صفحه 42 از 43 نخستنخست ... 323334353637383940414243 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 411 تا 420 , از مجموع 422

موضوع: هم فکری در خصوص منطقی بودن تحصیل در آلمان با وجود هزینه ها

پیش فرض پاسخ : هم فکری در خصوص منطقی بودن تحصیل در آلمان با وجود هزینه ها

نقل قول نوشته اصلی توسط aligh20 نمایش پست ها
    سلام . در حال حاضر جمعیت زیادی از پناهجویان از کشور های عراق و سوریه و ترکیه و ... به اونجا مهاجرت کرده اند و نیاز المان به نیروی کار کاهش یافته که دستمزد کمتری دریافت میکنند و کارفرما تمایل بیشتری نسبت و او دارد و ممکن است برای شغلی تعداد متقاضیان به 300 نفر برسد و پیدا کردن خونه و ... مشکل شده است. و همچنین المانی ها از اینکه کسی بالاتر از اون ها باشد تنفر دارند ...
    1- این صحبت صحیح است و صدق میکنه ؟
    2-بهتر است برای تحصیل به المان اومد یا ویزای کار گرفت ؟
    3-یک دانشجو هزینه تمکن سال بعئ (هزینه جدید10.000 یورو ) رو میتونه در سال اول به دست بیاره؟
    4-وضعیت اقصاد االمان رو به رکود است و به همین دلیل کمی قیمت مواد مصرفی روزانه تغییر کرده -درسته ؟
    5-درسته میگن المانی ها نژاد پرست نیستند و رفتار مناسبی با ایرانی ها ندارند و ممکن است در کار های اون ها مشکل ایجاد کنند ؟
    6-افرادی میگن که کشور های انگلیسی زبان و چند ملیتی خیلی بهتر از المان برای زندگی هستند ؟مثل انگلیس .کانادا و امریکا و...
    7-اگر در کشور های دیگه هم میتونستید زندگی کنید باز هم المان رو انتخاب میکردید ؟

شما بهتره به این تاپیک رجوع کنید که تجربه و حرف مردم هست:

http://www.applyabroad.org/forum/sho...85%D8%A7%D9%86

المان مهد نژادپرستی در دنیاست و اصلا به خاطر نژاد پرستی جنگ را آغاز کرد.

البته نه تنها المان بلکه کلا اروپا همینه، شما هر چی باشی همیشه خارجی هستی یعنی بت میگند خارجی. آثارش متفاوته ممکنه فیزیکی باشه صحبتی باشه تبعیضی باشه دستچینی باشه....
    اشخاص معروف مثل مسعود اوزیل هم این تجربیات گفته بقیش بماند.
    اما تو‌کشورهای انگلیسی زبان مانند کانادا کل جامعه از بدو و پیدایشش خارجی بوده و شما خارجی دیده نمیشی چون همه خارجیند.

سلام.
    دوستان من 3 سال پیش کارشناسی ارشد از دانشگاه خواجه‌نصیر گرفتم. در این فاصله هم درگیر مسائلی مثل سربازی بودم و البته همزمان هم کار می‌کردم.

برام یک دوراهی وجود داره که آیا دکتری را در ایران بخوانم یا بیام کشوری مثل آلمان. در هر دو وضعیت هم باید تلاش کنم: اگر ایران بخوام بخونم، باید مسائل کنکور و شرایط زندگی را در نظر بگیرم (چون دکتری در یک دانشگاه خوب مثل امیرکبیر یا شریف با کار کردن خیلی جور نیست) و اینکه اگر بخوام بیام آلمان باید رزومه‌ام رو تکمیل کنم.

شما چطور فکر می‌کنید؟
    یک مسئله مهمی که با دکتری دارم بحث طولانی بودنش هست. اینکه 5 سال طول میکشه
    اساساً اگر من خارج از ایران دکتری بخوانم، آیا می‌توانم چند بار در سال به ایران سفر کنم؟
    Sure, things will go well, I believe

ApplyAbroad Superstar

سلام دوست عزیز

کم فکر میکنم کسی واقعا نمیتواند به سوال اصلی شما جواب بدهد به این دلیل که متغیرهای خیلی بیشتری از اینها که شما اشاره کردید در واقع وجود دارد. اگر یک سری به انجمنی که دوستان تحربیاتشان از مهاجرت را نوشته اند میبینید که این تصمیم تصمیم پیچیده ایست. شاید باور نکنید ولی من آقایان بسیار مستعدی را دیده ام که در واقع به خاطر دلتنگی برای پدر و مادر به ایران برگشته اند. قضاوتی هم ندارم ولی این موضوع مساله واقعی انها بود.

