نقل قول نوشته اصلی توسط Elham777 نمایش پست ها
من بر اساس راهنمایی ایشون اقدام نکردم دوست عزیز!!! استادم خیلی خوب ساپورت کرد و پیگیر بود، چون پروژه خیلی خوبی داشتن و با توجه به تخصصم به من نیاز داشت. استادم گفت که لزومن مقاله کار پژوهشی محسوب نمیشه سابقه تدریس و ... هم جز سوابق پژوهشی محسوب میشه.
به نظرم رقابت خیلی زیاد بوده
من شما رو نگفتم دوست عزیز که به خودتون گرفتین. من رفتم رزومه شما رو نگاه کنم ببینم چرا اینقدر عجیب بوده براتون.
ببینید همه کسایی که دکتری اقدام میکنند برا اسکولارشیپ اکثرا معدل فوق بالایی دارند. 90 درصد افراد اینطوری هستند. حالا از شریف و تهران و امیرکبیر گرفته تا پلی تکنیک و سایر.
بدون داشتن مقاله ISI انتظار بورس داشتن به نظر بنده اشتباه است. این رو هم از خودم نمیگم از تجربیات افرادی که اینجا خوندم نوشتم اینو. و جالب اینکه به شما گفتن تدریس سابقه پژوهشی حساب میشه که این عجیبه.