نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: مشکل ایجاد میشود؟

رأی دهندگان
9. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • بله

2 22.22%
  • خیر

7 77.78%
صفحه 261 از 445 نخستنخست ... 161211251252253254255256257258259260261262263264265266267268269270271311361 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,601 تا 2,610 , از مجموع 4443

موضوع: آرشیو ارسال های قدیمی

Junior Member

پیش فرض پاسخ : لطفا راهنمایی کنید ارزیابی رزومه

سلام دوستان
    من قصد اپلای دارم میخوام بدونم با شرایط ذیل اولا کدوم کشور ها شانسم بیشتره و کدوم دانشگاه ها فاندم برام مهمه
    یه سوال مهم اینه که تا کی وقت دارم برا اپلای پاییز سال دیگه
    لطفا منو راهنمایی کنید:
    فارغ التحصیل لیسانس شریف با معدل 7/15 عمران- عمران
    فارغ التحصیل فوق شریف با معدل 8/16 عمران- خاک و پی
    9 سال سابقه کاری دارم
    4 تا مقاله تو کنفرانس های بین المللی البته با یکی دو تا از دوستام مشترک
    تافل 85
    GRE: 1030: 750+280
    نمی دونم اوضام چطوره؟ ممنون که کمکم می کنید.

ApplyAbroad Veteran
    tahahavakhor آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    PhD in ISYS-Walton college of business- university of Arkansas

نقل قول نوشته اصلی توسط mirmiran نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من قصد اپلای دارم میخوام بدونم با شرایط ذیل اولا کدوم کشور ها شانسم بیشتره و کدوم دانشگاه ها فاندم برام مهمه
    یه سوال مهم اینه که تا کی وقت دارم برا اپلای پاییز سال دیگه
    لطفا منو راهنمایی کنید:
    فارغ التحصیل لیسانس شریف با معدل 7/15 عمران- عمران
    فارغ التحصیل فوق شریف با معدل 8/16 عمران- خاک و پی
    9 سال سابقه کاری دارم
    4 تا مقاله تو کنفرانس های بین المللی البته با یکی دو تا از دوستام مشترک
    تافل 85
    GRE: 1030: 750+280
    نمی دونم اوضام چطوره؟ ممنون که کمکم می کنید.
    در مورد مهلت که امریکا و کانادا تا ددلایناش از اول ژانویه شروع میشه(بعضیا هم 15 دسامبر). برای چه مقطعی میخواید اپلای کنید؟ دکترا؟ اگه برای دکترا هستش ممکنه با نمره تافلتون مشکل پیدا کنید. ضمن اینکه باید به اساتید میل بزنید تا متوجه open position ها بشید . نمره GRE تون هم ضعیفه. مقاله هاتون چه کنفرانس هایی بوده؟ این میتئنه تاثیر گذار باشه مثلا اگه IEEE بوده باشن اونا. معدل لیسانس و فوقتون متوسطه اما شریف بودنتون میتونه کمک کنه

Junior Member

معدل لیسانس متوسط و فوق خوبه
    در مورد مقاله کلا داشتن 4 تا مقاله خوبه ولی اگر کنفرانسهای ممتاز باشه که خیلی بهتره
    نمرات زبان و greتون پایینه و میتونه تاثیر بد روی رزومه اتون بذاره
    به نظرم بهتره دوباره امتحان بدی و نمره بهتری بگیری
    ارزشش رو داره
    موفق باشی
    نقل قول نوشته اصلی توسط tahahavakhor نمایش پست ها
    در مورد مهلت که امریکا و کانادا تا ددلایناش از اول ژانویه شروع میشه(بعضیا هم 15 دسامبر). برای چه مقطعی میخواید اپلای کنید؟ دکترا؟ اگه برای دکترا هستش ممکنه با نمره تافلتون مشکل پیدا کنید. ضمن اینکه باید به اساتید میل بزنید تا متوجه open position ها بشید . نمره GRE تون هم ضعیفه. مقاله هاتون چه کنفرانس هایی بوده؟ این میتئنه تاثیر گذار باشه مثلا اگه IEEE بوده باشن اونا. معدل لیسانس و فوقتون متوسطه اما شریف بودنتون میتونه کمک کنه
    You can get everything in life you want, if you will just help enough other people get what they want