از دید من یک نکته که باید به ان توجه کرد این است که کیفیت تحصیل و بعد اشتغال در مجموع بیرون از ایران بهتر است و باید ببنید این مساله چقدر برایتان مهم است. اگر هست طبیعتا باید مسیر مهاجرت را با الزامات طی کنید که مشکلات کمی هم ندارد.

اساساً اگر من خارج از ایران دکتری بخوانم، آیا می‌توانم چند بار در سال به ایران سفر کنم؟

فکر میکنم دورترین جای اروپا به ایران با پرواز مستقیم به ایران 8 ساعت بیشتر نباشد. حتما میتوانید به ایران سالیانه چندین بار به راحتی سفر بفرمایید.

پایدار باشید

نقل قول نوشته اصلی توسط ma_albert نمایش پست ها
    سلام.
    دوستان من 3 سال پیش کارشناسی ارشد از دانشگاه خواجه‌نصیر گرفتم. در این فاصله هم درگیر مسائلی مثل سربازی بودم و البته همزمان هم کار می‌کردم.

برام یک دوراهی وجود داره که آیا دکتری را در ایران بخوانم یا بیام کشوری مثل آلمان. در هر دو وضعیت هم باید تلاش کنم: اگر ایران بخوام بخونم، باید مسائل کنکور و شرایط زندگی را در نظر بگیرم (چون دکتری در یک دانشگاه خوب مثل امیرکبیر یا شریف با کار کردن خیلی جور نیست) و اینکه اگر بخوام بیام آلمان باید رزومه‌ام رو تکمیل کنم.

شما چطور فکر می‌کنید؟

Keep Calm and APPLY ON

آیین "انجمن" پیام سپاس و قدردانی برنمیتابد. اگر ز مهر چنین اندیشه دارید "امتیاز مثبت" را برگزینید

Member applyie آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Engineering

سلام.

شما چطور فکر می‌کنید؟
    سلام دوست عزیز

اول از همه باید هدفتون مشخص باشه، اینکه میخوادی دکتری بخونید و بعدش چکار کنید؟ اگر دکتری تو اروپا خوندید بعدش نیت برگشت به ایران دارید؟ طولانی بودن دکتری از چه نظر براتون مهمه؟ چون خیلی متفاوت میشه به این جمله نگاه کرد، مثلا اگر ایران دکتری بخونید بله خیلی زمان زیادیه چون شما همزمان نمیشه کار تمام وقت داشته باشید و حتی کار نیمه وقتشم سخته و منبع درامدی برای 4، 5 سال نخواهید داشت اما تو اروپا اکثرا دکتری شغل حساب میشه (در مورد بقیه دانشگاه ها هم ممکنه بشه بورسیه ای دریافت کرد) و شما حقوق ماهانه دارید پس طولانی بودن دکتری از دید مالی اثر منفی نداره و درامدزا هست.

برای رفت و آمد به ایران به نظرم اگرچه از نظر تئوری رفت امد محدودیت نداره و به قول دوستمون هر نقطه ای از اروپا باشید در بدترین حالت هم 10 ساعته با چندتا پرواز میرسید ایران ولی در عمل وقتی دارید دکتری میخونید انقدرها هم بیکار نمیشید که سالی چندین بار برید ایران، به نظرم ایده ال میتونید به دو بار رفتن به ایران (هر بار حدود 2 الی 3 هفته) در سال فکر کنید، اگرچه به عوامل خیلی زیادی بستگی داره چون ممکنه بعضی دانشگاه ها سخت گیرتر باشن و بعضی جاها مسئولیت بیشتر داشته باشید و فرصت کمتر و اینکه آیا رفتن چند روزه برای یک نفر کافیه یا نه، چون شخصا فکر میکنم اگر کسی از اروپا میخواد بره ایران کمتر از دو هفته اصلا نمیارزه ولی شاید برای یکی یک هفته هم خیلی عالی باشه. و اینکه ممکنه تو دانشگاهی لازم باشه کلی درس بگذرونید و اونوقت شاید سال اول خیلی سرتون شلوغ باشه یا شاید رشته ای بخونید یا دانشگاهی باشید که درس های کمی برای دکتری داشته باشه و همون سال اول راحت بتونید چند بار برید و عوامل متعدد دیگه. البته بحث هزینه هم هست که خیلی ارزون نیست سفر ایران به اروپا هرچند که به عنوان دانشجو دکتری اروپا که حقوق میگیرید هزینش شاید براتون خیلی محسوس نباشه ولی بالاخره یک پارامتره و عوامل دیگه.

