نقل قول نوشته اصلی توسط minaamin نمایش پست ها
من شما رو نگفتم دوست عزیز که به خودتون گرفتین. من رفتم رزومه شما رو نگاه کنم ببینم چرا اینقدر عجیب بوده براتون.
ببینید همه کسایی که دکتری اقدام میکنند برا اسکولارشیپ اکثرا معدل فوق بالایی دارند. 90 درصد افراد اینطوری هستند. حالا از شریف و تهران و امیرکبیر گرفته تا پلی تکنیک و سایر.
بدون داشتن مقاله ISI انتظار بورس داشتن به نظر بنده اشتباه است. این رو هم از خودم نمیگم از تجربیات افرادی که اینجا خوندم نوشتم اینو. و جالب اینکه به شما گفتن تدریس سابقه پژوهشی حساب میشه که این عجیبه.
علت اینکه عجیب بوده رو جهت اطلاع شما و بقیه دوستان عرض میکنم:
دو ماه پیش استادم ایمیل زد که مک کواری موافقت کرده به تو بورس 8 ماه ریسرچ + سه سال دکترا رو بده ( چیزی که توی همین فروم خوندم که چند ساله مک کواری اینکار رو میکنه، مخصوصن برای ایرانیها. چون یکی از دوستام توی مک کواری لکچرر هست و اونهم همینو گفت) و نوشته بود برای اینکه بتونی مستقیم وارد سه سال دکترات بشی هر ریپورت، پرزنتیشن توی دوره تحصیلت یا سر کارت داری برای من فوری بفرست تا من بهشون بدم. ضمنن استاد من از طریق رییس دانشکده پیگیر کار من بود. منهم براش فوری هرچی داشتم رو فرستادم و گفت فکر میکنم کافیه.
اینکه دوستان میگن استاد تاثیر داره هم صددرصد درسته...حالا من نمیدونم با همه این پیگیریها چرا اینجوری شد، بخاطر همه اینها من گفتم در کمال ناباوری...