Member
    رشته و دانشگاه
    chemical engineering, Isfahan University of Technology

hi everybody. I want to know would be possible to admit in one us mediocre ranking university with following criteria:
    B.S GPA 14.5 Last 4 terms : 15.6 from Isfahan University of Technology chemical Engineering
    TOEFL ibt 99
    GRE 1350 790 q 560 v 4 AW
    2teaching assistantship in BS degree

ApplyAbroad Veteran
    sahand_a آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط kamyares67 نمایش پست ها
    hi everybody. I want to know would be possible to admit in one us mediocre ranking university with following criteria:
    B.S GPA 14.5 Last 4 terms : 15.6 from Isfahan University of Technology chemical Engineering
    TOEFL ibt 99
    GRE 1350 790 q 560 v 4 AW
    2teaching assistantship in BS degree
    I think as your gre score is high you will have a good chance of acceptance in universities with ranking from 100 to 200
    but you may not count on receiving funding from university
    also, you can have a try with 1,2 universities with the rank of 50,60 upto 100 because of your good gre result
    just choose the universities you wanna apply from all ranks not to lose any chance in good unis but your chance is higher in 100 to 200

Senior Member

پیش فرض پاسخ : چه دانشگاهی را بر اساس شرایط من برای پذیرش و فاند پیشنهاد میکنید؟

نقل قول نوشته اصلی توسط hosseinab نمایش پست ها
    من این مسله جند تا مقاله از پروژه رو یه کم باز کنم :

دیشب یه استادی که جزو استاد های خوب در آمریکا بود ( رنک 30 ) به من گفت که فلان مقالت رو واسه من بفرست ! منم داشتم از شوق می مردم ! گفتم به به رفتم تاپ 30 ! حالا فکر می کنید چی کار کرد خوبه ! رفته مقاله رو گذاشته توی نرم افزار بعد واسه من لیک گذاشته که این کارت شبیه 2 نفر دیگست ! ( هست که هست توی دنیا N میلیارد آدم هستش حالا 2 تاشون هم این هم کار کردند! ) و بهتر به همون ها بگی کمکت کنن و واست فاند ردیف کنند ( اینم شب عید قربان ما بود مثلا) ! حالا قضیه از این قراره که این موضوعی که من کار کرده بودم با فازی یه مسله سنتی رو حل کرده بودم که اتفاقا موضوع دکتری یه بابایی توی آمریکا بودش ( توی Dynamic Programming) ولی خدایش از جمله های خیلی خوبی توش استفاده کرده بود که منم از همون ها استفاده کردم ! اون نرم افزار این ها هم دیده جمله ها شبیه هستش ایراد گرفته بود بدونه این که این استاده بره ببینه فرمول ها چی هستند و نتیجه گیری چی هستش ! اینکه از این پروژه تون 10 تا مقاله دربیارید خیلی خوبه اما یادتون باشه که این بلا سر شما نیاد !
    خب استفاده از عین جملات یک نفر دیگه یا استفاده از اونها با تغییرات اندک بدون اینکه همه جملات استفاده شده رو داخل quotation mark قرار بدید و رفرنس هم بدید تقلبه دیگه! فرمولها و نتایجتون ممکنه چیز دیگه ای بوده باشه، اما این نوع استفاده از در هرجای مقاله که اتفاق بیفته از مصادیق بارز تقلبه.
    برای همه ورودیهای دکترای دانشگاهی که من هستم تو جلسه orientation در کنار روشهای دیگه، به شدت روی همین موضوع quotation mark تاکید کردند و گفتند این نوع تقلب شایع ترین تقلبیه که می تونه براتون مشکل ساز بشه.
    دلیلش هم معلومه کسی که از جملات قشنگ یک مقاله دیگه استفاده می کنه، ممکنه خودش این توانایی این رو نداشته که مفاهیم رو به خوبی بیان کنه. با عدم استفاده از quotation mark هم می خواد نشون نده که از جملات دیگران استفاده کرده و از این طریق توانایی دیگران رو به خودش نسبت بده.

ایشالا که نیت شما این نبوده، اما این مسئله خیلی جدیه و دیگه به هیچ وجه این کار رو تکرار نکنید. من جای شما بودم اون مقاله رو هم دیگه تو رزومه ام نمی آوردم، چون تا ابد این پتانسیل رو داره که براتون مشکل ساز بشه.