ولی به نظرم کسی که زمینه علمی خوب تو ایران داشته یکم رزومشو قوی کنه و برای دکتری بیاد اروپا خیلی بعیده که پشیمون بشه، هرچند که هر کاری سختی و راحتی خودش رو داره و بله سخت ترین پارامتر خارج از ایران درس خوندن دوری از خانواده هست البته برای اروپا یکم بهتره چون سفر به ایران راحتتره (به کشورش خیلی ربط داره چون بعضی کشورا پرواز مستقیم دارن به ایران و بعضیا باید حداقل یک کشور تو اروپا عوض کنید تا به ایران برسید) اما کلا وقتی اروپا دکتری بخونید متوجه میشید که درس خوندن و زندگی کردن چه فرقی با ایران داره ولی قابل مقایسه نخواهد بود البته بازم به ممکنه از یه کشور به کشور دیگه از یه شهر با شهر دیگه و از یه دانشگاه با دانشگاه دیگه خیلی فرق کنه ولی با انتخاب درست میشه حداقل یه سری از فاکتورهای قابل کنترل رو تغییر داد تا به نتیجه بهتر برسید.

موفق و سلامت باشید
    If you are the smartest person in the room, then you are in the wrong room

نقل قول نوشته اصلی توسط applyie نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز

اول از همه باید هدفتون مشخص باشه، اینکه میخوادی دکتری بخونید و بعدش چکار کنید؟ اگر دکتری تو اروپا خوندید بعدش نیت برگشت به ایران دارید؟ طولانی بودن دکتری از چه نظر براتون مهمه؟ چون خیلی متفاوت میشه به این جمله نگاه کرد، مثلا اگر ایران دکتری بخونید بله خیلی زمان زیادیه چون شما همزمان نمیشه کار تمام وقت داشته باشید و حتی کار نیمه وقتشم سخته و منبع درامدی برای 4، 5 سال نخواهید داشت اما تو اروپا اکثرا دکتری شغل حساب میشه (در مورد بقیه دانشگاه ها هم ممکنه بشه بورسیه ای دریافت کرد) و شما حقوق ماهانه دارید پس طولانی بودن دکتری از دید مالی اثر منفی نداره و درامدزا هست.

برای رفت و آمد به ایران به نظرم اگرچه از نظر تئوری رفت امد محدودیت نداره و به قول دوستمون هر نقطه ای از اروپا باشید در بدترین حالت هم 10 ساعته با چندتا پرواز میرسید ایران ولی در عمل وقتی دارید دکتری میخونید انقدرها هم بیکار نمیشید که سالی چندین بار برید ایران، به نظرم ایده ال میتونید به دو بار رفتن به ایران (هر بار حدود 2 الی 3 هفته) در سال فکر کنید، اگرچه به عوامل خیلی زیادی بستگی داره چون ممکنه بعضی دانشگاه ها سخت گیرتر باشن و بعضی جاها مسئولیت بیشتر داشته باشید و فرصت کمتر و اینکه آیا رفتن چند روزه برای یک نفر کافیه یا نه، چون شخصا فکر میکنم اگر کسی از اروپا میخواد بره ایران کمتر از دو هفته اصلا نمیارزه ولی شاید برای یکی یک هفته هم خیلی عالی باشه. و اینکه ممکنه تو دانشگاهی لازم باشه کلی درس بگذرونید و اونوقت شاید سال اول خیلی سرتون شلوغ باشه یا شاید رشته ای بخونید یا دانشگاهی باشید که درس های کمی برای دکتری داشته باشه و همون سال اول راحت بتونید چند بار برید و عوامل متعدد دیگه. البته بحث هزینه هم هست که خیلی ارزون نیست سفر ایران به اروپا هرچند که به عنوان دانشجو دکتری اروپا که حقوق میگیرید هزینش شاید براتون خیلی محسوس نباشه ولی بالاخره یک پارامتره و عوامل دیگه.

