نقل قول نوشته اصلی توسط afshinkiyani نمایش پست ها
سلام بله همینطوره گفته های شمارو تایید میکنم
ولی در تعجبم که چرا از هلند میخوان اقدام کنن من خودمم بهشون گفتم که هلند یکی از سختگیرترین سفارت هاست لطفا اقدام نکنید گفتن نه ما تضمینی میگیریم در صورتی که در ویزا شدن افراد هیچ کسی نمیتونه تضمین بده که ویزا شدن شما 100 در 100 هست هیچ احدی نمیتونه تضمین بده و کسایی که ادعا دارن ما حتمی ویزا میگیریم ادم های کار درستی نیستن به نظرم
ولی به من ثابت شده انگار بعضی از این سفارت ها با اژانس ها زد وبند دارن بینشون رابطه های قوی هست که میتونن ویزا بگیرن حالا اینکه چجوری میتونن اینکارو بکنن داستانش خیلی باید پیچیده باشه

امیدوارم که این سری بتونم ویزا بشم چون اگر ویزا نشم دیگه باید قید ویزارو بزنم کارم خیلی خیلی سخت میشه کلا زندگیم بهم میریزه خیلی برام مهمه که ویزا بشم و خیلی نگرانم
دو

با سلام

دوست عزیز من پرونده های هلند در لاهه بررسی میشه اصلا تو سفارت هلند در تهران نیست که کشی برا شما ۱۰۰ درصد ویزا کنه مطلب دوم نمیخوام نا امیدتون کنم ولی ریسک بالایی دارین انجام میدیدن دلیلشم اینه که اگر نتونیین ویزا بگیرین‌وروسه گرفتن‌ویزای شینگنتون فوق العاده سخت میشه چون از دو تا کشور مختلف ریجکت شدین پس حساب شده تر عمل کنین شاد باشید