Question از دانشگاههای زیر کدوم ها رو اپلای کنم؟

سلام
    ارشد برق قدرت دانشگاه تهران معدل 18.65
    لیسانس برق قدرت دانشگاه امیرکبیر معدل 14.4
    یک مقالۀ ISI
    چهار مقالۀ کنفرانس
    تافل 630/677 و TWE=4.5
    GRE هنوز نیومده. verbal زیر 300 میشم ولی quantitative حدود 800 میشم.
    1- میشه بگید از دانشگاه های زیر کدومشو اپلای کنم شانس گرفتن فاند دارم؟
    2- کدومشون به معدل لیسانس زیر 15 و verbal زیر 300 فاند دادن قبلاً؟
    University of Illinois Urbana Champaign
    Univ of Texas at Austin
    Rensselaer Polytechnic Institute
    Virginia Tech
    Iowa State Univ
    Univ of Tennessee
    Mississippi State Univ
    Washington State Univ
    Univ of Toronto
    Univ of Alberta
    Univ of British Columbia
    Univ of Waterloo
    Western Ontario

ApplyAbroad Veteran
    sahand_a آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering

پیش فرض پاسخ : از دانشگاههای زیر کدوم ها رو اپلای کنم؟

نقل قول نوشته اصلی توسط yashar نمایش پست ها
    سلام
    ارشد برق قدرت دانشگاه تهران معدل 18.65
    لیسانس برق قدرت دانشگاه امیرکبیر معدل 14.4
    یک مقالۀ ISI
    چهار مقالۀ کنفرانس
    تافل 630/677 و TWE=4.5
    GRE هنوز نیومده. verbal زیر 300 میشم ولی quantitative حدود 800 میشم.
    1- میشه بگید از دانشگاه های زیر کدومشو اپلای کنم شانس گرفتن فاند دارم؟
    2- کدومشون به معدل لیسانس زیر 15 و verbal زیر 300 فاند دادن قبلاً؟
    University of Illinois Urbana Champaign
    Univ of Texas at Austin
    Rensselaer Polytechnic Institute
    Virginia Tech
    Iowa State Univ
    Univ of Tennessee
    Mississippi State Univ
    Washington State Univ
    Univ of Toronto
    Univ of Alberta
    Univ of British Columbia
    Univ of Waterloo
    Western Ontario

سلام
    درسته که معدل لیسانس هم مهمه اما معدل ارشد اگه خوب باشه، اون خیلی‌ خودش رو نشون نمیده. بعضی‌ دانشگاه‌ها هم که مبناشون اصلا ۲ سال آخر هست.
    کانادا که اصلا gre نمیخوان به جز BC که اونم واجب نیست اما نوشته highly reccommended.
    برای اینکه جواب سوالتون رو بگیرید بهتره سری به نتایج پذیرش هم بزنید. میتونید نتایج رو با اساس دانشگاه‌های مورد علاقتون مراتب کنید...

پیش فرض پاسخ : چه دانشگاهی را بر اساس شرایط من برای پذیرش و فاند پیشنهاد میکنید؟

سهند جان اینارو خودمم میدونم ولی من دنبال راهنمایی دقیقتر عزیزان با تجربه هستم که میدونن مثلاً فلان دانشگاه به کسی مثل من فاند نمیده تا من اون دانشگاه رو از لیستم حذف کنم.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط yashar نمایش پست ها
    سهند جان اینارو خودمم میدونم ولی من دنبال راهنمایی دقیقتر عزیزان با تجربه هستم که میدونن مثلاً فلان دانشگاه به کسی مثل من فاند نمیده تا من اون دانشگاه رو از لیستم حذف کنم.
    یاشار جان
    به نظر من خواسته شما غیرمنطقیه
    اعضای این فروم که جزء هیات علمی این دانشگاه ها نیستند تا بتونند تا این حد دقیق راهنمایی کنند
    فرایند پذیرش یک فرایند پویاست
    به فاکتورهای زیادی بستگی داره
    حتی ممکنه رزومه های بهتر از شما سالیان قبل نتونسته باشند از دانشگاه X پذیرش بگیرن ولی شما اقدام کنی و
    استادی از زمنیه کاری شما و رزومه شما خوشش بیاد و پوزیشن خالی هم داشته باشه و شما پذیرش بگیرید
    به نظرم بهتره با مطالعه تعدادی از دانشگاهها را در رتبه های مختلف انتخاب کنید و اپلای کنید
    حتما موفق میشید
    You can get everything in life you want, if you will just help enough other people get what they want

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)