نوشته اصلی توسط
alzizou2019
باسلام. اگر امکان داره با من در این تصمیم گیری همفکری کنید:
بنده 32 سالم هست متاهل و بدون فرزند و خانم ام 26 سال شون هست. بنده ارشد مکانیک از دانشگاه تهران و دکترای رباتیک از یکی از دانشگاه های مالزی دارم (بورس کامل داشتم). الان در مالزی هستم و 2 ماه دیگه به ایران بر میگردم. درحال حاضر در انتخاب بین دو مورد زیر مردد هستم:
1. یک job offer از دانشگاه McGill دریافت کردم برای موقعیت postdoc که در این موقعیت به صورت تمام وقت در یک شرکت دانش بنیان در شهر مونترال که با استاد مورد منظر در دانشگاه McGill همکاری دارن، کار خواهم کرد. تمام وقت بنده در آن شرکت خواهد گذشت که این موضوع امکان اشتغال پس از پایان دوره PostDoc رو فراهم میکند. حقوق پیشنهاد شده مبلغ 50 هزار دلار کانادا به صورت خام هست که طبق قرار داد ماکزیمم 20 درصد به عنوان مالیات و سایر کسورات کسر خواهدشد. البته هنوز درخواست work permit ندادم که امکان reject شدن ویزا و اجازه کار هم در این پروسه وجود دارد.
2. براساس خروجی های دوره دکترای خود، یک طرح کارآفرینی تهیه کردم در حوزه رباتیک و طرح را به سایت بنیاد نخبگان ایران پیشنهاد دادم. این طرح در پارک فناوری پردیس در تهران تایید شده (پس از مصحابه skype و بررسی ها شون) و تایید کردن که پس از گذراندن یک دوره دو ماهه آشنایی در پارک پردیس، امکاناتی نظیر دفتر و کارگاه و همچنین حمایت مالی به مبلغ 150 میلیون تومان از طرح ارایه خواهدشد. باید ذکر کنم که این طرح کارافرینی برنامه یکی دو سال گذشته من بوود که پیش بردم ولی در طول این مدت اوضاع اقتصادی ایران خیلی خیلی تغییر کرد ..... شرایط نسبت به دو سال پیش خیلی خیلی عوض شد ... متاسفانه.
قید اصلی بنده برای این تصمیم گیری، نظر همسرم هست که با زندگی در خارج از کشور 100 درصد مخالف هست و این مدت دوسالی هم که مالزی بودیم به شدت اذیت شدن و متعاقبا من هم اذیت شدم.
باتوجه به شرایط اقتصادی ایران نمیدونم واقعا کارافرینی و راه اندازی یک کسب و کار چقدر عاقلانه باشه ..... جامعه ای که پول نداره به نیازهای اولیه اش برسه، چه جوری میخواد محصولات رباتیک از شرکت من بخره ؟ از طرفی، اون حقوق پیشنهادشده در مونترال خیلی عدد بالایی نیست که بخوام غصه اش رو بخورم..... ولی خوب به نظر میرسه اینده بهتری خواهدداشت نسبت به ایران.... ولی همسرم مخالف هست....
حتی به این هم فکر کردم که تنها برم مونترال و خانم ام توی ایران توی خونه خودمون باشن. بعد من هردوماهی بیام ایران سر بزنم .... حداقل تا یکسال اینجوری بریم جلوو ببینیم چی میشه .... شاید تا اوون موقع وضع ایران هم بیشتر مشخص شد ...
اگر امکان داره لطف کنید نظر یا پیشنهادی دارید به من ارایه بدید.
خیلی به بنده کمک خواهد کرد.......
ممنون
علاقه مندی ها (Bookmarks)