 29 از 191 نخستنخست ... 19202122232425262728293031323334353637383979129 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 281 تا 290 , از مجموع 1905

موضوع: واکسیناسیون

Junior Member

پیش فرض پاسخ : واکسیناسیون

سلام.

من برای انجام تست بیماری سل با هر جا تماس می گیرم (از جمله انیستیتو پاستور و مرکز بهداشت غرب) می گن تموم شده و انجام نمی دیم. کسی می تونه راهنمایی کنه در حال حاضر کجا می شه انجامش داد؟ مرسی.

نقل قول نوشته اصلی توسط soheil389 نمایش پست ها
    یه زنگی به پاستور بزنید و بپرسید اگه گواهی تزریق ببرید تو کارتتون وارد میکنند یا نه.
    من مستقیم رفتم 16 آذر یه کارت دادن که اونو بردم پاستور. مشکلی پیش نیومد
    من برای انجام تست بیماری سل با هر جا تماس می گیرم (از جمله انیستیتو پاستور و مرکز بهداشت غرب) می گن تموم شده و انجام نمی دیم. کسی می تونه راهنمایی کنه در حال حاضر کجا می شه انجامش داد؟ مرسی.
    هفته پیش من از آزمایشگاه 16 آذر پرسیدم گفتند انجام میدن.

من شهرستانم و اکثراون واکسن هایی رو که دانشگاه میخواد زدم حالامیتونم از مرکز بهداشت شهرمون یه گواهی بگیرم ترجمه کنم و بقیه رو هم مثلا تو پاستوربزنم؟

One of my University friend had a Tuberculosis Test positive last week but her chest X-ray is negative .we are both so worry that she can not register for the new term .
    If the Turberculious is positive means that she can not register in the university ?
    thanks

نقل قول نوشته اصلی توسط Noshafarin نمایش پست ها
    One of my University friend had a Tuberculosis Test positive last week but her chest X-ray is negative .we are both so worry that she can not register for the new term .
    If the Turberculious is positive means that she can not register in the university ?
    thanks
    نگران شدم. من فردا میرم که نتیجه TB Test رو بگیرم. پوست دست دوستتون ورم کرده بود؟ از ظاهرش میشد فهمید که نتیجه مثبته؟

ApplyAbroad Veteran
    MINERVAra آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط lyly نمایش پست ها
    نگران شدم. من فردا میرم که نتیجه TB Test رو بگیرم. پوست دست دوستتون ورم کرده بود؟ از ظاهرش میشد فهمید که نتیجه مثبته؟
    قرمزی و ورم بیش از مساحت یه 25 تومنی مشکوکه و قطرش گزارش می شه . درست میگم دوستان؟؟ خودتون میتونین یه ارزیابی بکنین.
    بگو ازمکافاتهای زیاد/ز اس اوپی ونامۀ اوستاد-بگو چندسی وی زنوساختی/همه توی سطل آشغال انداختی-یکی داستان حماسی سرا/ز اپلای وریجکت وآن ماجرا-ز ویزا بگو،زانهمه دی اچل/که رستم بمانددراو همچو گل-چه فیشها که دربانک پرداختی/برا تافل واصل مدرک که میخواستی-چه ریختی تونزدآفیسرشدی؟/بگوچندروزه کلیرشدی؟-چه ها از تو پرسیداز آنهابگو/ازآی توانی،جاب آفرهابگو-زرفتن بگوهفتۀواپسین-زتهران وراننده تاکسی وفحش/زدربندوآن چیزکثیفای ترش-خلاصه بگوجملگی ماجرا/زچوپان کلاتاکالیفرنیا

نقل قول نوشته اصلی توسط MINERVAra نمایش پست ها
    قرمزی و ورم بیش از مساحت یه 25 تومنی مشکوکه و قطرش گزارش می شه . درست میگم دوستان؟؟ خودتون میتونین یه ارزیابی بکنین.
    در این صورت فکر نمی کنم مشکلی باشه. هوووه

Does it mean she can not register for the new term and her registration is cancelled
    نقل قول نوشته اصلی توسط MINERVAra نمایش پست ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Noshafarin نمایش پست ها
    Does it mean she can not register for the new term and her registration is cancelled
    همه جا مثل هم نیست مثلا دانشگاهی که من میرم این تست رو برای ثبت نام ترم دوم میخوان. بهتره از هلس سنتر دانشگاه بپرسی

Member
    رشته و دانشگاه
    Mineral Processing-Tehran Polytechnic-The University of Utah

دوستان
    تست سل را اغلب آمریکا خودش قبول داره. گرچه می گن اگر نتیجه تست پوستی مثبت بود یک تست دقیقتر می گیرند و فقط به تست پوستی اکتفا نمی کنند. اگر منفی بود که فبها المراد.

سوال خودم.

اخیرا پاستور دیگه کارت بین المللی صادر نمی کنه.من رفتم 16 آذر گواهی گرفتم بعد رفتم پاستور. اونها آدرس وزارت بهداشت را داد. رفتم ترجمه کردم و رفتم وزارت بهداشت . اونها هم گفتند که ما همچین کاری نمی کنیم ببرید که دارالترجمه بفرسته دادگستری که تایید کنه.

دادگستری هم بدون مهر پاستور این کار را نمی کنه. بنابراین دوباره رفتم پاستور و روی کارت کلینیک 16 آذر مهر زدند و بعد رفتم دارالترجمه که بفرسته دادگستری و امور خارجه.

این روند جدیده گفتم دوستان در جریان باشند.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)