صفحه 19 از 21 نخستنخست ... 9101112131415161718192021 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 181 تا 190 , از مجموع 201

موضوع: زندگی و تحصیل در پادوا

Junior Member

پیش فرض پاسخ : زندگی و تحصیل در پادوا

سلام
    کسی با سیستم پرداخت این دانشگاه مشکلی نداشته.من دادم یه موسسه پرداخت کنه نتونسته الان تو حساب uniweb من نوشته ​Payments not received.هیچ ایمیلی هم پیدا نکردم.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط behnamhg نمایش پست ها
    درود
    هیچ فرقی نمیکنه هم ویندوز هم مک هر دو استفاده میشه.(با کدوم راحت تر هستید همون را بیارید)

سلام

شما آشنا هستین به مراحل ثبت نام پادوا؟
    میخوام بدونم قسمتی که مدارک رو آپلود میکنیم، بخش qualification هر کدوم از مدارک رو چی باسد بنویسم؟ مثلا CV

سلام به همه دوستان عزيز
    كسي در مورد رشته توريسم دانشگاه پادوا اطلاعاتي داره ؟ و اينكه شنيدم پادوا بورسش تعريفي نداره و نميده ( شنيدم ) و اينكه شرايط اسكانش چطوره در مقايسه با مثلا كومو .
    بعد ببخشيد يه سوال ديگه رنكينگ دانشگاه چقدر تو ايتاليا مهمه يعني دانشگاهي مثل كومو ( هرچند نميدونم دولتيه يا نه ) با دانشگاه پادوا از لحاظ آينده و گرفتن پذيرش براي ارشد براي كشورهاي ديگه خيلي تاثير داره ؟

بازم ممنون بخصووص از آقا مجيد كه اينهمه لطف ميكنن و با حوصله پاسخگو هستن

Junior Member

سلام
    وقت همگی بخیر

تو
    پادوا چطور میتونیم خوابگاه و مسکن از اول کار پیدا کنیم؟

Junior Member azpower آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Engineering

سلام دوستان
    من طی ایمیلی که برای پذیرش دکتری برق به یکی از اساتید زدم این جواب رو گرفتم. به نظرتون چطور جواب بدم؟ راهنمایی کنید ممنون میشم. دوستان بعد از تحصیل وضعیت کار و اقامت چطوره؟

you are more than welcome to apply to our PhD program. The call is open in May for a PhD starting in October 2019. If interested in joining us earlier, we can think on a research fellowship within one of our current projects.

If interested, let’s talk over Skype in the next days.

Best Regards

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط azpower نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من طی ایمیلی که برای پذیرش دکتری برق به یکی از اساتید زدم این جواب رو گرفتم. به نظرتون چطور جواب بدم؟ راهنمایی کنید ممنون میشم. دوستان بعد از تحصیل وضعیت کار و اقامت چطوره؟

you are more than welcome to apply to our PhD program. The call is open in May for a PhD starting in October 2019. If interested in joining us earlier, we can think on a research fellowship within one of our current projects.

If interested, let’s talk over Skype in the next days.

Best Regards
    سلام دوست عزیز

خب اگه علاقه دارید باهاشون کار تحقیقاتی کنید بهشون بفرمایید که علاقه مند هستید تا همونطور که گفتن تو اسکایپ در موردش صحبت داشته باشید.

موفق باشید.

ApplyAbroad Superstar

سلام من تردید جدی دارم. به خصوص اینکه متوسط سن شروع دکتری برای عمده کشورهای اروپایی حدود ۳۰ -۳۱ است. با اینحال دندانهای اسب را خودتان بشمارید که خیالتان راحت باشد. سایت یکی دو تا دانشگاه را برای شرایط اپلیکنتهای دکتری ببینید که چنین شرطی دراند یا خیر.

به نظر من بیشتر یک موضع کلی است که دانشجوهای مسن تر چون احتمالا خانواده دارند فرصت کافی ندارند یا موانعی برای بورسیه باشد.

موفق باشید

نقل قول نوشته اصلی توسط Behrouzian نمایش پست ها
    سلام دوستان. وقت همگی بخیر.
    من 36 سال سن دارم و سال 2007 دکتری کامپیوتر از دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات تهران گرفتم. معدل کارشناسی 17.11 و معدل ارشد 18.72 و معدل دکتری 18. چندین مقاله داخلی و خارجی و تالیف کتاب و جایزه دارم.
    تمام سالهای پس از فارغ التحصیلی با تدریس در دانشگاه با بیمه پر شده. با این شرایط آیا من میتونم برای دکتری مجدد در دانشگاههای ایتالیا مثل پلی می ، بولونیا، پادووا یا هر دانشگاه دولتی مطرح دیگه اقدام کنم ؟

چند وقت اخیر با یکی از اساتید دانشگاه پادوا برای پذیرش دکتری مجدد مکاتبه کردم . ایشون به من این جواب رو داد که کمی تعجب کردم. خواستم بدونم این واقعیت داره؟؟؟
    Nice to hear from you.
    You do have an interesting curriculum and a decent overlap of activity with some of my research work.
    Unfortunately, the national legislation in place here for PhD recruitment sets an upper limit at 34 years for the age of the candidate, which you do not fulfill.
    The restriction applies to all public universities in Italy, and most certainly to all private high-education institutions that focus on computer science.

آیا واقعا در ایتالیا برای پذیرش دکتری محدودیت سنی وجود داره و باید سن کمتر از 34 باشه؟ اگر اینطوره باید بطور کلی قید ایتالیا رو بزنم؟ لطفا راهنمایی کنید.

Keep Calm and APPLY ON

آیین "انجمن" پیام سپاس و قدردانی برنمیتابد. اگر ز مهر چنین اندیشه دارید "امتیاز مثبت" را برگزینید

Junior Member

سلام دوستان وقتتون بخیر ، سال پیش برای دانشگاه پادوا موسسه ایی برای من اپلای کردن که پذیرش نشد بگیرم امسال خودم وقتی میخوام اپلای کنم خطا میده که شما قبلا یک بار ثبت نام کردین و اطلاعاتتون موجود هست حالا من دسترسی به ایمیل و رمز ورود که اون موسسه اقدام کردم ندارم و بهم نمیدن ، چیکار میتونم بکنم ؟ اگر از دوستان راهکاری هست ممنون میشم کمکم کنید تا قبل از ددلاین

Junior Member Keiv4n آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Communications Engineering - NTHU

سلام، کسی هست که از این دانشگاه پذیرش ارشد گرفته باشه برای ICT for Multimedia؟ من سایت دانشگاه رو چک کردم دیدم واسه رشته های انگلیسی زبانش یه Scholarship به مقدار 12000 یورو میده که به نظر خیلی خوبه. اما تا حالا ندیدم کسی اینو گرفته باشه؟ کسی نمیدونه شرایطش چیه؟ یعنی انقدر سخته که اینجا تا حالا کسی نگرفته؟ (از قسمت نتایج پذیرش و پست های اینجا این رو میگم) امیدی هست کلاً واسه دریافت این بورس؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Urban Planning, university of Māzandarān / Psychological sciences, university of Padova

سلام دوستان،
    من امسال در این شهر پذیرش دارم و اگر ویزام به مشکل برنخوره از اواسط شهریور به پادووا نقل مکان می‌کنم. اگر کسی هست که اونجا زندگی کرده یا می‌کنه و می‌تونه درباره‌ی پیدا کردن خونه یا کار دانشجویی کمک کنه خیلی خیلی ممنون خواهم بود.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)