نقل قول نوشته اصلی توسط Renault نمایش پست ها
یه خبر بگم بحث مختصر یشه...
در ماه مارچ میلادی 2021 حدود 500 ویزای j و h1b برای کسایی که ملیت آلمانی دارن در سفارت و کنسول های آلمان صادر شد.
شما هر وقت تعداد ایرانیان سرشناس و موفق آمریکارو تقسیم بر عدد 100 یا 200 یا 300 کردی و مساوی شد با تعداد ایرانیان سرشناس آلمان باز من راضی میشم که قبول کنم آلمان خوبه که به جرات میگم نسبتشون به مراتب از پانصد شاید بیشتره. ما چندتا استادیار و دانشیار و پروفسور و صنعتگر معروف و صاحب کارخانه و بیزنسمن ایرانی در آلمان داریم؟
باز لاقل به نظر میاد بریتانیا ایرانیان سرشناس و رده بالای بیشتری داره اگر بخواهیم در اروپا صحبت کنیم.
بله آلمان خیلی خوبه ولی بیشتر برای یک آلمانی نه یک ایرانی. برای یک ایرانی که رفته اونجا و از آلمان رفتنش دفاع میکنه و توجیه خلق میکنه آلمان کشوری هست که شما توش تا ابد شهروند درجه 2 به پایین هستی. این حرفا معنیش این نیست که آمریکا بهشته. خیر بهشت نیست. اما اگر شما بخواهید و تلاش کنید احتمال خلق بهشت بیشتر براتون مهیا میشود تا اروپا. در اروپا اجازه نمیدن از حدی بالاتر بری و میزننت ولو که حرفه ای باشی. ولی اگر بفهمن ضعیفی و معمولی هستی و شاخ نمیشی هواتو دارن.
well-said.
این مشخصه فقط کشورهای اروپایی نیست.
هر جا، هر منطقه ای که دنیای ادماش کوچیک باشه این اتفاق توش میفته.
یا که ادماش تحمل یک ادم موفق یا باپشتکار یا باانگیزه رو نداشته باشن.
به قول شما تو امریکا این احتمال بیشتر هست که تو موفق بشی چون زمینه ش فراهم تر هست.
اگه هزار نفر چشم تنگن در عوض ده هزار نفر دیگه کاری به کارت ندارن و ده هزار نفر دیگه هم کمکت میکنن.
زندگی همینه دیگه. زندگی خودش به ما انداخته شده و ما براش تصمیم نگرفتیم.
حداقل جایی بجنگیم و تلاش کنیم که میدونیم شانسمون بیشتره یا زمینه مهیاتره.
نکته بعدی امریکاییا ساده بودنشونه.
امریکاییا ساده ن و مهربون و هیچی تو دلشون نیست. هر چی باشه تو روت میگن و من این سادگی رو دوست دارم. ازار دهنده هست قبول دارم. ولی باور کنید حرف ساده و رک رو راحت تر میشه فهمید. در نتیجه وقتت رو تلف نمیکنی که در لفافه اهدافت رو دنبال کنی یا هی خودت رو عوض کنی (که محاله) که اینتگریتد بشی اخرش بفهمی که عزیز من مشکل اینها با تغییر اسم تو از علی به مایک نیست. اینها نه بازار دارن نه دوست دارن یک غریبه رو جذب کنن.
کلا از امریکا خوشم میاد.
تو امریکا باید هر روز بجنگی. از صبح تا شب. ولی لعنتی لذت داره لذت. هر روز پوستت کلفت تر میشه. هر روز قوی تر میشی.
هی ادمای مثل خودت میان سراغت.
هی میری جلو، موانعت بیشتر میشه باز قوی تر میشی.
دقت کنید اینها تجریبات من از یک جایی به جز کالیفرنیا و نیویوریکه.
ببینید دنیا چقدر اونجاها بزرگتره!