ولی به نظرم کسی که زمینه علمی خوب تو ایران داشته یکم رزومشو قوی کنه و برای دکتری بیاد اروپا خیلی بعیده که پشیمون بشه، هرچند که هر کاری سختی و راحتی خودش رو داره و بله سخت ترین پارامتر خارج از ایران درس خوندن دوری از خانواده هست البته برای اروپا یکم بهتره چون سفر به ایران راحتتره (به کشورش خیلی ربط داره چون بعضی کشورا پرواز مستقیم دارن به ایران و بعضیا باید حداقل یک کشور تو اروپا عوض کنید تا به ایران برسید) اما کلا وقتی اروپا دکتری بخونید متوجه میشید که درس خوندن و زندگی کردن چه فرقی با ایران داره ولی قابل مقایسه نخواهد بود البته بازم به ممکنه از یه کشور به کشور دیگه از یه شهر با شهر دیگه و از یه دانشگاه با دانشگاه دیگه خیلی فرق کنه ولی با انتخاب درست میشه حداقل یه سری از فاکتورهای قابل کنترل رو تغییر داد تا به نتیجه بهتر برسید.

موفق و سلامت باشید
    سلام و سپاس راهنمایی شما.
    پس با این وصف، آیا من می‌توانم امیدوار باشم که بعد از 4-5 سال حداقل پس‌اندازی رو دارم و نمی‌خوام که وضعیت مالی‌ام رو از صفر شروع کنم؟

نقل قول نوشته اصلی توسط susighton نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز

کم فکر میکنم کسی واقعا نمیتواند به سوال اصلی شما جواب بدهد به این دلیل که متغیرهای خیلی بیشتری از اینها که شما اشاره کردید در واقع وجود دارد. اگر یک سری به انجمنی که دوستان تحربیاتشان از مهاجرت را نوشته اند میبینید که این تصمیم تصمیم پیچیده ایست. شاید باور نکنید ولی من آقایان بسیار مستعدی را دیده ام که در واقع به خاطر دلتنگی برای پدر و مادر به ایران برگشته اند. قضاوتی هم ندارم ولی این موضوع مساله واقعی انها بود.

از دید من یک نکته که باید به ان توجه کرد این است که کیفیت تحصیل و بعد اشتغال در مجموع بیرون از ایران بهتر است و باید ببنید این مساله چقدر برایتان مهم است. اگر هست طبیعتا باید مسیر مهاجرت را با الزامات طی کنید که مشکلات کمی هم ندارد.

فکر میکنم دورترین جای اروپا به ایران با پرواز مستقیم به ایران 8 ساعت بیشتر نباشد. حتما میتوانید به ایران سالیانه چندین بار به راحتی سفر بفرمایید.

پایدار باشید
    سلام و سپاس از پاسخ‌ شما.
    راستش مسئله کار و داشتن پس‌انداز بعد از دوران تحصیل برام خیلی مهمه. نمی‌دونم شاید به خاطر وضعیتی هست که در ایران به لحاظ اقتصادی روبه‌رو هستیم و باید جدی تلاش کنیم وگرنه شاید در خارج از ایران کار و تحصیل با هم تناسب داشته باشند...

Member applyie آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Engineering

سلام و سپاس راهنمایی شما.
    پس با این وصف، آیا من می‌توانم امیدوار باشم که بعد از 4-5 سال حداقل پس‌اندازی رو دارم و نمی‌خوام که وضعیت مالی‌ام رو از صفر شروع کنم؟
    خواهش میکنم
    بله اگر در اروپا و پوزیشن هایی که با حقوق ماهانه هستن رو قبول بشید قطعا میتونید پس از دوران دکتری پس انداز مناسبی داشته باشید اگرچه به کشورش و اینکه خودتون چجور ادمی باشید خیلی بستگی داره ولی در نهایت فکر کنم تحت هر حالتی پس انداز وجود داشته باشه حالا کمتر و بیشترش به کشور و نوع خرج کردن خودتون بستگی داره و طبیعتا قبل از اپلای کردن هم میتونید تحقیق کنید و هر پوزیشنی که مناسبتون هست رو انتخاب کنید

موفق باشید
    If you are the smartest person in the room, then you are in the wrong room

ApplyAbroad Superstar

خواهش میکنم دوستت عزیز. کار مهمی نبود.

در بسیاری از کشورها دکتری با فاند در دسترس است. در بسیاری از کشورهای اروپایی از اساس دکتری یک شغل است و دانشجو گرنت /بورس /اسکالرشیپ نمیگیرد بلکه حقوق میگیرد - البته در عمل از لحاظ مالی یکی است - بنابراین در دوره تحصیل نباید به مشکل مالی جدی بربخورید.

