نقل قول نوشته اصلی توسط payamfi نمایش پست ها
نژاد پرست همه حا هست شما تو شهر خودتون تو ایران هم برید شهرستان اطراف ببینید نحوه برخورد چجوریه بعدم شما خودتون میگید منهایم هستید ولی نژاد پرستی رو به کل المان نسبت میدید. شهرهای غربی که پدر خودم بینشون زندگی کرده و کار کرده اصلا مشکلی نداشته تازه هنوزم با خیلیاشون دوسته گاهی میان ایران میان خونمون !
من هی میخوام هیچی نگم ولی هی یکی میاد میگه "ما خودمون نژادپرست تر از بقیه ایم".
ببین برادر من، من نمیدونم تو کجای ایران زندگی میکنی یا میکردی، ولی به عنوان یه بچه تهرانی دارم میگم، ما هیچوقت تو صورت کسی تف نکردیم.
آره میدونم، نسبت به کرد ها، لر ها، بلوچی ها، مشهدی ها (اون هایی که قیافشون شبیه افغانی هاست)، آذری ها و جنوبی ها کمی حالت تدافعی میگیریم و نژادپرست بازی در میاریم، جک میسازیم و مسخره میکنیم، ولی هیچوقت، تاکید میکنم، هیچوقت هیچوقت هیچوقت! به یه کرد یا لر یا ترکی که اومده تهران نمیگیم گورتو گم کن برگرد به همون ده کوره ای که ازش اومدی، و هیچوقت بهش نمیگیم "خارجی"! حتی اگر قیافه کسی شبیه آفریقایی ها باشه؛ ولی بچه آبادان باشه، همیشه از خودمون حسابش میکنیم، حتی با اینکه لهجه غلیظ جنوبی داره و قیافش شبیه آفریقایی هاست، اگر کسی عرب باشه ولی بچه خوزستان باشه، حتی اگه لهجه غلیظ عربی هم داشته باشه، همیشه "خودی" حساب میشه، آره ممکنه لهجشو مسخره کنیم، ولی هیچوقت بهش نمیگیم "خارجی"! هیچوقت نمیگیم "گورتو گم کن برگرد خوزستان"! ولی آلمانی ها اینکار رو میکنن! یه مقدار که با یه آلمانی بحث کنی، اگه وسط بحث کم بیاره، بهت میگه گورتو کم کن برگرد ایران! آره ما ایرانی ها هم نژادپرست هستیم، ولی یه چیزی رو فراموش کردی، ما نسبت به "ملیت" نژادپرست هستیم، یعنی اگه یه نفر باباش ایرانی باشه، از نظر ما ایرانیه، حتی اگر ننش هندی یا افغانی باشه. ولی آلمانی ها نسبت به "چهره" نژاد پرست هستن! یعنی نسل اندر نسلت هم که آلمانی باشه، اگه چشم و ابرو مشکی باشه، بهت میگن auslander! یعنی خارجی! بنابرین انقدر توی کله ما نکوبید که "ما خودمون نژادپرست تر از بقیه ایم"! تو بچه کجایی که اینطوری فکر میکنی؟ والا ما که یه عمر تهران زندگی کردیم تنها نژادپرستی ای که دیدیم نسبت به "غیر ایرانی ها" بوده نه "غیر هم نژادی ها"! یعنی توی ایران یه سفید چشم آبی (طرف های تبریز) با یه سیاه آفتاب سوخته (آبادانی) توی دانشگاه باهم رفیقن و حتی ممکنه خیلی تابلو باشن ولی هیچوقت هیچکس به هیچکدومشون نمیگه "وطن فروش"! ولی اگه یه دختر آلمانی (مخصوصا مو بلوند) با یه غیر آلمانی (مخصوصا خاورمیانه ای) دوست بشه، به دختره میگه "وطن فروش ****"! پس انقدر نژادپرستی آلمان رو با ایران مقایسه نکنید! اینا توی دو تا فاز متفاوت هستن!