سلام
کسی با سیستم پرداخت این دانشگاه مشکلی نداشته.من دادم یه موسسه پرداخت کنه نتونسته الان تو حساب uniweb من نوشته Payments not received.هیچ ایمیلی هم پیدا نکردم.
سلام
کسی با سیستم پرداخت این دانشگاه مشکلی نداشته.من دادم یه موسسه پرداخت کنه نتونسته الان تو حساب uniweb من نوشته Payments not received.هیچ ایمیلی هم پیدا نکردم.
سلام به همه دوستان عزيز
كسي در مورد رشته توريسم دانشگاه پادوا اطلاعاتي داره ؟ و اينكه شنيدم پادوا بورسش تعريفي نداره و نميده ( شنيدم ) و اينكه شرايط اسكانش چطوره در مقايسه با مثلا كومو .
بعد ببخشيد يه سوال ديگه رنكينگ دانشگاه چقدر تو ايتاليا مهمه يعني دانشگاهي مثل كومو ( هرچند نميدونم دولتيه يا نه ) با دانشگاه پادوا از لحاظ آينده و گرفتن پذيرش براي ارشد براي كشورهاي ديگه خيلي تاثير داره ؟
بازم ممنون بخصووص از آقا مجيد كه اينهمه لطف ميكنن و با حوصله پاسخگو هستن
سلام
وقت همگی بخیر
توپادوا چطور میتونیم خوابگاه و مسکن از اول کار پیدا کنیم؟
سلام دوستان
من طی ایمیلی که برای پذیرش دکتری برق به یکی از اساتید زدم این جواب رو گرفتم. به نظرتون چطور جواب بدم؟ راهنمایی کنید ممنون میشم. دوستان بعد از تحصیل وضعیت کار و اقامت چطوره؟
you are more than welcome to apply to our PhD program. The call is open in May for a PhD starting in October 2019. If interested in joining us earlier, we can think on a research fellowship within one of our current projects.
If interested, let’s talk over Skype in the next days.
Best Regards
سلام من تردید جدی دارم. به خصوص اینکه متوسط سن شروع دکتری برای عمده کشورهای اروپایی حدود ۳۰ -۳۱ است. با اینحال دندانهای اسب را خودتان بشمارید که خیالتان راحت باشد. سایت یکی دو تا دانشگاه را برای شرایط اپلیکنتهای دکتری ببینید که چنین شرطی دراند یا خیر.
به نظر من بیشتر یک موضع کلی است که دانشجوهای مسن تر چون احتمالا خانواده دارند فرصت کافی ندارند یا موانعی برای بورسیه باشد.
موفق باشید
سلام دوستان وقتتون بخیر ، سال پیش برای دانشگاه پادوا موسسه ایی برای من اپلای کردن که پذیرش نشد بگیرم امسال خودم وقتی میخوام اپلای کنم خطا میده که شما قبلا یک بار ثبت نام کردین و اطلاعاتتون موجود هست حالا من دسترسی به ایمیل و رمز ورود که اون موسسه اقدام کردم ندارم و بهم نمیدن ، چیکار میتونم بکنم ؟ اگر از دوستان راهکاری هست ممنون میشم کمکم کنید تا قبل از ددلاین
سلام، کسی هست که از این دانشگاه پذیرش ارشد گرفته باشه برای ICT for Multimedia؟ من سایت دانشگاه رو چک کردم دیدم واسه رشته های انگلیسی زبانش یه Scholarship به مقدار 12000 یورو میده که به نظر خیلی خوبه. اما تا حالا ندیدم کسی اینو گرفته باشه؟ کسی نمیدونه شرایطش چیه؟ یعنی انقدر سخته که اینجا تا حالا کسی نگرفته؟ (از قسمت نتایج پذیرش و پست های اینجا این رو میگم) امیدی هست کلاً واسه دریافت این بورس؟
سلام دوستان،
من امسال در این شهر پذیرش دارم و اگر ویزام به مشکل برنخوره از اواسط شهریور به پادووا نقل مکان میکنم. اگر کسی هست که اونجا زندگی کرده یا میکنه و میتونه دربارهی پیدا کردن خونه یا کار دانشجویی کمک کنه خیلی خیلی ممنون خواهم بود.
علاقه مندی ها (Bookmarks)