همه حرفایی که دوستان زدن درست. ولی این جواب ندادن دانشگاه ها به ایمیل چه صیغه ای هست؟ یه سیاسته؟ خوب چرا نمی گن که مثلا ما داریم فلان کار رو می کنیم! شما تو لیست انتظار هستی یا بحث فاند در میون هست و الی آخر... البته من این جواب رو هم گرفتم که آقا دانشکده هنوز جواب نداده و داره بررسی میکنه. دو تا از همون دانشگاه ها هم اطلاع دارم که کلی پذیرش و ریجکت اعلام کردن!
و یک سوال فاندامنتال: جواب گرفتن حداکثر تا کی می تونه فایده داشته باشه و میشه روش اقدام کرد (خصوصا بحث ویزا و کشور آمریکا مورد نظر من هست)؟
این کاربر غیرفعال است!

I love you USA

در مورد تاریخ معروف 15 آوریل باید گفت که این تاریخ زمانیست که تا اون موقع funded offer ها به اپلیکنهتا ارائه میشن و بیشتر دانشگاههای معتبر و accredited جز پیمان الزام آور بودن پیشنهادات مالی پس از این تاریخ هستن. به همین دلیل معمولا بعد از 15 اوریل افر مالی بیرون نمیره هر چند احتمال اعطای پذیرش بدون فاند کماکان هست.
در مورد جواب ندادن هم، تا الان اکثر دانشگاههای امریکایی راند اول پذیرش رو تموم کردن و معمولا تا اول اوریل که decline هاشون مشخص میشه احتمال داره از waitlist ها پرونده ای رو بررسی کنن. خیلی از دانشگاهها کارهای administrative ریجکت رو موکول می کنن به بعد از تاریخ 15 اوریل که مطمئن بشن دیگه نمیخوان آفری بدن و بعد اقدام به ارسال جواب reject می کنن که در این میون بعضی ها با ایمیل اطلاع میدن و بعضی ها با سرویس پستی معمولی و بدون ایمیل جواب رو به اطلاع میرسونن.

با مواردی که عرض کردم عملا امکان ارائه آفر مالی بعد از 15 آوریل بسیار کمه. متن بیانیه رو براتون میذارم:
The Council of Graduate Schools has published a statement entitled "Resolution Regarding Graduate Scholars, Fellows, Trainees and Assistants" since the mid 1960s. The Resolution is concerned with the conditions surrounding the acceptance of offers of certain kinds of graduate student financial assistance, namely, scholarships, fellowships, traineeships, and assistantships. The general spirit of the Resolution is that students should have an opportunity to consider more than one offer and should have until April 15 to do so, that institutions and students should be able to view acceptances in force after April 15 as binding, that everyone should know what the rules are, and that an offer by the institution and its acceptance by the student constitute an agreement which both expect to honor. The Resolution acknowledges that students, after having accepted an offer, may change their minds and withdraw that acceptance. The intent of the Resolution is to provide a uniform and widely acceptable framework for so doing, one that provides protection for both student and institution.
این بیانیه اینجوری اجرا میشه که آفرهای مالی باید تا قبل از 15 آوریل به دست دانشجوها برسه تا امکان بررسی داشته باشن و اکثر دانشگاههای امریکا از اون تبعیت میکنن

علاقه مندی ها (Bookmarks)