نقل قول نوشته اصلی توسط MR1993 نمایش پست ها
آیا فقط با یک مقاله در ژورنال بسیار معتبر می تواند اسکالرشیپ گرفت؟ من بیشتر از 3 تا 4 ماه نمی توانم برروی مقاله وقت بگذارم. ولی مطمئن هستم مقاله عالی در می آید.
مثلا مقاله ای که من روی آن کار می کنم بر روی نرم افزار hyperion دیزنی اعمال شده و در گفت و گویی که با نویسنده ی مقاله داشتم من رو تشویق کرد که کار آنها را ادامه بهم. فقط به من گفتند که کد آنها متعلق به شرکت انویدیا هست و آنها حق ارائه کد را ندارند و همه آنها را من باید خودم بنویسم.
فقط مشکلی که وجود داره اینه که این پروژه کل تابستان من را می گیره و من می خواهم از زوایای مختلف این پروژه را بررسی کنم و وقت برای مقاله دیگری ندارم.
آیا بهتر است یک مقاله کوچک دیگر هم بنویسم؟ مثلا سه ماه وقت بدهم به پروژه اصلی و یک ماه به یک پروژه کوچک دیگر و بعد از ان بروم سراغ مدرک زبان و اپلای؟
نوشتن مقاله اون قدر که فکر می کنین آسون نیست. من از تیر سال قبل دارم سعی می کنم مقاله بدم و محدوده زمانی رو هم آخر تابستون سال قبل تعیین کردم بعد شد عید و حالا هم مشخص نیست.
یک مقاله نوشتم دادم استادم سر 2 ساعت ردش کرد یعنی تلاش نزدیک به 10 ماهه من سر دو ساعت رد شد و تمام ایرادهاش هم درست بود. فکر نکنین چون پیاده سازیتون خوب هست مقاله نویسیتون هم خوب هست.
این که مقاله شانس شما برای پذیرش بالا می بره درش شکی نیست البته این طور هم نیست که مقاله همه چیز باشه.