نقل قول نوشته اصلی توسط nima56 نمایش پست ها
بنابراین نظام بیمه درمانی آلمان از نظر من خیلی بهتر،موثرتر و عادلانه تر از آمریکاست.
همانطور که گفتم بیمه شخص ثالث هم خیلی رایج وحتی هنگام اجاره ممکن است توسط صاحب خانه خواسته شود. به عنوان مثال یک درخت خانه شما بر اثر باد شکسته و روی ماشین همسایه بیافتد یا شما به یک نفر تنه زده و موبایل او بیافتد و بشکند. هزینه گم شدن کلید مرکزی و تعویض قفل سایر ...
جالب هست مثال درخت و ماشین. چند سال باید آلمان باشیم تا سیتیزن بشیم؟ پست داک جزو این سالها حساب میشه؟

سوال دیگه، آیا میشه اسم را رسماً تغییر داد؟ بعد از چه مدت، باید حتمن آلمانی باشه؟ مثلن بهروز هستیم بخوایم همه جا بنویسند برایان. تو مدرک دانشگاه هم بنویسن برایان. وارد کتابخانه میشیم، شماره صندلیمون رو مانیتور بزرگ وسط سالن کنار اسم برایان باشه به جای بهروز پسوند پیشوند اصل و نصب پایان خط اول برو سر سطر. لااقل اگر یه جا کار بهمون ندادن، نتونیم بهروز را بهانه کنیم، بگیم برایان استعداد کافی نداشت. برای تغییر اسم باید سیتیزن باشیم؟
هر کی زودتر بزاره اسمم را عوض کنم، بهترین کشور دنیاست ‌

سوال دیگه: چه موقع میشه اقامت دایم گرفت؟ آیا قبل از سیتیزن شدن میشه خیال آدم را راحت کنن که هیچ وقت بر نمی گردونت کشورت؟ من خبر اقامت دائمم را بشنوم هر ماه دو کیلو بدون توقف بی نیاز از کالری اضافه میشم