نقل قول نوشته اصلی توسط phdboy نمایش پست ها
نوشتن مقاله اون قدر که فکر می کنین آسون نیست. من از تیر سال قبل دارم سعی می کنم مقاله بدم و محدوده زمانی رو هم آخر تابستون سال قبل تعیین کردم بعد شد عید و حالا هم مشخص نیست.
یک مقاله نوشتم دادم استادم سر 2 ساعت ردش کرد یعنی تلاش نزدیک به 10 ماهه من سر دو ساعت رد شد و تمام ایرادهاش هم درست بود. فکر نکنین چون پیاده سازیتون خوب هست مقاله نویسیتون هم خوب هست.
این که مقاله شانس شما برای پذیرش بالا می بره درش شکی نیست البته این طور هم نیست که مقاله همه چیز باشه.
نقل قول نوشته اصلی توسط Tarkan78 نمایش پست ها
همه چیز اپلیکیشن شما مقاله نیست. مقاله تنها میتونی بخشی از رزومه شما باشه. داشتن مقاله تضمینی به اخذ پذیرش حتمی و نداشتنش شانس شما رو به صفر نمیرسونه. رزومه شما از جوانب مختلف بررسی میشه و نتیجه نهایی اون مشخص میکنه که شما فرد مناسبی برای اون پوزیشن هستید یا نه. اگر برای فوق اپلای میکنین کسی از شما مقاله نمیخاد. حتی بعضی وقتا ممکنه برای دکتری هم ازتون مقاله نخوان و تجربیات و دانش شما رو در اون روز مصاحبه بسنجن. این مطلب برای دانشگاههای که قبل از هر چیزی افراد رو مصاحبه میکنن درسته. نمونه ش دانشگاه های اروپایی که شاید از شما مقاله نخان ولی چون در روز مصاحبه شما رو خوب ارزیابی کردن بهتون پوزیشن میدن.
فرای اینها، گرفتن پذیرش برای یک مقاله فرایندی زمان بر هست. شما نمیتونید پیش بینی کنید که مقاله کی داوریش تموم میشه یا اساسا وقتی داوری شد پذیرفته میشه یا نه. وقتی میتونی از مقاله حرف بزنی که چاپ شده باشه.
همانطور که دوستان گفتند همه چیز مقاله نیست. بنظر من اپلای خیلی زیاد شانسه(در صورت داشتن حداقلها). شما یهو به استادی ایمیل میزنید و همان لحظه استاد پروژه ای جدید گرفته و لنگ دانشجو هست در صورتیکه اگر سه ماه قبلش ایمیل میزدید هر چند رزومتون عالی هم بود جواب نمیداد.
الان در همین فروم دوستانی هستند که با وجود سه یا چهار مقاله کیو وان هنوز لنگ پوزیشن هستند!
به امید پذیرش و فاند شدن تمامی دوستان