فکر کنم منظورتون از ریشه تاریخی تبعیدی بودن و زندانی بودن و ... است و اینکه اونهایی که خلاف کار بودن رو میفرستادن به استرالیا. ولی خب نمیشه گفت چون یکی چند نسلش اونور تر خلاف کار بوده پس فرهنگش پایینه. می دونین کلا مثل اینکه ایرانیها در آمریکا و کانادا بهتر خودشونو وقف می دن و برای همین همه ایرانیها می گن آمریکا و کانادا. ولی مثلا من یه دوست دارم استرالیای هست و کابینت سازه توی یه شهر کوچک در New south wales و به طرز عجیبی اهل کتاب و مطالعه و اینهاست، به طوری که من واقعا از صحبت کردن باهاش لذت می برم، انگار نه انگار که فقط یه کابینت سازه! بی نهایت با کلاس و مودب و فهمیده! کلا من به شخصه فکر کنم پیشرفت در آمریکای شمالی راحتتره ولی زندگی در جایی مثل استرالیا شیرین تر و هیجان انگیزتره. در مورد دین و فرهنگ هم یه مساله شخصی هست. من به شخصه ترجیح میدم در جایی مثل آلمان و فرانسه و هلند باشم از لحاظ دینی و آزادی تا توی جامعه مذهبی آمریکا. ولی خب تکنولوژی و امکانات آمریکا هم یه مساله است. همانطور که می دونین آمریکا اصلا آزادی که در اروپا و خصوصا هلند هست رو نداره و کلا اروپایی ها آمریکاییها رو متحجر می دونن!
علاقه مندی ها (Bookmarks)