با تشکر از دوست عزیز maryam_m83m که این مطالبو فرستاد و من به فارسی تبدیلش کردم و عینا این جا می ذارم:
من از فریت کردن کاری رو که خودمون کردیم رو تعریف می کنم.حالا دیگه هرکس خودش می تونه تصمیم بگیره که این کارو بکنه یا نه
-اول اینکه اگر پارسال کسی اضافه بار می خوردکیلویی 18000 تومان بود،که البته مطمئنم گرون شده.چون خروجی پارسال 25000 تا 30000 تومان بود،امسال 50000 تومان من دادم.پس نتیجه اینکه احتمالا اضافه بار هم گرون شده باشه
-اگر آشنا در هواپیمایی دارین حتما در فریت بارها ازش کمک بگیرین.مزایای خوبی داره اصولا پارتی همه جا مزیت داره
-برای فریت کردن تا پارسال تابستان که مدل این بود که باید یک هفته قبل از پرواز با بارها می رفتیم فرودگاه امام،توی یه جیبمون کلی پول می ذاشتیم که به باربر و منشی و...بدیم تا کارمون راه بیفته
- قیمت فریت 100 کیلو به بالا فکر کنم کیلویی 1500 تومان یا همین حدودا می افته
-پرواز ما 17 یا 18 آگست بود که چون با بچه های پرواز 24 آگست هم آشنا شده بودیم،فریت هارو به اونا سپردیم.برای اینکه ما بریم و یک جا مستقر بشیم و بعد بارها برسه
-ما 10 نفر شدیم و 500 کیلو فریت کردیم.3نفر رفتن فرودگاه و بارهارو زحمتشو کشیدن.هر کی روی بارهای خودش به طور کامل اسم و اگه آدرسی در سوئد می شناخت با شماره تلفن نوشته بود
-اینکه چه قدر احتمال داره این بار گم بشه رو نمی دونم،شاید همون قدر که یک چمدون احتمال داره گم بشه،پس شاید گم بشه شایدم نشه
-ما وقتی بارها رسید یک ون گندههههه اجاره کردیم و رفتیم فرودگاه،و کل بارها رو آوردیم خونه یک نفر.بعد که هر کی خونه دار شد و جاش مشخص شد اومد بارشو برد
کلا اگر کسی کتاب داره می یاره پیشنهاد می کنم که فریت کنه.ایران ایر نهایتا بذاره 45 کیلو ببرین توی بار.اونم شاید تازه نذاره.منظورم اینه که من رکوردی که دیدم 45 کیلو بوده.37 کیلو چمدون خودم بود،که بدون غر زدن به قسمت بار پذیرفته شد.خب البته یادتون باشه این فقط چمدان های قسمت بارهمی تونین داخل کابین هم با خودتون بار ببرین.معمولا بچه ها چیزای سنگین رو می ذارن می برن داخل کابین.سخت هست جابه جا کردنش ولی باعث می شه کهداخل چمدون چیزای بیشتری بشه گذاشت و از حداکثر وزنی که می شه دادبه بار استفاده کرد.فقط یادتون باشه که اگر کوله پشتیتون سنگینه،فقط لبخند بزنید،از سنگینیش هم غر نزنین که اونجا نگیرنتون بگن نمی تونین ببرین
Inactive
Thanks to shad. I have to add this.
Remember that u have to exclude all the things u can not have with urself in a cabine, like spray, liquid, cartrige of printer,... in your freights.
سلام
من خیلی خوشحال می شم اگه کسی دوست داشته باشه که با هم بارمون رو فریت کنیم تا هزینه هامون کمتر بشه. من پروازم با ایران ایر 19 aug برای استکهلمه . اگه پروازتون نزدیک به این تاریخ هم بهشه می تونیم با هم فریت کنیم. هر کس خواست پیام بده.
با سپاس
سلام دوستان
کسي ميدونه که براي فريت کردن بار بايد کجا بريم؟چيکار کنيم و .......
سلام
بچه هایی که به کپنهاک پرواز دارند اگر بتونیم هماهنگ کنیم و با هم بار بفرستیم خیلی خوبه.
فکر کنم بچه های BTH و LUND که از کپنهاک میرن میتونن با هم بار بفرستن.
من پروازم 23 aug با ایران ایر به مقصد کپنهاک هست اگر بشه هماهنگ کنیم عالی هستش.
موفق باشید
پرواز 23 آگوست، قطری. واسه استکهلم. اگه کار به فریت کشید رو من حساب کنید و پیام خصوصی بذارید.
دکتری در سوئد = نه تنها هزینه نداره، بلکه حقوق هم میگیرید (در صورت پذیرش: فول فاند، 5 ساله، هر سال هم افزایش پیدا میکنه)!!!
از پاسخ گویی به سوالات عمومی و سوالاتی که در این سایت قبلاً پاسخ داده شده از طریق "پیام خصوصی" معذورم
علاقه مندی ها (Bookmarks)