سلام
2 تا سئوال:
1- براي ارسال مدارك از clear book استفاده كنم خوبه؟
2- ترتيب قرار دادن مدارك چطوري بايد باشه؟ البته ميدونم قبلا به اين سئوال جواب داده شده ولي نمي دونم كدوم پست بود
لطفا راهنمايي كنيد... تشكر
سلام
2 تا سئوال:
1- براي ارسال مدارك از clear book استفاده كنم خوبه؟
2- ترتيب قرار دادن مدارك چطوري بايد باشه؟ البته ميدونم قبلا به اين سئوال جواب داده شده ولي نمي دونم كدوم پست بود
لطفا راهنمايي كنيد... تشكر
2 تا سوال ابتدايي!!!
1- Individual Reference No چيه؟ ما كه نبايد پر كينم! قسمت بالايي و سمت راست بالاي فرم اصلي رو ما كه نبايد پر كنيم!!
2- فرم كريديت و حتما بايد با يه دستخط و يه خودكار پر كرد.درسته؟
من دادم فرم كريديت و يكي از دوستان پر كرده و رفته.حالا من بايد اسممو ته اون برگه بنويسم به عنوان اپلاي كنند.ميخام بدونم مشكلي پيش نياد
شرمنده.يه سوال كوچك يگه:
ما دو نفريم كه 540$ كانادا رو بايد بنويسيم توي فرم كريديت.حالا چجوري اين 540 رو توي 4 تا خونه بنويسيم؟ 540- يا -540
با سلام
قسمت 7 فرم اصلی:من سال های دانشجویی در خوابگاه دانشجویی و شهری غیر از محل سکونت خانواده اقامت داشتم، آیا برای مشخص کردن محل سکونت 10 سال گذشته، باید آدرس خوابگاه دانشجویی ذکر شود یا آدرس خانوادگی؟
قسمت 9.1 فرم اصلی: آیا JOB TITLE های ذکر شده باید عینا همان هایی باشند که در نامه سابقه کار عنوان گردیده یا اینکه بیشتر از آن هم قابل بیان هست؟
قسمت 16: من در حال حاضر هم کارمند و هم دانشجوی مستر هستم و تا تاریخ مصاحبه هم فارغ التحصیل نخواهم شد و قصد استفاده از امتیاز آن را هم ندارم. آیا اگر قسمت A STUDENT را همراه با EMPLOYED تیک بزنم یا در SPECIFY دانشجو بودن خود را عنوان نمایم از امتیاز کار کسر می شود؟
(کار ضمن تحصیل به صورت تمام وقت و 44 ساعت هفتگی بوده است.)؟؟؟؟؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)