نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 47

موضوع: کانادا، پر از ایرانی؟!!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

پیش فرض پاسخ : کانادا، پر از ایرانی؟!!

درسته کانادا ایرانی زیاده ولی توی کانادا ایرانی سایه ایرانی رو با تیر میزنه. جدا از اینکه شاید بعضی خانواده ها دوستان گروهی داشته باشند ولی اینجا ایرانی از ایرانی فرار میکنه یا بطور ساده بگم ایرانی نسبت به ایرانی نژاد پرستی داره. یادمه روز اول رسیدم اینجا یک ایرانی مثلا اومد به من تازه وارد راهنمایی بده و کمک کنه. دستش درد نکنه ولی من از کمک خواستن ازش پیشمون شدم.
    اینجا قانون مهاجرهای ایرانی مثل سربازی هست اگه رفته باشین میفهمید چی میگم. ایرانی که دو سال اومده به اون ایرانی تازه وارد یه جوری دیگه نگاه میکنه (آش خوری و پایه بالا بودن در سربازی منظورمه).
    اینجا اگه یک ایرانی شریف و ریشه دار باشی، ایرانی های اینجا مسخره ات میکنند و میگن ایرانی بازی در نیار.
    اما اگه شارلاتان باشی و کورکورانه از این غربی های نژادپرست تقلید کنی (کاری که اکثر ایرانی های اینجا انجام میدن) با کلاس تر جلوه میدی.
    متاسفانه نه تنها ما ایرانی ها بلکه کل مردم خاورمیانه اینجوری هستند توی کانادا. وقتی میرسن اینجا ریشه و تمدن خودشون رو میفروشن به آداب غربی ها. یکی از بزرگترین علتهایی که مردم غرب نسبت به ما خاورمیانه ایها نژاد پرستی دارند همین خودباختگی ماهاست.
    ما ایرانی ها وقتی در کنار یک خارجی قرار میگیریم دچار خودباختگی میشیم و به این در و اون در میزنیم تا توجه طرف جلب بشه. ولی وقتی به هموطن میرسیم ژست میگیریم و قیافه.
    من که سمت هر ایرانی رفتم اینجوری بود. و تصمیم گرفتم دیگه با هیچ ایرانی اینجا معاشرت نداشه باشم.

اینجا اگه نگی کانادایی ها نایس هستن و ضد این کانادایی های نژاد پرست صحبت کنی مثلا بگی کانادایی ها درصد IQ خیلی پایین دارن (این یک حقیقته واضحه) ایرانی ها شما رو از گروه ها بیرون میکنند. حدس بزنید چرا؟ چون دارند کورکورانه تقلید میکنند. اینجا هم مثل ایرانه. من توی یک گروهی داشتم مشورت میدادم و واقعیت های اینجا رو به مردم میگفتم ولی ادمین گروه پست من رو حذف کرد. ما ایرانی ها هیچ وقت آزادی بیان نداریم و نخواهیم داشت حتی در خارج از ایران افردای هستند که مانند مسولان کشور دهان شما رو بسته نگه میدارند تا حقیقت را برملا نکنی.
    آ
    ویرایش توسط soubasa : February 20th, 2023 در ساعت 07:37 PM
    هیچ آخرتی وجود نداره. در سراسر تاریخ حکومت ها با ابزاری به نام پرستش خدا بر مردم سواری کرده اند. بهشت و جهنم شما همین دنیا هست.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)