اینکه بتوانید با این گرنت یا حقوق پس انداز داشته باشید: خوب امکان پذیر هست ولی مبلغ چشم گیری در برابر درآمد شغل نخواهد بود نهایت شما را مدتی محدود برای ادامه زندگی کفایت کند.

پایدار باشید

سلام و سپاس از پاسخ‌ شما.
    راستش مسئله کار و داشتن پس‌انداز بعد از دوران تحصیل برام خیلی مهمه. نمی‌دونم شاید به خاطر وضعیتی هست که در ایران به لحاظ اقتصادی روبه‌رو هستیم و باید جدی تلاش کنیم وگرنه شاید در خارج از ایران کار و تحصیل با هم تناسب داشته باشند...

Keep Calm and APPLY ON

آیین "انجمن" پیام سپاس و قدردانی برنمیتابد. اگر ز مهر چنین اندیشه دارید "امتیاز مثبت" را برگزینید

Junior Member

سال ۹۱ از یکی از دانشگاه های تهران ارشد گرفتم الان با وجود گپ تحصیلی چند ساله می خوام برای ارشد دوباره المان اپلای کنم چقدر شانس دارم معدل ارشدم17 بوده اما لیسانسم 14/7 معدل ارشد تاثیری داره تو پذیرش
    کلا هدفم از اپلای مهاجرته به خاطر اینکه بچه کوچک دارم .به نظرتون ارزش داره
    اگه همسزم در حین تجصیل من کاز کنه اونچا میتونه بعد برای اقامت اقدام کنه

ApplyAbroad Superstar

نقل قول نوشته اصلی توسط Niazz نمایش پست ها
    سال ۹۱ از یکی از دانشگاه های تهران ارشد گرفتم الان با وجود گپ تحصیلی چند ساله می خوام برای ارشد دوباره المان اپلای کنم چقدر شانس دارم معدل ارشدم17 بوده اما لیسانسم 14/7 معدل ارشد تاثیری داره تو پذیرش
    کلا هدفم از اپلای مهاجرته به خاطر اینکه بچه کوچک دارم .به نظرتون ارزش داره
    اگه همسزم در حین تجصیل من کاز کنه اونچا میتونه بعد برای اقامت اقدام کنه
    سلام
    برای دانشگاها خیلی مهم نیست گپ تحصیلی و این چیزا. برای ویزا ولی باید بتونین دلیل خوبی بیارین که چرا دارین میرین. امیدوارم این وسط البته کار مرتبط کرده باشین. اما در کل اگر سنتون ۳۰ اینا باشه، هنوز برای ارشد جا دارین. خیلی سنتون بالا حساب نمیشه.
    درباره ی معدل قطعا ارسال ریزنمرات ارشدتون تاثیر مثبت داره وقتی معدلتون این قدر بالا بوده. ولی در مورد اپلای کردن، باید قبلش مکاتبه کنین با دانشگاه. چون اکثر دانشگاها شرط معدل دارن و برای ایرانی ها میشه ۱۵. بعضی ها میگن برای این معدل دقیقا معدل لیسانس رو حساب می کنیم که در اون صورت شما اصلا به مرحله ی بررسی مدارک نمی رسیم. اما بعضی ها قبول می کنن که بررسی کنن و سخت نمی گیرن.
    همسرتون اگر در حین تحصیل شما کار مرتبط با رشته اش و تخصصش پیدا کنه می تونه ویزای کار بگیره ولی با کارهای با حقوق پایین نمیشه.
    به نظر من اگر انگیزه اش رو دارین، دیر نیست براتون. اما باید آمادگی مشکلاتش رو هم داشته باشین، مخصوصا با بچه ی کوچیک و مهد کودک پیدا کردن (مهد کودک پیدا کردن یکی از معضلات اصلی آلمانه و محض اطلاعتون بگم که بچه که به دنیا میاد، تو خیلی از شهرها، پدر و مادر اسم بچه رو برای کودکستانی که از سه سال باید بره می نویسن، وگرنه دیر میشه و جا گیرش نمیاد) و یه خانواده ی سه نفره و تامین هزینه ی سه نفر. اما کار نشد نداره. دو سه سال سخت میگذره، ولی بعدش کم کم جا میفتین.
    از من بپرسید . من از اینکه بتونم به کسی کمک کنم خیلی خوشحال میشم .

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)